Dakel4y, в Mar 20 2009, 06:27 PM, написа:
animal, в Mar 20 2009, 12:30 PM, написа:
LilTed, в Mar 20 2009, 09:42 AM, написа:
Jaguares,ти с изразения полов диморфизъм,трябва ли да се обаждаш?

Не виждаш ли,че никой не го ''боли'' за твоето мнение...
И защо не ми отговори на въпроса - 'гаден спамер' за кого се отнася?
И ти,animal,нали се сещаш,че не ми пука кво казваш...

OSU!
Нали се сещаш, че и грам понятие си нямаш от бултериера
Пък нито знаеш кой е ЯГУАРА, а и ти гарантирам, че на малкия пръст не можеш да му стъпиш откъм каквото и да било...Даже и от към барабонки!
Само флуудиш навсякъде!
А ве, сетих се да те питам нещо :
ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО АКА КУЧЕТО?
МУХАХХАХАХАХАХ!
абе какво се дръгнете с момичето бе!аз лично познавам LilTed' много добри приятелки сме и мога да ви кажа че ТИ и ЯГУАРА не може да и стъпите и на малкия пръст!и съм сигурна че тя може да изказва много по експертно мнение от вас двамата взети заедно и умножени по 100!така че спрете и пишете във форума неща за кучета а не се разправяйте с хората!
Мод:Не вярвам да сте по-запознати с нашата порода от г-н animal ,така че спорете в някой друг форум за това кой е по-по-най....Ягуара ще почива две седмици заради писанията ,така че не дразнете повече потребителите във форума ,защото това не се толерира!
Мухахаххахаххахахаххахаха!
Сигурно е така както казваш, даже и ти си от "експертите"
Доста такива, като вас двечките съм видял, даже и на по-сериозна възраст!
Не по 100, по 100 000 знаете повече, можете повече, постигнали сте повече!
Вадили сте кучета по изложби, учили сте генетика и селекция, произвели сте качествени кучета, давали сте адекватни съвети на хора при нужда, знаете за храненето, отглеждането и обучението много, бе въобще каквото се сетите...Мога само още веднъж да ви кажа : OSU!
Айде със здраве от мен-неудачника глупав!
Мухаххахаххахаххахахаххахахахаххахахаха!
p.s. Ягуара надали се притеснява от банове и режим
p.p.s.Двете експертки в "трудна възраст", не се чоплете с мен, ами си мажете пъпките с крем!И ми вижте третия ред от подписа!Мухахаххахахаххахаха!