Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 21 March 2009 - 08:14 PM
Поздрави на другите участници във форума.
Извинявам ви се,че аз и още някои хора я е**хме...

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 22 March 2009 - 11:32 AM
da me pazi Bog ot takiva slu4ki, zashtoto shte si otleza po zatvorite.
napravi neshto bratle, ne biva da go ostaviash taka, vse pak godinata e 2009, govori s advokat, znam, 4e se pritesniavash za Tekila, no dori da ne predpriemesh nishto, tova ne vi garantira bezopasnost...
Uspeh, dano ku4eto se opravi i zabravi
Публикувано: 23 March 2009 - 04:12 PM
LilTed, в Mar 21 2009, 06:14 PM, написа:
Поздрави на другите участници във форума.
Извинявам ви се,че аз и още някои хора я е**хме...
Мухаххахахаххахахаааааа!
Защото така ми харесва!
Ако искам и оная си работа ще си сложа за аватар, ти по аватарите ли съдиш кой колко знае???!!!
Прочела си повече от мен ли?Произвела си повече кучета?Отгледала си повече кучета?Погребала си повече кучета?Учила си нещо повече?
Както ти казаха по-назад, ТА ТИ ДОРИ НЯМАШ БУЛ!
МУХАХХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХАХАХА!

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 23 March 2009 - 04:13 PM
Dakel4y, в Mar 21 2009, 04:36 PM, написа:
animal, в Mar 21 2009, 02:57 PM, написа:
Dakel4y, в Mar 20 2009, 06:27 PM, написа:
animal, в Mar 20 2009, 12:30 PM, написа:
LilTed, в Mar 20 2009, 09:42 AM, написа:

И защо не ми отговори на въпроса - 'гаден спамер' за кого се отнася?

И ти,animal,нали се сещаш,че не ми пука кво казваш...

OSU!
Нали се сещаш, че и грам понятие си нямаш от бултериера

Пък нито знаеш кой е ЯГУАРА, а и ти гарантирам, че на малкия пръст не можеш да му стъпиш откъм каквото и да било...Даже и от към барабонки!
Само флуудиш навсякъде!
А ве, сетих се да те питам нещо :
ТИ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО АКА КУЧЕТО?
МУХАХХАХАХАХАХ!
абе какво се дръгнете с момичето бе!аз лично познавам LilTed' много добри приятелки сме и мога да ви кажа че ТИ и ЯГУАРА не може да и стъпите и на малкия пръст!и съм сигурна че тя може да изказва много по експертно мнение от вас двамата взети заедно и умножени по 100!така че спрете и пишете във форума неща за кучета а не се разправяйте с хората!
Мод:Не вярвам да сте по-запознати с нашата порода от г-н animal ,така че спорете в някой друг форум за това кой е по-по-най....Ягуара ще почива две седмици заради писанията ,така че не дразнете повече потребителите във форума ,защото това не се толерира!
Мухахаххахаххахахаххахаха!
Сигурно е така както казваш, даже и ти си от "експертите"

Доста такива, като вас двечките съм видял, даже и на по-сериозна възраст!
Не по 100, по 100 000 знаете повече, можете повече, постигнали сте повече!

Вадили сте кучета по изложби, учили сте генетика и селекция, произвели сте качествени кучета, давали сте адекватни съвети на хора при нужда, знаете за храненето, отглеждането и обучението много, бе въобще каквото се сетите...Мога само още веднъж да ви кажа : OSU!
Айде със здраве от мен-неудачника глупав!
Мухаххахаххахаххахахаххахахахаххахахаха!
p.s. Ягуара надали се притеснява от банове и режим

p.p.s.Двете експертки в "трудна възраст", не се чоплете с мен, ами си мажете пъпките с крем!И ми вижте третия ред от подписа!Мухахаххахахаххахаха!
ти пък откъде знаеш че имам пъпки?да не си ме виждал наживо?като не знаеш не говори!
п.с.това ми е последния пост тук(надявам се)
Имаш, то се вижда!МУхахаххахахаххахах!

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 23 March 2009 - 07:45 PM
animal, в Mar 23 2009, 04:13 PM, написа:

OSU!

Пък нито знаеш кой е ЯГУАРА, а и ти гарантирам, че на малкия пръст не можеш да му стъпиш откъм каквото и да било...Даже и от към барабонки!
Само флуудиш навсякъде!
МУХАХХАХАХАХАХ!
абе какво се дръгнете с момичето бе!аз лично познавам LilTed' много добри приятелки сме и мога да ви кажа че ТИ и ЯГУАРА не може да и стъпите и на малкия пръст!и съм сигурна че тя може да изказва много по експертно мнение от вас двамата взети заедно и умножени по 100!така че спрете и пишете във форума неща за кучета а не се разправяйте с хората!
Мод:Не вярвам да сте по-запознати с нашата порода от г-н animal ,така че спорете в някой друг форум за това кой е по-по-най....Ягуара ще почива две седмици заради писанията ,така че не дразнете повече потребителите във форума ,защото това не се толерира!

Вадили сте кучета по изложби, учили сте генетика и селекция, произвели сте качествени кучета, давали сте адекватни съвети на хора при нужда, знаете за храненето, отглеждането и обучението много, бе въобще каквото се сетите...Мога само още веднъж да ви кажа : OSU!

p.p.s.Двете експертки в "трудна възраст", не се чоплете с мен, ами си мажете пъпките с крем!И ми вижте третия ред от подписа!Мухахаххахахаххахаха!
ти пък откъде знаеш че имам пъпки?да не си ме виждал наживо?като не знаеш не говори!
еееех някои хора си избиват комплексите направени като деца....ти като си тъп пъпчасал и никой не го еня за тебе не означава че и другите са такива!щото и ти си учил генетика и селекция и ти си произвел качествени кучета и ти знаеш всичко,нали?ем ще ти кажа нещо-ТОВА НЕ Е ПОВОД ДА СИ ИЗБИВАш НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ГРУБ И НЕДОДЯЛАН чИчКА!
П.С:съжалявам за грубия тон но както се отнасят с теб и ти се отнасяй така с другите!моля мода да ме извини!
Мод:Смятам спора за преключен-всичко останало ,което напишете за да се ядете ще бъде изтрито!Не се хабете...
Публикувано: 23 March 2009 - 08:51 PM

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 23 March 2009 - 10:50 PM

Здраве и късмет на двама ви!
Но по повод оня олигофрен, довел ви до това - не оставяй така нещата. Търси си правата, а оня да си получи заслуженото, или поне да му стане ясно, че нож не се вади ей така.
Пускай жалби и не оставяй нещата така!

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Публикувано: 24 March 2009 - 01:21 AM
Публикувано: 24 March 2009 - 12:28 PM
Публикувано: 24 March 2009 - 12:53 PM
Dakel4y, в Mar 23 2009, 05:45 PM, написа:
animal, в Mar 23 2009, 04:13 PM, написа:

OSU!

Само флуудиш навсякъде!
МУХАХХАХАХАХАХ!

еееех някои хора си избиват комплексите направени като деца....ти като си тъп пъпчасал и никой не го еня за тебе не означава че и другите са такива!щото и ти си учил генетика и селекция и ти си произвел качествени кучета и ти знаеш всичко,нали?ем ще ти кажа нещо-ТОВА НЕ Е ПОВОД ДА СИ ИЗБИВАш НЕДОСТАТЪЦИТЕ НА ГРУБ И НЕДОДЯЛАН чИчКА!
П.С:съжалявам за грубия тон но както се отнасят с теб и ти се отнасяй така с другите!моля мода да ме извини!
Мод:Смятам спора за преключен-всичко останало ,което напишете за да се ядете ще бъде изтрито!Не се хабете...
Вместо да бягаш от час за да влизаш и да пишеш глупости по мой адрес, вземи та се научи, къде се поставя запетая в едно сложно изречение!
Мухахаххахаххаха!
Т'ва с чичката определено ми хареса, много добро!
Нали се сещаш как ще се срещнем някъде с тебе...Я по изложба, я в градинката с кучетата

Вие, с другото детенце без БУЛ, започнахте със заяждането, но интернет не означава анонимност!
Не ми пука за триене на постове, нито за банове, нито за каквото и да било друго от интернет сайънс фикшъна-мога да поставя на мястото им доста хора...

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 24 March 2009 - 01:40 PM
Ако те дразнят...просто не се занимавай с тях. Форумът е за всички и всеки нека си пише
каквото го вълнува. Не съм ти трил постове, не мисля и да трия, но смятам, че е
безсмислено да водиш подобни спорове. .
п.п. искам да помоля LilTed и нейната приятелка от Плд да не обиждат пове4е Анимал-а.
Нямам нищо против вас, пишете в клубния форум на БККАБТ, няма нищо лошо в това, само
не се заяждайте с наши членове. Надявам се, че сте ме разбрали!!!

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 24 March 2009 - 01:55 PM
LORD_BULL, в Mar 24 2009, 12:40 PM, написа:
Ако те дразнят...просто не се занимавай с тях. Форумът е за всички и всеки нека си пише
каквото го вълнува. Не съм ти трил постове, не мисля и да трия, но смятам, че е
безсмислено да водиш подобни спорове. .
п.п. искам да помоля LilTed и нейната приятелка от Плд да не обиждат пове4е Анимал-а.
Нямам нищо против вас, пишете в клубния форум на БККАБТ, няма нищо лошо в това, само
не се заяждайте с наши членове. Надявам се, че сте ме разбрали!!!
Аз проблеми нямам

Обаче, отявлените глупости сам знаеш как ме дразнят!
Не сматам да се занимавам с нищо и с никой...Освен с това, с което трябва!

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 24 March 2009 - 08:44 PM
Ще те послушам и повече няма да се ебавам с никой.
Animla със сигурност ще се срещем на клубната.Както бях писала в предния си пост,който не откривам,ще ти кажа,че тук не е мястото да показваш колко знаеш,можеш и така нататъка.Ще се видим,ще ми разкажеш - за всичко има време.
Искам да кажа(напиша) нещо изречено от великия Lil'Wayne - Nobody is so great to me over dick. На английски е,но всеки може да си го преведе.И съжалявам,че е нецензорно,но все пак това е Lil'Wayne... ^_^

Публикувано: 25 March 2009 - 11:03 AM
LilTed, в Mar 24 2009, 07:44 PM, написа:
Ще те послушам и повече няма да се ебавам с никой.
Animla със сигурност ще се срещем на клубната.Както бях писала в предния си пост,който не откривам,ще ти кажа,че тук не е мястото да показваш колко знаеш,можеш и така нататъка.Ще се видим,ще ми разкажеш - за всичко има време.
Искам да кажа(напиша) нещо изречено от великия Lil'Wayne - Nobody is so great to me over dick. На английски е,но всеки може да си го преведе.И съжалявам,че е нецензорно,но все пак това е Lil'Wayne... ^_^
Да, вместо да започнеш и да изчетеш целия клубен форум, в който между другото ще намериш доста полезни неща, ти само искаш да блеснеш с отразена светлина!
Пък как намери точните хора от форума, с който да се заядеш-с мен и с ягуара...И благодаря за насоките къде да показвам колко знам!Но точно ако не бях писал във Форума нещата, които ти не си прочела, такива неориентирани като тебе щяха да са доста по-бедни откъм познания!
Доста преди ти да се регистрираш тук, аз бях човека, който разбуни духовете в темата за бултериера, аз бях човека, заради когото доста хора се регнаха тук...Аз бях човека, който със собствени усилия и контакти направи най-масовата досега Клубна изложба, и то след период на упадък и пълна липса на каквито и да е мероприятия на БККАБТ!
Не те съветвам да търсиш какъвто и да е контакт с мен на Клубната изложба(която отново аз организирам на местно ниво)!Просто един разговор с мен струва доста повече от възможностите на едно 18 годишно момиче...ЩОМ СИ ФЕН НА РАП ЗВЕЗДИТЕ ЗНАЕШ-ЕДНО ИТЕРВЮ СТРУВА ПАРИ, ЕДИН КОНЦЕРТ-ОЩЕ ПОВЕЧЕ!
СЪС ЗДРАВЕ!

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 25 March 2009 - 11:30 AM
LilTed, в Mar 24 2009, 06:44 PM, написа:
Извинявам се за грешката.Точните думи на Weezzy са 'Nobody is so great to go over my dick'. ^_^
И хора стига сте ме правили по-голяма.Влезте в профила ми и ми вижте годините...
Animal браво! Миналата година клубната наистина беше много добра!Наблюдавах я само от страни,но всичко,което видях...Само адмирации за организатора!

Публикувано: 25 March 2009 - 11:55 AM

Публикувано: 25 March 2009 - 12:44 PM
LilTed, в Mar 25 2009, 10:55 AM, написа:

.
Скъпа 'LilTed' (понеже обръщението "г-це" вече излиза от употреба),
с удоволствие бих си побъбрил с тебе .....
Въпреки че не те познавам, много се съмнявам в твоите годинки,
а още повече ме спечели с характера си и аурата която усещам ....
Не си за ротт., не си и за стафф., ти си твърде стилна за тях .... !
.

NAZARS BULL kennel
nazarsbull@gmail.com
Магията на Бултериера - жертвоготовност от любов и храброст.
tel.: 0898 885147
https://www.facebook...van.nazarov.583