Dog.bg Форуми : Лафче

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (252 Страници) +
  • « Първа
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лафче 0бмяна на опит

#4501 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 18 October 2010 - 10:19 AM

хайде този път за последно по тази тема...та почуствах се обиден не толкова че последните снимки не са се получили,колкото на заключенията че всички снимки качвани от мен не стават,,,а това колкото и да си кривя душата не е вярно или поне не можете да ме убедите че e..........та малко се по престарахте с коментарите и анализите{niakoi ot vas}..и колкото и да ви се струва че се самоизтъквам понякога не е така,макар че не е проблема в това някой да се фука какво е напрвил а по важно е дали се прави това или онова-това че някои са по скромни а други не толкова не е болка за умиране,,,,,,,но както виждате доста е трудно някой да убеди друг в нещо и той да си признае така че....Качена снимка да живейКачена снимка p.s. извинявам се на всички,които съм засегнал с коментарите си за някои послдени снимки,,,.....нямаше нужда от тяхКачена снимка .......и така,нека всички знаят-живота е това ,което се случва докато правим планове за бъдещето -ВИНАГИ МОЖЕ ДА Е ПО ДОБРЕ ИЛИ ПО ЗЛЕ,ВАЖНО Е ДА МОЖЕМ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ТОВА КОЕТО ИМАМЕ СЕГАКачена снимка

#4502 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 02:20 PM

Показване на мнениетоtattoo, в 18 October 2010 - 03:23 AM, написа:

Показване на мнениетоkaloqn, в 18 October 2010 - 07:20 AM, написа:

Искам да ви помоля вас двамата с професионалните фотоапарати, след като не снимахте нощната дъга за снимки да не говорите...Изпуснахте кадър, който се случва веднъж в живота... :db_046:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#4503 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 18 October 2010 - 05:46 PM

Показване на мнениетоbullterrierka, в 18 October 2010 - 10:24 AM, написа:

хайде този път за последно по тази тема...та почуствах се обиден не толкова че последните снимки не са се получили,колкото на заключенията че всички снимки качвани от мен не стават,,,а това колкото и да си кривя душата не е вярно или поне не можете да ме убедите че e..........та малко се по престарахте с коментарите и анализите{niakoi ot vas}..и колкото и да ви се струва че се самоизтъквам понякога не е така,макар че не е проблема в това някой да се фука какво е напрвил а по важно е дали се прави това или онова-това че някои са по скромни а други не толкова не е болка за умиране,,,,,,,но както виждате доста е трудно някой да убеди друг в нещо и той да си признае така че....Качена снимка да живейКачена снимка p.s. извинявам се на всички,които съм засегнал с коментарите си за някои послдени снимки,,,.....нямаше нужда от тяхКачена снимка .......и така,нека всички знаят-живота е това ,което се случва докато правим планове за бъдещето -ВИНАГИ МОЖЕ ДА Е ПО ДОБРЕ ИЛИ ПО ЗЛЕ,ВАЖНО Е ДА МОЖЕМ ДА СЕ РАДВАМЕ НА ТОВА КОЕТО ИМАМЕ СЕГАКачена снимка

Чудя се да плача ли ,да се смея ли.... :zz_020:

Цитат

Искам да ви помоля вас двамата с професионалните фотоапарати, след като не снимахте нощната дъга за снимки да не говорите...Изпуснахте кадър, който се случва веднъж в живота... :db_046:

В своя защита мога само да кажа че професионален апарат нямам все още (пък и не знам как се работи с него) .Този ,който имам в момента(уж профито...) във въпросната вечер е бил някъде из складовете на Фотопавилион все още! :beer:

#4504 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 October 2010 - 07:50 PM

ами смей се,да не сме се събрали да ревем:ab_041:и пак ми вдигна рейтинга без да искаш....щом такива силини емоци събуждам у вас а и такива приятни като смеха:ba_025:благодаря

#4505 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 19 October 2010 - 03:41 PM

Виждам, че здраво се забавлявате и фотографи, и аматьори... :ab_041:

Ще ви кажа нещо сериозно обаче, наш човек бултериерист изяви желание да направи клубен сайт,
нещо за което говорим от няколко години, обещах че ще му помагам и се надявам да стане супер.
Така че ще ви помоля ако имате някакви идеи, относно подредба, съвети или, да има ли форум или не, или нещо практично което сте видяли някъде , просто ми го изпращайте на лични, за да не разводняваме добре подредения ни сега форум. :ab_041:
Защото ако се почнат тука едни размисли и ...
User's Signature

Качена снимка

#4506 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 October 2010 - 09:56 PM

Добре бе ,аз не разбрах -Хеда шампион ли е вече и kaloqn трябва ли да черпи?Я ме светнете че тука има яко мълчание... :wb_052:

#4507 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 19 October 2010 - 10:25 PM

И друго да питам-какво стана с кучетата които дойдоха в България след унгарската изложба пролетта...?ни дума ,ни вопъл ,ни стон ,ни снимка по въпроса :ud_009:

#4508 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 12:11 PM

Показване на мнениетоtattoo, в 19 October 2010 - 08:30 PM, написа:

И друго да питам-какво стана с кучетата които дойдоха в България след унгарската изложба пролетта...?ни дума ,ни вопъл ,ни стон ,ни снимка по въпроса :ud_009:

Ти почна много да питаш :ab_041: ......Сега остава да ти отговорят....... :ae_085:
Нали знаеш че трябва да почакаш за снимки - на живо може и никога да не ги видиш- трябва да отидат на някоя изложба на която няма други бултериери за да си съберат оценките :rc_036: после ще се пише поне един месец колко са елитни и най-качествени :zz_217: следва заплождане и вече може да се пусне снимчица щ'от трябва рекламка......!!!!!!
Това е практиката наложена в клуба,да си виждал скоро снимки на Супер Елита ? :sad:
Да не говорим че на живо може да не ги видим повече! :zz_218:
Какво си седнал да пускаш снимки на кучетата от изложбите- колко изобщо се интересуват от това какво и как трябва да бъде???
Не знаеш ли че наще у двора са най-убави????? :zz_216: :zz_216:

А за Хедка - Ракетка ЧЕСТИТО разбира се че ще стане Шампион........ :flagbg: :hc_184:
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#4509 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 07:02 PM

те хората се наплашиха и ей така да щракат импулсивно и да качват снимки,смеят ли:dh_188:чакат да направят най-уникалната снимка на света и тогава ще видим снимки,,,,,,поне аз вече гледам да съм така,взел съм си поука ,че трябва да си вдигна нивото:ab_041:

#4510 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 07:20 PM

Показване на мнениетоbagatur, в 19 October 2010 - 03:46 PM, написа:

Виждам, че здраво се забавлявате и фотографи, и аматьори... :ab_041:

Ще ви кажа нещо сериозно обаче, наш човек бултериерист изяви желание да направи клубен сайт,
нещо за което говорим от няколко години, обещах че ще му помагам и се надявам да стане супер.
Така че ще ви помоля ако имате някакви идеи, относно подредба, съвети или, да има ли форум или не, или нещо практично което сте видяли някъде , просто ми го изпращайте на лични, за да не разводняваме добре подредения ни сега форум. :ab_041:
Защото ако се почнат тука едни размисли и ...

Нека действа бе,сайтове за бултериери за пример колкото искаш. Ако почне всеки да си казва мнението можеш да предположиш каква какафония ще настане:eg_033:предполагам че до нас-масата трябва да се пусне искане всеки да изпрати по няколко снимки и накрая{pone edna da e ka4estvena:ab_041:} и някой ,който ''разбира'':ab_041:да избере най подходящите и така,,,,то е ясно например че трябва да има папки със снимки от изминалите изложби и клубните кучета или с планирани връзки,по сложното е че такъв сайт изисква редовна потдръжка така че ако пича:af_089:е съгласен да го прави:rc_036:а относно дЕзайна:ab_041:и визията на сайта моят съвет е да е по стилен-смисъл да няма гифчета на плезещи се булчета например или разни глупости а да е издържан в стила на сайтовете на много от развъдниците на американски булита,абе по тежки[tejkarski] някак си да са:tb_195:

#4511 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 07:32 PM

Имилчо не ти ли излязаха пришки на пръстчетата все за тез снимки да пишеш.
Май са ти бръкнали в за..ка :ab_041:
Не можеш да се примириш.

#4512 Потребителят е офлайн   cozenca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 07:45 PM

Веднага давам http://moscowunlim.ru/ за пример. Само тематиката ще е друга при нас но пак ще има клипове, снимки, класации... абе да го разгледа най- добре. Само да остави една лентичка за реклама на index-a да влизат парички. За мен лично е важно всичко да е изчистено, да има стил.

#4513 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 07:55 PM

Показване на мнениетоВиктория, в 20 October 2010 - 07:37 PM, написа:

Имилчо не ти ли излязаха пришки на пръстчетата все за тез снимки да пишеш.
Май са ти бръкнали в за..ка :ab_041:
Не можеш да се примириш.

:db_046:

#4514 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 07:59 PM

[quote name='cozenca' date='20 October 2010 - 07:50 PM' timestamp='1287596755' post='873501']
Веднага давам http://moscowunlim.ru/ за пример. Само тематиката ще е друга при нас но пак ще има клипове, снимки, класации... абе да го разгледа най- добре. Само да остави една лентичка за реклама на index-a да влизат парички. За мен лично е важно всичко да е изчистено, да има стил.
[/quote

много му е студено излъчването на този пример някак си изсечен и забързан вид има,,,като за булове трябва нещо по обло и топло.....тревичка да има и български байрак за фон:flagbg:

#4515 Потребителят е офлайн   cozenca Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 08:23 PM

Обло и топло с кученце в тревата и българското знаме отзад, то си стана цяло домашно по рисуване за 3ти клас. Не ми пречи ама и не ми звучи много [tejkarski]. Ама почваме отзад напред, оформлението е важно.

#4516 Потребителят е офлайн   GaLeN` Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 08:25 PM

Ми то на Емо Акъла му като на Трето Класник :ab_041:

#4517 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 09:20 PM

Показване на мнениетоklavdii, в 20 October 2010 - 10:16 AM, написа:

Ти почна много да питаш :ab_041: ......Сега остава да ти отговорят....... :ae_085:
Нали знаеш че трябва да почакаш за снимки - на живо може и никога да не ги видиш- трябва да отидат на някоя изложба на която няма други бултериери за да си съберат оценките :rc_036: после ще се пише поне един месец колко са елитни и най-качествени :zz_217: следва заплождане и вече може да се пусне снимчица щ'от трябва рекламка......!!!!!!
Това е практиката наложена в клуба,да си виждал скоро снимки на Супер Елита ? :sad:
Какво си седнал да пускаш снимки на кучетата от изложбите- колко изобщо се интересуват от това какво и как трябва да бъде???

А за Хедка - Ракетка ЧЕСТИТО разбира се че ще стане Шампион........ :flagbg: :hc_184:

Тъй като едното от въпросните кучета е мое, а другото на Доктора, веднага отговарям на питането - и двете са живи и здрави. Не са засекретени и който иска да ги види или снима, да заповяда, няма да го върнем :ba_025: Относно брътвежите в истеричния пост след питането - ще се видим по изложби, не се бойте, търпение му е майката :db_046:

#4518 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 09:22 PM

Безгласна буква съм,но.... като дизайн Skyline Bull Terriers . Най - вече тази страница от представянето на кучетата.
User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#4519 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 09:40 PM

Показване на мнениетоWhitebul, в 20 October 2010 - 07:25 PM, написа:

Тъй като едното от въпросните кучета е мое, а другото на Доктора, веднага отговарям на питането - и двете са живи и здрави. Не са засекретени и който иска да ги види или снима, да заповяда, няма да го върнем :ba_025: Относно брътвежите в истеричния пост след питането - ще се видим по изложби, не се бойте, търпение му е майката :db_046:

Краси,май ме бъркаш с някой!
Колкото до истеричния пост - не се вземай много на сериозно :re_037: - твойто куче го видяхме......и на живо и на снимки! А дали ще го видя пак много слабо ме вълнува! На изложби сме се виждали и ДА пак ще се видим........ :ae_085: :ae_085: И голямата ти кучка сме я виждали и на клубната я видяхме - ти пък къде се припозна в поста ми???? Аз съм търпелива,както винаги :tb_195: но за разлика от теб съм и по-скромничка :ab_041:
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#4520 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 October 2010 - 09:59 PM

Показване на мнениетоklavdii, в 20 October 2010 - 07:45 PM, написа:

Показване на мнениетоWhitebul, в 20 October 2010 - 07:25 PM, написа:

Краси,май ме бъркаш с някой!
Колкото до истеричния пост - не се вземай много на сериозно :re_037: - твойто куче го видяхме......и на живо и на снимки! А дали ще го видя пак много слабо ме вълнува! На изложби сме се виждали и ДА пак ще се видим........ :ae_085: :ae_085: Аз съм търпелива,както винаги :tb_195: За разлика от теб съм и по-скромничка :ab_041:

...и пак много тестостерон в поредния пост :wb_052: Кое мое куче скоро сте видели или снимали, че не се сещам, щото три от четирите са при мен и не помня някой да ги е снимал напоследък, камо ли да са се появявали по изложби. Иначе съм си скромничък, можеш да питаш мама :r_181:

• (252 Страници) +
  • « Първа
  • 224
  • 225
  • 226
  • 227
  • 228
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни