Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 23 March 2007 - 04:17 PM
Цитат
Направо ми разбихте представите за хранене oleeee
Вие куче ли ще гледате или ще угоявате прасе?
bravoS victoryVVV
Публикувано: 23 March 2007 - 04:30 PM
Цитат
Не си изпускай нервите зряла жена си.
Непрофесионално е wink
Някой май не може да чете,къде и за какво съм се извинила?
Сигурно за спонсорството от мен до сега намекваш wink
Как ме познаваш само!!! oleeee Сигурно от много отдавна w) ,
Непрофесионално е да се пише ли!
А ти "скъпи" в породите тип бул ли си професионалист и с какво?
Публикувано: 23 March 2007 - 05:55 PM
Цитат
За това че се намардахте на готово ли?
Да много преди теб съм в нещата и затова по добре замалчи че се излагаш 1super
За кое се излагам,анонимко дето те е страх и се криеш.
На какво сме се намърдали (намардахте)?
За цялото това много време не разбрах с какво си допринесъл за нещо?
Това че си доста по напред в нещата ,говори зле за теб ,след като нищо не си постигнал за цялото това време ,о извинявай забравих ,че си силен в моабетите на седенки , а сега и по форумите.
Нещата се измерват не в това колко дълго седиш на едно място ,а в това как се развиваш и реализираш / говорим за кучета /.
Мълчанието по приляга на такива като теб , ако искаш нещо да напишеш и да споделиш за постигнотото от теб с твойте кучета ,напиши го и ми докажи че не си въздух под налягане , плямпало от форума. victoryVVV
Публикувано: 23 March 2007 - 06:28 PM
Аз скапа не се занимавам с това да обикалям чуждите форуми и да раздавам акъл!
Много скоро ще дойде времето когато ти лично ще се запознаеш с мен и дано да поддържаш все още тези те си и тълкуването на мойта особа
А междо другото и седенките и гледането на кучета ми се отдават доста добре.Благодаря ти мила wink .
Публикувано: 23 March 2007 - 07:39 PM
Цитат
Много скоро ще дойде времето когато ти лично ще се запознаеш с мен и дано да поддържаш все още тези те си и тълкуването на мойта особа
А междо другото и седенките и гледането на кучета ми се отдават доста добре.Благодаря ти мила wink .
Това,че не можеш да пишеш е видно.Не съм ти нито "скапа",нито скъпа,не държа и на мила.
Никъде не виждам пост,в който раздавам нищо на никой.Аз да тълкувам някой-пак никъде.Просто попитах какво си направил за многото време на анонимност от Българската кинология.Защото по форумите и седенките е лесно.
Не държа да се запознавам с теб.Познавам всички на Световно и Европейско ниво развъдчици за териери тип Бул.
Теза,също,но дерзай.Трудно се прави кинология,това го знаят всички нормални хора.Много трудно ще бъде и на самостоятелен клуб на бултериери,поне в цял свят териерите тип Бул са в един.А се намърдахме на клуб без една стотинка.Та и на буловете правих на драго сърце изложби-благодарност за което никога никой не чу.
Публикувано: 23 March 2007 - 07:54 PM
Искам да попитам някой да ми даде съвет-като сложа водача и започва да се дърпа и не иска да върви иначе без него е ок върви си след мен.Може ли някой да ми даде съвет как да го науча да не се дърпа?
Мерси предварително
Публикувано: 23 March 2007 - 08:00 PM
Цитат
Това, че не можеш да пишеш е видно. Не съм ти нито "скапа", нито скъпа, не държа и на мила!
Никъде не виждам пост, в който раздавам нещо на някой. Аз да тълкувам някой-пак никъде. Просто попитах, какво си направил за многото време на анонимност в Българската кинология, защото по форумите и седенките е лесно.
Не държа да се запознавам с теб. Познавам всички на Световно и Европейско ниво развъдчици за териери тип Бул!
Теза, също не ти развивам, но дерзай.
Трудно се прави кинология, това го знаят всички нормални хора. Много трудно ще бъде и на самостоятелен клуб на бултериери, поне в цял свят териерите тип Бул са в един. А се намърдахме на клуб без една стотинка. Та и на буловете правих на драго сърце изложби-благодарност, за което никога никой не чу.
В правилата за ползване на форума dog.bg няма ограничаване на отделните форуми за писане от всички.
Не се е родил още този дето ще ме накара да замълча!!!!
Времето е единствен съдник,то показва всичко.Ще поживеем още малко,ще видим и теб като кинолог,развъдчик и някакъв в клуба.
Последен въпрос от 2000г. до сега колко специалки има за бултериери в Бг., на които ти си участвал?! А евентуално на Европейски, Световни или Клубни извън Бг.??????!!!!!!!!!!
Публикувано: 23 March 2007 - 09:17 PM
Публикувано: 23 March 2007 - 09:25 PM
Публикувано: 23 March 2007 - 09:46 PM
Цитат
На едно мнение сме друже 1super
Публикувано: 23 March 2007 - 10:02 PM
Цитат
И пак ще го предложа,не на личности,не на някой,а заради кучетата!
Защото съм уверена,че сами няма да се справите,поради куп причини.Не го казвам за лошо.
Цитат
--------------------------------------------------------------------------------
Пожелавам ти много касмет
Един савет-каруцарския език го остави за вкащи.
А сега повече от всичко искам да се запознаем
Бихте ли ме поправили,ако греша,къде е каруцарският език, за който говори този човек?
В дома ми не се говори на друго освен задължителен български.
Публикувано: 23 March 2007 - 10:12 PM
защото не правите нищо друго освен да се излагате като свеждате полемиката между вас на много ниско ниво и ще ме принудите да изтрия ващите постове !!!
Публикувано: 23 March 2007 - 10:21 PM