Днес се случи нещо покъртително за мен. Бях свидетел на истинска жестокост от страна на човек . ПОРОДА БУЛТЕРИЕР. Водят тази порода кучета за опасни и жестоки, но по това, което видях се убедих, че няма по-жестоко животно от човека. А що се отнася до кучето, то всичко зависи от стопанина му. Именно това куче, за което пиша е доста добро и се разбира, както с животни, така и с хора. Някои от най-добрите му приятели са деца. Самото куче живее с котка. Днес, докато се разхождахме, срещнахме други хора с куче, питбул. Двете кучета се заиграха. Но питбулът стана доста агресивен. Текила търпя малко и започна да отвръща.другият собственик се нахвърли с ритници върху бултериера. Казах му да не го удря, понеже ще стане по-лошо. и ги разтырвах .Тогава другият човек(въпреки че думата човек тук не е подходяща, тъй като нямаше нищо човешко в него) извади нож и започна да ръга текила, а най-лошото беше, че заплаши и мен, че покрай кучето ще ме убие . Разбирам, че собственикът на птбула се е изнервил, обаче как може да се опита да убие бултериера, вместо да се опита да си дръпне неговото си куче и всичко да се размине. Слава Богу Текила е добре, след спешната намеса на ветеринари. Обаче подобна случка е ужасяваща. Когато човек гледа новините и чете вестниците с подобни ситуации, някак си не успява да възприеме какво се е случило и да осъзнае колко е сериозно. Обаче когато присъстваш на такъв инцидент и пред очите си видиш жестокостта и зверството в очите на хората, се ужасяваш. А гледката на кръвта и притеснението за пострадалия направо те сриват. В подобен момент се чудиш къде си и как е възможно аналогични неща да се случват. бяха 5-тима души