Кацнал на едно дърво a.k.a. котето, което може да разтопи сърцето ви :)
Публикувано: 07 October 2010 - 02:16 AM
Публикувано: 30 October 2010 - 02:33 AM
До момента няма никакви отзиви, но.. ще се надяваме х).
Как вървят нещата при вас? Още ли сте така гушливи? :p
Публикувано: 04 November 2010 - 10:48 PM
Иначе ние все още сме така гушливи, че и повече.
С Малчо вече са комбина отвсякъде, няма и помен от неразбирателствата, правят всичко заедно, абе изобщо... голяма любов са. Много свикнаха вече един с друг.
Тайничко си мечтая да ги осиновят заедно, но... то дори за единия няма желаещи, камо ли пък за двамата накуп... даже не смея и да се надявам на такова чудо.
Нови снимки - скоро.
Публикувано: 07 December 2010 - 01:36 PM
В първия момент помислих, че кокерчето зад него е истинско, а той е станал огромен х)).
Веднага качвам новите снимки в обявите.
Публикувано: 09 December 2010 - 01:38 PM
Ето го и наш Лио на корицата на новия календар на Дай лапа х))):

Публикувано: 25 February 2011 - 09:20 PM
rave__, от известно време все се каня да те помоля да качиш още снимки на Лио и евентуално да ми пратиш няколко видеа, за да му направя филмче. Ще ги пуснем насам-натам, да видим какво ще стане х)).
Ще се радвам да го видя, макар и в кибер пространството х)).
Публикувано: 29 March 2011 - 05:22 PM

Сега си има ново топче, с което пада непрестанна игра и вече и насън чувам звънчето, дрънкащо в него

Публикувано: 31 March 2011 - 04:41 PM
По принцип ли си се разбирате така чудесно с кучовци ? х))
Публикувано: 12 April 2011 - 09:40 PM
Така, мислех, че в близките дни ще се похваля със задомяването на Лио, но не би.
Лио можеше да замине за чужбина, но аз отказах. Защо отказах ли ? Защото мислех, че има осигурен дом тук с човек, който да го обича и че е само въпрос на време и организация да отиде там. На баба ти фърчилото. Няма да коментирам конкретната ситуация, само аз си знам колко съжалявам и колко се ядосвам за безумната глупост и наивност, които проявих !
Само ще кажа на чудещите се защо се изпращат животни в чужбина - не се чудете, причини за това има тъкмо 248595669 на брой !
Все пак аз вярвам, че тук има някакви изключения от нормални хора, макар и да са много малко.
Остава ми да се надявам, че на някого от тях ще му трепне сърцето за Лио.
Публикувано: 13 April 2011 - 02:30 PM
Всяко зло за добро.
Такава му била съдбата на Лио, да си остане българче. Толкова е прекрасен и толкова дълго чака, сигурна съм, че неговите хора са някъде наоколо, само трябва още малко време да се открият един друг!
Публикувано: 14 April 2011 - 01:00 PM