Dog.bg Форуми : Лафче

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (252 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лафче 0бмяна на опит

#1201 Потребителят е офлайн   dude Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 23 March 2007 - 03:49 PM

Скъпа не се изнервяй само

Не си изпускай нервите зряла жена си.

Непрофесионално е wink

#1202 Потребителят е офлайн   briz bein Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 03:56 PM

ЯРМА? bl)
Направо ми разбихте представите за хранене oleeee
Вие куче ли ще гледате или ще угоявате прасе?

#1203 Потребителят е офлайн   Angels_staff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 23 March 2007 - 04:17 PM

Цитат

ЯРМА? bl)
Направо ми разбихте представите за хранене oleeee
Вие куче ли ще гледате или ще угоявате прасе?

bravoS victoryVVV

#1204 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 04:30 PM

Цитат

Скъпа не се изнервяй само

Не си изпускай нервите зряла жена си.

Непрофесионално е wink

Някой май не може да чете,къде и за какво съм се извинила?
Сигурно за спонсорството от мен до сега намекваш wink
Как ме познаваш само!!! oleeee Сигурно от много отдавна w) ,
Непрофесионално е да се пише ли!
А ти "скъпи" в породите тип бул ли си професионалист и с какво?

#1205 Потребителят е офлайн   dude Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 04:56 PM

За какво спонсорство говориш МИЛА

За това че се намардахте на готово ли?

Да много преди теб съм в нещата и затова по добре замалчи че се излагаш 1super

#1206 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 05:55 PM

Цитат

За какво спонсорство говориш МИЛА

За това че се намардахте на готово ли?

Да много преди теб съм в нещата и затова по добре замалчи че се излагаш 1super

За кое се излагам,анонимко дето те е страх и се криеш.
На какво сме се намърдали (намардахте)?
За цялото това много време не разбрах с какво си допринесъл за нещо?
Това че си доста по напред в нещата ,говори зле за теб ,след като нищо не си постигнал за цялото това време ,о извинявай забравих ,че си силен в моабетите на седенки , а сега и по форумите.
Нещата се измерват не в това колко дълго седиш на едно място ,а в това как се развиваш и реализираш / говорим за кучета /.
Мълчанието по приляга на такива като теб , ако искаш нещо да напишеш и да споделиш за постигнотото от теб с твойте кучета ,напиши го и ми докажи че не си въздух под налягане , плямпало от форума. victoryVVV

#1207 Потребителят е офлайн   dude Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 06:28 PM

Плямпало от форума? Кой ми го казва wink

Аз скапа не се занимавам с това да обикалям чуждите форуми и да раздавам акъл!
Много скоро ще дойде времето когато ти лично ще се запознаеш с мен и дано да поддържаш все още тези те си и тълкуването на мойта особа

А междо другото и седенките и гледането на кучета ми се отдават доста добре.Благодаря ти мила wink .

#1208 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 07:39 PM

Цитат

Много скоро ще дойде времето когато ти лично ще се запознаеш с мен и дано да поддържаш все още тези те си и тълкуването на мойта особа

А междо другото и седенките и гледането на кучета ми се отдават доста добре.Благодаря ти мила wink .

Това,че не можеш да пишеш е видно.Не съм ти нито "скапа",нито скъпа,не държа и на мила.
Никъде не виждам пост,в който раздавам нищо на никой.Аз да тълкувам някой-пак никъде.Просто попитах какво си направил за многото време на анонимност от Българската кинология.Защото по форумите и седенките е лесно.
Не държа да се запознавам с теб.Познавам всички на Световно и Европейско ниво развъдчици за териери тип Бул.
Теза,също,но дерзай.Трудно се прави кинология,това го знаят всички нормални хора.Много трудно ще бъде и на самостоятелен клуб на бултериери,поне в цял свят териерите тип Бул са в един.А се намърдахме на клуб без една стотинка.Та и на буловете правих на драго сърце изложби-благодарност за което никога никой не чу.

#1209 Потребителят е офлайн   eko1bg Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 07:54 PM

Здравейте на всички аз сам от Стара Загора преди два месеца си взех кучето мечта за мен и съм много доволен и още веднъж искам да благодаря на Митака за хубавото куче.
Искам да попитам някой да ми даде съвет-като сложа водача и започва да се дърпа и не иска да върви иначе без него е ок върви си след мен.Може ли някой да ми даде съвет как да го науча да не се дърпа?
Мерси предварително

#1210 Потребителят е офлайн   dude Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 07:55 PM

О ще се запознаем и без да го искаш ще ти се наложи.

СКЪПА си ми и още как.

Ми че нали няма да има кой да забавлява хората във форума

#1211 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 08:00 PM

Цитат

Това, че не можеш да пишеш е видно. Не съм ти нито "скапа", нито скъпа, не държа и на мила!
Никъде не виждам пост, в който раздавам нещо на някой. Аз да тълкувам някой-пак никъде. Просто попитах, какво си направил за многото време на анонимност в Българската кинология, защото по форумите и седенките е лесно.
Не държа да се запознавам с теб. Познавам всички на Световно и Европейско ниво развъдчици за териери тип Бул!
Теза, също не ти развивам, но дерзай.
Трудно се прави кинология, това го знаят всички нормални хора. Много трудно ще бъде и на самостоятелен клуб на бултериери, поне в цял свят териерите тип Бул са в един. А се намърдахме на клуб без една стотинка. Та и на буловете правих на драго сърце изложби-благодарност, за което никога никой не чу.
В правилата за ползване на форума dog.bg няма ограничаване на отделните форуми за писане от всички.
Не се е родил още този дето ще ме накара да замълча!!!!
Времето е единствен съдник,то показва всичко.Ще поживеем още малко,ще видим и теб като кинолог,развъдчик и някакъв в клуба.
Последен въпрос от 2000г. до сега колко специалки има за бултериери в Бг., на които ти си участвал?! А евентуално на Европейски, Световни или Клубни извън Бг.??????!!!!!!!!!!

#1212 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:17 PM

Приветствам идеята тази година сами да си организираме специалка, но не съм оптимист по ред съображения...дано да се окажа лош пророк. Иначе на г-жа Попантонова трябва да и се признае факта, че с оказаната неведнъж от нейна страна подкрепа, любимата ни порода успя да направи специалка, макар и заедно с тази на АСТ, но пък в това не виждам нищо лошо. Доколкото си спомням през 2005г. на нашата специалка само Тишо изведе три кучета, а при АСТ имаше десетки представители в отделните класове и от това само можем да се поучим. През 2006г. информацията ми е, че г-жа Попантонова бе положила усилия да намери спонсори, купи и награди за наша специалка, но за съжаление някои човешки фактори от клуба ни провалиха това начинание. Мисля, че е по-добре обща специалка с АСТ, отколкото никаква, както стана миналата година...И без да се превръщам в адвокат на тази дама, не мога да не отчета факта, че все още никой от нас не е произвел бултериер, който да се доближава до успехите на Атина и Анубис по наши и чужди изложения. За това и намирам спора им с dude за напълно безсмислен. Предварително се извинявам ако с написаното съм засегнал някого, но истината е такава, поне аз така я виждам.

#1213 Потребителят е офлайн   dude Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:18 PM

Пожелавам ти много касмет 1super

Един савет-каруцарския език го остави за вкащи.

А сега повече от всичко искам да се запознаем wink

#1214 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:25 PM

eko1bg, радвам се, че си един от нас и си взел качествено кученце от Митака! Надявам се скоро да се видим и на някоя изложба. За дърпането не се притеснявай, напълно нормално е при бултериера. Трудно влизат в час, когато трябва да свикват с повода, просто е въпрос на време. Моята кучка е на 8 месеца и все още не сме перфектни в това, да не говорим за изпълненията и в ринга, където види ли друго куче в него, забравя всичко и прави каквото си иска. Необходима е много работа, щото са си доста упорити. Успех!

#1215 Потребителят е офлайн   snap Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 09:46 PM

Цитат

Приветствам идеята тази година сами да си организираме специалка, но не съм оптимист по ред съображения...дано да се окажа лош пророк. Иначе на г-жа Попантонова трябва да и се признае факта, че с оказаната неведнъж от нейна страна подкрепа, любимата ни порода успя да направи специалка, макар и заедно с тази на АСТ, но пък в това не виждам нищо лошо. Доколкото си спомням през 2005г. на нашата специалка само Тишо изведе три кучета, а при АСТ имаше десетки представители в отделните класове и от това само можем да се поучим. През 2006г. информацията ми е, че г-жа Попантонова бе положила усилия да намери спонсори, купи и награди за наша специалка, но за съжаление някои човешки фактори от клуба ни провалиха това начинание. Мисля, че е по-добре обща специалка с АСТ, отколкото никаква, както стана миналата година...И без да се превръщам в адвокат на тази дама, не мога да не отчета факта, че все още никой от нас не е произвел бултериер, който да се доближава до успехите на Атина и Анубис по наши и чужди изложения. За това и намирам спора им с dude за напълно безсмислен. Предварително се извинявам ако с написаното съм засегнал някого, но истината е такава, поне аз така я виждам.

На едно мнение сме друже 1super

#1216 Потребителят е офлайн   dude Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 10:01 PM

Мног ви моля да не ме разбирате погрешно.

Не сам имал и най малко желание да се карам с когото и да било.

Спора беше породен от другата страна.

Но кому е нужна толкова_спортна злоба

#1217 Потребителят е офлайн   ATINAstafff Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 10:02 PM

Цитат

И пак ще го предложа,не на личности,не на някой,а заради кучетата!
Защото съм уверена,че сами няма да се справите,поради куп причини.Не го казвам за лошо.

Цитат

dude Публикувано на Mar 23 2007, 09:18 PM
--------------------------------------------------------------------------------

Пожелавам ти много касмет 

Един савет-каруцарския език го остави за вкащи.

А сега повече от всичко искам да се запознаем 

Бихте ли ме поправили,ако греша,къде е каруцарският език, за който говори този човек?
В дома ми не се говори на друго освен задължителен български.

#1218 Потребителят е офлайн   TORMENTOR Икона

• First Duke of Tormentor
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 10:12 PM

Умолявам ви ТОНИ и КРАСИМИРА престанете да се дракате и нападате,
защото не правите нищо друго освен да се излагате като свеждате полемиката между вас на много ниско ниво и ще ме принудите да изтрия ващите постове !!!

User's Signature

"TORMENTOR" Kennel . 7500 Silistra (BULGARIA) . +359.887.798.427

Качена снимка

#1219 Guest_Guest_*

• Група: Гости

Публикувано: 23 March 2007 - 10:18 PM

Мерси за пожеланията WhiteBul ами значи да не се притеснявам затова нещо явно не само моя сладур е инатичък b)
И наистина е добре да не се караме все пак тук лично на мен ми се струва много безмислено

#1220 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 March 2007 - 10:21 PM

ATINAstafff и dude, не мислите ли, че ще е по-добре да прекратите тази "дискусия"? Всички ние, които пишем форума, сме обединени от едно - любовта ни към кучетата. Нека споделяме идеи и да си помагаме с каквото можем. Вярно е, че едни са по-напред от други в кинологията, други са по-наясно с книжовния български, но то във всяка област е така. Ако всички бяха еднакви, щяхме да сме клонинги, а не индивиди със своите плюсове и минуси. Мисля, че ще е по-добре двата клуба да работим заедно в името на популяризиране и развитие на териерите от типа бул, вместо да се конфронтираме без причина. Хайде заравяйте томахавките cheers

• (252 Страници) +
  • « Първа
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни