Лафче 0бмяна на опит
#1222 Guest_qdosan sym..._*
Публикувано: 23 March 2007 - 11:04 PM
Стига с тези спорове и дайте малко информация , а ако нямате такава продължавайте да се карате - ние ще си намериме кучета макар и да са под вашето ниво защото вие сте най и имате всичко най.....
Публикувано: 23 March 2007 - 11:31 PM
Публикувано: 24 March 2007 - 12:01 AM
не се ядосвай излишно !!!
Няма за какво да драматираш нещата около ситуацията с бултериерите в България.
Информацията за хората занимаващи се с тях има на много места, стига да искаш да я намериш. Много добре ми знаеш телефона и е-майла.
Така, че не с този нападателен и укоряващ тон.
Много е лесно да се оплюят организацията и хората занимаващи се с
Бултериери в България от страниците на този форум.
Някакви си хорица криещи се зад измислени "никове" се подвизават като закрилници и радетели на породата в България, но в момента в който ги призовах да участват открито в дейността на националният клуб като заявят желанието си за членство в БККАБТ - никой от тях не се отзова.
Драги ми "псевдо" радетели на Бултериера моля ви запазете си неиздържаните и неуместни мнения за себе си............................
Публикувано: 24 March 2007 - 01:05 AM
преди известно време се разрази един подобен спор на който ти се появи в края му като истински рефер,а не като МОДЕРАТОР който да прекрати писането на каквото и да било.
Сега направи същото нещо и пак ли ще кажеш че нищо не си рязбрал.......?
Ако варнеш лентата назад ще видиш че аз съм се подписала коя съм и не го и крия просто някои не чете.
Искам да се разбере че това което вчера се изписа е било в защита на всички бултериеристи нищо лично.
И май забележката ти трябва да е към госпожата не към мен.
За всички които не ме познават-Красимира Войнова
Аз Тихомире нямам какво да крия имаш ми тел.можеш и да ми званнеш.
К.К.В
Публикувано: 24 March 2007 - 01:34 AM
Ти какво искаш да застана на нечия страна ли ???
Аз не мисля да заставам нито зад теб, нито зад ТОНИ.
Защото ако ти говориш от името на всички бултериер-фенове в България -
Антоанета Попантонова говори от свое име и от името на истината.
Проблемите, които засяга г-жа Попантонова са действителни и са се
случвали пред моите очи и пред очите на много други люде интересуващи
се от породата Бултериер.
Във времето преди две-три години когато никой не го интересуваше
съдбата на Английският Бултериер в България аз бях единственият човек
ходещ по изложби у нас и в близките нам страни, единственият които
ходеше в чужбина да купува или запложда Бултериерите си - единствените
хора които откликнаха на моят зов за помощ при организирането на "някаква", па макар и с минимум участници специализирана изложба бяха семейство Любомир и Антоанета Попантонови.
Тези хора намериха спорсор, поръчаха купи за всеки клас,
подготвиха дипломи и оценъчни листа, уведомиха всички собственици на Англииски Бултериери за провеждането на тази изложба и не на последно
място предоставиха съдията и терена за които бе платено с пари на БККАСТ.
Как мога аз да се изкажа против тези хора,
които единствени са ме подкрепили в такъв момент,
хора от които никога не съм видял лошо.
По тази причина не смятам да заставам срещу тях...............
Публикувано: 24 March 2007 - 02:03 AM
Не за някой,не за някои,а единствено и само за всички териери тип Бул.
п.п.Благодаря на всички,които действително мислят за тези породи и за най-доброто за тях!!!На всички човешки глупости, на тези които не мислят за тях няма да обърна внимание.Трябват истински хора,ако искате истината и доста вложени пари и така ще стане.Благодаря на тези,които искат да го разберат и го разбират.
Антоанета Попантонова-председател БККАСТ bgflag
Публикувано: 24 March 2007 - 02:17 AM
Това също е вярно което казваш за Бултериерите за това че нямаше толкова години някакво развитие на породата в България и т.н
Браво много хубаво е че някой въпреки всичко е съумял и успял да направи нещо защо сега аджеба трябва да има такива исказвания?
Лоши всички може да бъдем то се видя,но никому не е нужно наи малко това ще помогне на хората които искат да се занимават сериозно с породата.Това беше и моят апел към всички бултериеристи.
За себе си мога да кажа че ще дам всичките си сили и усилия за това работата в клуба да върви както е редно.
Края на лятото очаквам и своите кучета и ще се радвам със всички вас да се съберем като един добър и сплотен тим! К.К.В.
Публикувано: 24 March 2007 - 03:00 AM
Така че аз най-искренно искам да се извиня на госпожа Попантонова за словестния двубои.
Никой няма да спечели от това.
Нека бъдем по добри 1super
Публикувано: 24 March 2007 - 10:09 AM
Ако искаш майл downface@abv.bg - свържи се с него !
Всички ,които искат да станат членове на БККАБТ да добре дошли !

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 26 March 2007 - 01:56 AM
Публикувано: 27 March 2007 - 09:03 PM
Публикувано: 27 March 2007 - 09:54 PM
Публикувано: 28 March 2007 - 08:45 AM
Цитат
super best b) l) 1super ;) victoryVVV bravoS r)
Тука си много прав!
Виждам че и вие си търсите изложбени поводи....то и аз търсих ама са кът.
При нас има една борса и мисля там да проверя-има от пиле мляко и се надявам да не ударя на камък b)
Та ако има мога да ви взема,който иска...ООПС,забравих.. b) ..изобщо няма да ви взимам пък...какво ме интересува,че и вие си търсите,то аз да си намеря пък вие по единично се оправяйте!
Това в кръга на шегата!
Поне ако някой не ме е разбрал ще има някакво движение.....по страниците b) b) b)