Първо,БЛАГОДАРЯ на LORD_BULL,който дори и с въпрос на моите въпроси се опита да отговори. И сещам се за Ерол на първо четене.
Второ,искренно се извинявам за зададеният не коректно въпрос относно имената. Имах предвид кенъл наставките/префиксите.
И пичът89 не приемам нищо за заяждане или обида,както виждаш опитвам се и аз да не засегна хората с думите си,но не знам защо някои подскачат като ощипани моми.
Трето, KOKO_ko е много прав..извод - не ми обръщайте внимание. Тези,които искаха ми отговориха било то и индиректно.

animal,какво да ти отговоря и аз не знам. И аз се чудя защо никой не се допитва до мен.Абе направо съм им обидена на всички,които не искат от мен съвет...не знам за какви се мислят? Безсрамници!
Само дадох пример с обучението. Аз ако бях обучавала тия подори,за които говориш,ехе,изобщо нямаше да разговаряме (пишем)...И за кане корсо не знам какво си видял..просто мисля,че веднъж споделих мнение,за съжаление.За питбул - не ме интересуват...виж въпроса за булито стои по друг начин. МОжеш да допълниш списъка си с азорска фила,канарска преса,симарон.
Не знам откъде знаеш аз какво си мисля.Може би си маг,вещер,телепат,ако да - подшушни какъв ще е резултата на Литекс и Лудите,за да знам да го приема още от рано.
Не знам защо толкова много не харесвате Мечо Пух?

Другите или са защитници, или рушители или консуматори! Mecho Puh
ПП. Естествено,че войната се е водила на много фронтове,но точно при Сталинград е загубената битка,която обръща войната. Фридрих Паулус е може би най-великия военен тактик,той е разработил атаката тип клещи,която ни е позната и до сега.
Грешката на Хитлер е,че е прекалено самонадеян и не слуша тактика си.Първият план е да се завладее Кавказ,което би било голям удар по руската икономика и може би Сталинград щеше да се саморазруши,тъй като е бил индустриален център...без ресурси - няма живот.Хер Хитлер бил прекалено горделив и може би и малко глупав,разделяйки войската си на две и изпращайки човек,нестъпвал на фронта,за командващ на полето.
Та мисълта ми беше,че ако Хитлер беше малко повече тактик,отколкото самозабравил се луд,може би сега нещата щяха да стоят другояче.
С две думи - добре е да се внимава какво се прави,а най-добре е да се мисли за последствията в бъдещето.
ПП2. Пак не разбрах какво означава някой да се крие на/по пейка.
ПП3.Били бил така добър да ме светнеш на какъв "език" коментарът ти към словото на Мечо Пух? И ти ли си го писал или е копи - пейст? 'Щот е малко "пишувам".

Но цялата тема е много поучителна откъм аргументи, особено към края! Mecho Puh