Dog.bg Форуми : Лафче

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (252 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лафче 0бмяна на опит

#4661 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 June 2011 - 06:09 PM

Показване на мнениетоklavdii, в 01 June 2011 - 04:53 PM, написа:

Joker- итка Сценарият излезе,остава да почакаме дали ще се заснеме сериала :ba_025:
......

С други думи трябва, да се представи проектобюджета на ПРОДУЦЕНТА... :ib_121:

Показване на мнениетоklavdii, в 01 June 2011 - 04:53 PM, написа:

bagatur - че И ти ли почна да даваш препоръки за заплождане вече - много ти порасна работата :beer:

Не бе, аз ако щях да давам препоръки :blush: ,
бих използвал темата "Избор на подходящи двойки".... :ag_204:
Казах че ми се ще, ако знаиш още колко работи ми се щат.... :bm_008:

Който поръчва музиката, той ще си каже песента....
само да види още веднъж... :de_122:

Чух, че и други си записвали ред, та даже били и преди мен... :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#4662 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 June 2011 - 06:44 PM

Показване на мнениетоklavdii, в 01 June 2011 - 02:53 PM, написа:

Joker- итка Сценарият излезе,остава да почакаме дали ще се заснеме сериала :ba_025:

мдамм...ама аз от сега съм се заредила с ''пуканки''... :mc_004:
и VIP билетче съм си купила за предпремиерата... :ma_006:

#4663 Потребителят е офлайн   GEORGE13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:HARDCORE PUNK TATTOO & PIERCING FOOTBALL
    ICE HOCKEY KICKBOX

Публикувано: 08 June 2011 - 06:36 PM

Мъж разхожда кучето си. Приближава го друг с кученце и закачливо пита:
– А вашето има ли родословно дърво?
– Не. То ползва обикновенните. Качена снимка

#4664 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 June 2011 - 08:20 PM

Я по висшите членове на клуба да изаснят тези огромни количества точки:eg_033::ab_041: ,които събраха някои от кучетата явили се в Унгария дали се броят за някаква отценка и евентуално важи ли при евентуално желание на собственика да запложда като втората необходима отценка за да се случи това по правилник.И сега си се забавлявайте на спокойствие че нямам време да ви заяждам ,но на есен ще ви обърна подобаващо внимание:ab_041:

#4665 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2011 - 06:18 AM

Показване на мнениетоbullterrierka, в 14 June 2011 - 06:20 PM, написа:

Я по висшите членове на клуба да изаснят тези огромни количества точки:eg_033::ab_041: ,които събраха някои от кучетата явили се в Унгария дали се броят за някаква отценка и евентуално важи ли при евентуално желание на собственика да запложда като втората необходима отценка за да се случи това по правилник.И сега си се забавлявайте на спокойствие че нямам време да ви заяждам ,но на есен ще ви обърна подобаващо внимание:ab_041:

Не, не се счита за оценка за разплод :smile:

#4666 Потребителят е офлайн   jockitch Икона

• PALACHA
  • PipPipPip
  • Interests:A.P.O.C.A.L.Y.P.T.O
Публикувано: 22 June 2011 - 05:52 AM

http://www.intervet....ct_details.aspx

http://petsnutrition...id=47&Itemid=27

http://www.youtube.c.../10/nwSkyH073-w

#4667 Потребителят е офлайн   GEORGE13 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:HARDCORE PUNK TATTOO & PIERCING FOOTBALL
    ICE HOCKEY KICKBOX

Публикувано: 14 July 2011 - 12:54 PM

От Перник изпращат съобщение към София: "Моля, изпратете гражданска отбрана, да ни спаси от бездомните кучета, плъзнали по градо!"
От София отговорили:
"Веднага изпращаме 3 мобилни групи за кастриране на бездомни кучета."
От Перник отвръщат:
"Вие нещо не ни разбрахте! Они не ни онодат, они ни апат!!!!"

#4668 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 July 2011 - 03:51 PM

От кръчмата в пловдивско, наречена "Водолаза":

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#4669 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2011 - 10:34 AM

Липсата на "жертви" и затишието във форума напоследък, явно не са по вкуса на някои клубни членове...Подочувам оттук-оттам, че ни в клин, ни в ръкав, мои кучета са били предмет на "добронамерени" коментари. След "задълбочени" разисквания около породната принадлежност, една от моите кучки е била "възнаградена" с интересни епитети, най-впечатляващия от които е "пародия на бултериер". Все в този контекст, мъжко клубно куче е коментирано "по-нежно" с псевдонима на известен български футболист - "Кривия". Въпросните "булкорифеи" притежават клубни кучета, чиито качества и достойнства никога не са били предмет на мои коментари, още по-малко оплювани и то в присъствието на хора, които дори не са ги виждали наживо. Дами и господа, и друг път съм го казвал - не държа никой в БККАБТ да ме харесва или уважава, но когато някои от членовете на Клуба коментира кучетата на друг от членовете на този Клуб, най-малкото трябва да има мяра и да знае къде да спре... Долно и жалко е подобно поведение! На въпросните "доброжелатели" искрено желая здраве и успехи с бултериерите им, и нека не забравят, че Земята се върти, всичко тече и се променя, и някой ден стореното или изреченото зло ще им се върне...

#4670 Потребителят е офлайн   kaloqn Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2011 - 09:17 AM

Аз лично не виждам причина, ако на някой не му харесва някое були, да каже че не му харесва;
ако мисли, че не става за разплод - да каже че не става!

Както и обратното - ако му харесва - да каже че му харева!

Или е по-добре да лицемерничи?!

Хората в този клуб са се събрали не от любов един към друг, а от любов към бултериера!
Ако някой си мисли, че трябва само да получава похвали и то за куче, което наистина според моите
рзбирания не е хубаво - визирам Саймън, a.k.a. Кривия, то просто трябва да се примири,
че част любителите на бултериера харесват различни типове кучета.

#4671 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2011 - 11:29 AM

Показване на мнениетоkaloqn, в 05 August 2011 - 07:17 AM, написа:

Аз лично не виждам причина, ако на някой не му харесва някое були, да каже че не му харесва;
ако мисли, че не става за разплод - да каже че не става!

Както и обратното - ако му харесва - да каже че му харева!

Или е по-добре да лицемерничи?!

Хората в този клуб са се събрали не от любов един към друг, а от любов към бултериера!
Ако някой си мисли, че трябва само да получава похвали и то за куче, което наистина според моите
рзбирания не е хубаво - визирам Саймън, a.k.a. Кривия, то просто трябва да се примири,
че част любителите на бултериера харесват различни типове кучета.

:ba_025:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#4672 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2011 - 08:21 PM

Аз също напълно подкрепям мнението на kaloqn :ba_025:
Наистина неприятно е когато някои не оценява "качествата" на кучето ти...
Още по-неприятно става когато и ти самият, знаейки преимуществата му (ако има такива де) не успее да ги използва в своя полза!
Ще ти дам красноречивият пример как едно куче,на което му беше дадена ''експетната'' оценка-''нищо особенно''
и то face to face,,,не от кой да е-ами от един от уважаваните"булкорифеи" в БГ...
доказа на всички,че не е така,като извоюва приза за най-добро мъжко куче в открит клас на миналата клубна изложба! И то при Дазлина! (п.п.благодаря за аплодисментите!) :md_064:
Та...Докажи на всички,че не е така!
Не е невъзможно,ако наистина това което са казали не е вярно! :zz_219:
С писане тук нищо не се порменя!

#4673 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 08 August 2011 - 10:42 PM

Недоволни винаги ще има...Тези които се фукат че имат супер бул могат да го докажат следващия месец на клубната и да затворят устата на тези които не харесват кучетата им! :ba_025:
Както каза kaloqn (ли беше че вече му забравих името :beer: )всеки има правото да си изказва мнението (особенно ако е виждал на живо хубави кучета и има база за сравнение).
:ae_085: ще се видим другия месец около Ст.Загора ако е рекъл Господ.

#4674 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2011 - 10:07 AM

Да, разбираемо и нормално е някои кучета да не допадат някому, нормално е да не се харесват от всеки. Не мисля обаче, че е нормално да даваш оценки от рода "пародия на бултериер", "Кривия" и други подобни, които касаят кучета на други клубни членове, особено когато никой не те е питал за тях. В тази връзка, в последния оценителен лист от киноложка изложба на т.нар. "пародия на бултериер" е записано дословно следното: "Зряла женска, типичен представител на породата. Отлична глава с модерен профил! Коректна захапка. Много добри г. и д. линия. Отлично представяне в ринга". Следват оценките: ОТЛИЧЕН, САС, ВОВ. Както и да е, сигурно съдията се е заблудил нещо...
Що се касае до съветите на някои колеги да си показвам кучетата по изложби и "тънките" намеци, че едва ли не стоя стоя само зад компа и не знам откъде се влиза в изложбения ринг, ще си позволя да изложа още малко факти. Само участията на Кира по изложби са има - няма двайсетина, като се започне от клас бебе, през подрастващи, междинен, открит, та до шампиони. Ако ми е жива и здрава, ще се появи и във ветерани. Като добавим участията на Клер, Бета и Руда, изложбите на моите кучета май стават повечко от тези на някои много активни клубни членове, при това взети заедно. Добри или лоши, мои бултериери са шампиони на три държави. Показвали сме се и на Клубни изложби, и в чужбина сме били. Като човек, който е част от една общност, каквато е БККАБТ, не съм отказвал помощ на никой от Клуба, когато ми е поискана такава...най-добре представилия се български бултериер в Унгария тази година, бе там заедно с хендлера си не без моето участие и т.н. Та, не е лошо, когато аз или мои кучета сме предмет на коментари, този пост все пак да бъде взет предвид.
Ако нещичко в написаното по-горе не е вярно, нека знаещите и можещите ме поправят!!!

#4675 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2011 - 10:23 AM

Няма какво да се лъжем един друг - както имаме много качествени кучета, така имаме и посредствени или хайде, да не са посредствени ами просто с нищо не блестящи и с леки кусури.
И едните и другите са обичани от собствениците си.Обаче любовта към домашния ни любимец не го превръща в изключителен представител на породата.Нито пък оценките от олраунд изложбите - като знам какви съдии има, с какви познания за породата - еми не, мерси, но за мен не са критерий!
Всеки си има свои представи за породата, аз едни, Краси други, Иван трети...Но..."Платон ми е скъп приятел, но истината ми е по-скъпа"...като е криво едно куче, как да кажа, че не е ?
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

#4676 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2011 - 12:38 PM

Показване на мнениетоanimal, в 11 August 2011 - 08:23 AM, написа:

Няма какво да се лъжем един друг - както имаме много качествени кучета, така имаме и посредствени или хайде, да не са посредствени ами просто с нищо не блестящи и с леки кусури.
И едните и другите са обичани от собствениците си.Обаче любовта към домашния ни любимец не го превръща в изключителен представител на породата.Нито пък оценките от олраунд изложбите - като знам какви съдии има, с какви познания за породата - еми не, мерси, но за мен не са критерий!
Всеки си има свои представи за породата, аз едни, Краси други, Иван трети...Но..."Платон ми е скъп приятел, но истината ми е по-скъпа"...като е криво едно куче, как да кажа, че не е ?

И това е така, не го оспорвам. Аз лично също не харесвам някои от клубните ни бултериери, но предпочитам да запазя мнението си за себе си, вместо да ги "кръщавам" с различни псевдоними. Случвало се е да ме питат за някои от кучетата, които не са сред фаворитите ми, но никога не съм си позволявал да ги оплюя или да изброя дори част от ноторно известните им недостатъци...разбираемо защо...нито съм буллкорифей, за каквито се мислят някои хора тук, нито е колегиално да очерням чужди кучета пред когото и да било. Очевидно е въпрос на разбиране, манталитет, възпитание и т.н. ... разни хора - разни идеали.

#4677 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 11 August 2011 - 07:14 PM

Цитат

Що се касае до съветите на някои колеги да си показвам кучетата по изложби и "тънките" намеци, че едва ли не стоя стоя само зад компа и не знам откъде се влиза в изложбения ринг, ще си позволя да изложа още малко факти.

Изобщо не ти давам съвети какво да правиш ,защото не ме интересува това.Не беше адресирано лично до тебе а го написах по принцип...Да се хвалиш на колко изложби където съди олраунд съдия си присъствал няма смисъл-само си си дал парите навятъра а и там конкуренцията между 2-3(в най -добрия случай..) булита не е много ожесточена.
А че някой ти е одумвал кучето си е проблем (ако изобщо е проблем) между вас двамата(тримата или повече).Не знам какво очакваш да се случи тук като се оплачеш че "някои хора" говорели за теб,кучетата ти,делата ти...?

#4678 Потребителят е офлайн   aiduta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2011 - 10:57 PM

Говорете , правете , харесвайте , не харесвайте, критикуваите кучета, хора поведения и кво ли още не защото това води до прогрес
Когато човек знае че го наблюдават разсъждава повече върху нещата (ако може да го прави) и резултата е :db_046:барайте си ушите и водете кучетата си повече на разходка защото това ги прави щастливи

много здраве и късмет на всички и лека нощ

#4679 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2011 - 08:36 AM

Показване на мнениетоtattoo, в 11 August 2011 - 05:14 PM, написа:

Цитат

Що се касае до съветите на някои колеги да си показвам кучетата по изложби и "тънките" намеци, че едва ли не стоя стоя само зад компа и не знам откъде се влиза в изложбения ринг, ще си позволя да изложа още малко факти.

Изобщо не ти давам съвети какво да правиш ,защото не ме интересува това.Не беше адресирано лично до тебе а го написах по принцип...Да се хвалиш на колко изложби където съди олраунд съдия си присъствал няма смисъл-само си си дал парите навятъра а и там конкуренцията между 2-3(в най -добрия случай..) булита не е много ожесточена.
А че някой ти е одумвал кучето си е проблем (ако изобщо е проблем) между вас двамата(тримата или повече).Не знам какво очакваш да се случи тук като се оплачеш че "някои хора" говорели за теб,кучетата ти,делата ти...?

Не се оплаквам - споделям / все пак темата е обща /, не се хваля - констатирам, проблеми нямам с никой от БККАБТ - и не търся такива. За олраунд изложбите - нямам вина, че по една или друга причина участват по 2 - 3 бултериера и повечето клубни членове не извеждат кучетата си. Хайде със здраве!

#4680 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2011 - 10:25 AM

Показване на мнениетоWhitebul, в 12 August 2011 - 06:36 AM, написа:

Показване на мнениетоtattoo, в 11 August 2011 - 05:14 PM, написа:

Цитат

Не се оплаквам - споделям / все пак темата е обща /, не се хваля - констатирам, проблеми нямам с никой от БККАБТ - и не търся такива. За олраунд изложбите - нямам вина, че по една или друга причина участват по 2 - 3 бултериера и повечето клубни членове не извеждат кучетата си. Хайде със здраве!

Краси, казах го и по-назад : олраунд изложбите не са обективен критерий.Имам дългогодишни наблюдения и опит там :)То не са връзки, симпатии, липса на конкуренция, недостатъчна компетентност на съдиите, то не е чудо.Имаме чудесния шанс веднъж годишно, да ни идва на крака съдия от световна величина, с изключителен опит в породата - е, за какво да ходим по олраунд изложби?За някакъв сертификат?За някаква титла?Благодаря, не са за мен :)
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

• (252 Страници) +
  • « Първа
  • 232
  • 233
  • 234
  • 235
  • 236
  • Последна »