Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 04 February 2011 - 03:42 PM
Много професионално направен сайт!

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 18 February 2011 - 04:20 PM
bullterrierka, в 18 February 2011 - 01:00 PM, написа:
пълен съм с изненади нали
,,,опита си казва думата...без да искам

Както се казва :
"А, добър ви апетит!" хахаххахаха!

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 18 February 2011 - 05:39 PM
нищо не разбрах от подмятанията ви
но което си е истина си е истина,,,,,нормална захапка се обърква както и обратна се оправя с порастването на младото куче,,,,,ако не е така да си отрежа нещо....и ме закачайте когато има защо сега не ви разбрах щ'о ме подхванахте
разбирач съм бил....мога пък да се правя на неразбиращ и само да ви гледам сеира докато се уча и не произведа нещо ,което да ви накара да си глътнете граматиката ххахахаххахахаха...но не е така спокойно

Публикувано: 19 February 2011 - 02:06 AM
CHEGEVARA Ewimark Rakownia - роден: 11.11.2010
(Ch.Emred HUNTSMAN + WW & Ch.SECRET PASSION Ewimark Rakownia)
От вчера малкия "ЧЕ" вече е жител на Сърбия. Доведе го лично производителят
му Марек, а негови горди собственици са Александър и Шандор Берчек от гр.Зренянин...

(Ch.Emred HUNTSMAN + WW & Ch.SECRET PASSION Ewimark Rakownia)
От вчера малкия "ЧЕ" вече е жител на Сърбия. Доведе го лично производителят
му Марек, а негови горди собственици са Александър и Шандор Берчек от гр.Зренянин...

Публикувано: 15 March 2011 - 09:44 PM
Интересно ми е някой знае ли какво става с този "тежковоз" - Ch. Bullbrit Little Big Horn at Bullyview ?

А последната снимка ме навежда на мисълта - какво всъщност представлява Yearbook? В България,освен да се поръча по интернет и да се венсе,може ли да се купи свободно на пазара?

А последната снимка ме навежда на мисълта - какво всъщност представлява Yearbook? В България,освен да се поръча по интернет и да се венсе,може ли да се купи свободно на пазара?

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta