Dog.bg Форуми : Лафче

Към съдържанието

БКК Английски Бултериер - форум за породата и истинските фенове

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (252 Страници) +
  • « Първа
  • 238
  • 239
  • 240
  • 241
  • 242
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лафче 0бмяна на опит

#4781 Потребителят е офлайн   animal Икона

• САМОЗВАНЕЦ
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 20 December 2011 - 01:14 PM

Показване на мнениетоAmigo_123, в 20 December 2011 - 08:49 AM, написа:

Показване на мнениетоklavdii, в 19 December 2011 - 05:59 PM, написа:

Мхм...и аз имам една такава БЛЕКБРИНДЪЛ овца :md_064:

Бе ти овца пак си имай, ма гледай от някъде и акъл да си намериш...темпераментния професионалист :re_037:
User's Signature

WWW.EVILDOGS.NET

"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин

#4782 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 07 January 2012 - 10:07 PM

Току що си платих членския внос за 2012- не боли... :md_064:
Приканвам всички да я свършат таз работа по навреме... :mg_062:
:beer:
User's Signature

Качена снимка

#4783 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2012 - 10:17 AM

Показване на мнениетоbagatur, в 07 January 2012 - 08:07 PM, написа:

Браво, Маре -супер си бърз ......
Които иска ще я свърши тая работа -споко :smile:

#4784 Потребителят е офлайн   klavdii Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 January 2012 - 12:18 PM

Показване на мнениетоbagatur, в 07 January 2012 - 08:07 PM, написа:

Ааааа bagatur - че явно снощи си празнувал........как не те хванах и моя да платиш :beer:

Прикачена снимка

Болката днес ще я усетиш :dh_188:
User's Signature

Качена снимка
sunshinebulls@yahoo.com
тел. 0898 417 321
Тези,които могат - действат,а тези,които не могат - преподават.

#4785 Потребителят е офлайн   Zx9r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2012 - 02:04 AM

Здравейте на всички от фенове на булитата. Казвам се Георги от Русе. Наскоро се запалих по породата и все повече искам и аз да имам такова куче скоро. Към момента чета наред от форума материали за породата. Ще се радвам ако някой от вас може да ми посочи заглавие на литература на български за породата(линк, ел.книга надявам се или каквато е възможно). Четох в някой от темите из форума, но някой от феновете не се изкаха добре за наличната литература на български и че тя не засяга по задълбочени теми. Попаднах на няколко филма за породата с доста добро качесто, но с руско аудио. Ще се радвам някой може да прави субтитри :) Филмите са :

1. http://rutracker.org...c.php?t=3754098
2. http://rutracker.org...c.php?t=3633744
3. http://rutracker.org...c.php?t=1611740

Струва ми се, че последния филм е малко по сериозен, спрямо първите 2 от Animal PLanet. :)

#4786 Потребителят е офлайн   bagatur Икона

• евелско мъско
  • PipPipPip

Публикувано: 14 January 2012 - 09:10 AM

Показване на мнениетоZx9r, в 14 January 2012 - 02:04 AM, написа:

Здравейте на всички от фенове на булитата. Казвам се Георги от Русе. Наскоро се запалих по породата и все повече искам и аз да имам такова куче скоро. Към момента чета наред от форума материали за породата. Ще се радвам ако някой от вас може да ми посочи заглавие на литература на български за породата(линк, ел.книга надявам се или каквато е възможно). Четох в някой от темите из форума, но някой от феновете не се изкаха добре за наличната литература на български и че тя не засяга по задълбочени теми.
......

Добре дошъл.
Книги на български няма.
Зооинж. Иван Назъров е написал две статии и аз съм превел няколко материалчета.
Не знам и какво ново може да се напише.
Склонен съм да преведа "Всичко за бултериера" на Том Хорнер,
но някой трябва да ми издейства съгласие да я публикуваме на български. :md_064:
Тази книжка е напълно достатъчна за "първите седем години"...
Лошото е, че малко са я чели.
Продължавай да човъркаш, булл ще се намери и за теб.
User's Signature

Качена снимка

#4787 Потребителят е офлайн   tattoo Икона

• хахо
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 January 2012 - 10:44 PM

Показване на мнениетоZx9r, в 14 January 2012 - 02:04 AM, написа:

Здравейте на всички от фенове на булитата. Казвам се Георги от Русе. Наскоро се запалих по породата и все повече искам и аз да имам такова куче скоро. Към момента чета наред от форума материали за породата. Ще се радвам ако някой от вас може да ми посочи заглавие на литература на български за породата(линк, ел.книга надявам се или каквато е възможно). Четох в някой от темите из форума, но някой от феновете не се изкаха добре за наличната литература на български и че тя не засяга по задълбочени теми. Попаднах на няколко филма за породата с доста добро качесто, но с руско аудио. Ще се радвам някой може да прави субтитри :) Филмите са :

1. http://rutracker.org...c.php?t=3754098
2. http://rutracker.org...c.php?t=3633744
3. http://rutracker.org...c.php?t=1611740

Струва ми се, че последния филм е малко по сериозен, спрямо първите 2 от Animal PLanet. :)

Питай ако нещо те интересува-ще се радвам ако в Русе се увеличат бултериерите.

#4788 Потребителят е офлайн   pikadili123 Икона

Публикувано: 15 January 2012 - 05:57 PM

Здравейте, предлагат ми бултериер на 4 год., удачно ли е да го взема?
Благодаря.

#4789 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 January 2012 - 11:01 PM

Ако имаш известен опит с кучетата що да не е удачно,просто намери начин да разбереш истинските причини поради които не искат кучето ,ако кучето е агресивно към животни и нямаш много опит бая ядове ще береш.Но и да не е но ти си МЕКА МАРА(смисъл...нямаш опит или му позволяваш всичко;-)пак може да стане сложно,но ако пък всичко е ок що па не;-)но да имаш малко були в къщи е незаменимо а и сега момента е такъв че имаш богат избор от кученца така че аз бих си взел малкото пикливо прасенце в къщи и край,,,,,,,,,,,,с всичко ххахахаххаахаххаКачена снимка

#4790 Потребителят е офлайн   Zx9r Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2012 - 02:39 AM

Попаднах на тези интересни четива :)

http://www.pitbullcl...terrierbook.pdf

http://www.ebullterriers.com/

#4791 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2012 - 10:38 PM

Здравейте, имам булче на 4 месеца, тъкмо сменяме зъбките, расте добре според мен но нямам кой знае какъв опит с породата, та....да ви питам има ли нужда малката машинка от по-специални тренировки освен тичането навън за да развие добра мускулатура? Мисля като поотрасне да го карам да тегли тежко и етс.... Правилно ли е това или...? Съжалявам че тук задавам въпроса си но не знам в коя друга тема бих могъл да пиша? Ако може някой да даде съвети как да развия кутрето на максимум бих се радвал да ги чуя :))) благодаря.

#4792 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 07:56 AM

Показване на мнениетоVGAlexandrov, в 19 January 2012 - 08:38 PM, написа:

Здравейте, имам булче на 4 месеца, тъкмо сменяме зъбките, расте добре според мен но нямам кой знае какъв опит с породата, та....да ви питам има ли нужда малката машинка от по-специални тренировки освен тичането навън за да развие добра мускулатура? Мисля като поотрасне да го карам да тегли тежко и етс.... Правилно ли е това или...? Съжалявам че тук задавам въпроса си но не знам в коя друга тема бих могъл да пиша? Ако може някой да даде съвети как да развия кутрето на максимум бих се радвал да ги чуя :))) благодаря.

Кучето ще се развие на максимум споко и без твоите напъни да го тренираш.
Хубава храна и достатъчно тичане с другите кучета на този етап от растежа са му напълно достатъчни.
Какво значи малката машинка?

#4793 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2012 - 09:34 AM

Показване на мнениетоВиктория, в 20 January 2012 - 07:56 AM, написа:

Хубава храна и достатъчно тичане с другите кучета на този етап от растежа са му напълно достатъчни.

Ами машинки са :))) :р а къде мога да видя коя храна е най добра за него? :))

#4794 Потребителят е офлайн   Виктория Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 10:07 AM

Показване на мнениетоVGAlexandrov, в 20 January 2012 - 07:34 AM, написа:

Показване на мнениетоВиктория, в 20 January 2012 - 07:56 AM, написа:

Ами машинки са :))) :р а къде мога да видя коя храна е най добра за него? :))

Не,не са машини -не знам от къде :ba_025:

#4795 Потребителят е офлайн   Whitebul Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 10:56 AM

Здрасти! Дай малко повече инфо за кученцето - откъде си го взел, родословие, снимки и т.н. Относно питането ти, вече си получил отговор - повечко разходки, игра с други кучета и добра храна са напълно достатъчни за правилното развитие на малкото куче. По-сериозни физически натоварвания, като теглене на тежести, за което споменаваш, следва да започнат на по-късен етап - след навършване на 1 - годишна възраст. За храната - гранулата си остава най-универсалния и най-лесен начин за хранене и задоволяване нуждите на кученцето. Препоръчвам ти продуктите на Happy Dog, Royal Kanin и Pro Plan Purina. Съчетавай гранулата с телешко или пилешко месо, извара, както и сварени яйца 1 - 2 пъти седмично. Много добри добавки за подрастващото кученце са рибеното масло и витамините. Калций давай само при нужда, до навършване на 6 месеца, но ако храниш качествено, не е необходимо. Влез в жив контакт с други собственици на бултериери с повече опит и питай за всичко, което те интересува. Успех!

#4796 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 11:05 AM

ако искаш да е РАБОТЕЩА машинка поне 10 години не го закачай кученцето поне до 8 9месеца,знам че ще е трудно,поне така е с първите ''машинки"но трябва да се удържишКачена снимкаа и после по кротко го раздавай,дълги разходки и в краен случай тичане.....от теглене дърпане висене нЕма смисъл,аз имах куче което освен разходки не беше трениран изобщо и беше по як от всички тренирани ,които бях виждалКачена снимкае сигурно нямаше да издържи ако се надбягват ама да не са хрътки бе хахаххахах

#4797 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2012 - 01:39 PM

Показване на мнениетоWhitebul, в 20 January 2012 - 10:56 AM, написа:

Здрасти! Дай малко повече инфо за кученцето - откъде си го взел, родословие, снимки и т.н. Относно питането ти, вече си получил отговор - повечко разходки, игра с други кучета и добра храна са напълно достатъчни за правилното развитие на малкото куче. По-сериозни физически натоварвания, като теглене на тежести, за което споменаваш, следва да започнат на по-късен етап - след навършване на 1 - годишна възраст. За храната - гранулата си остава най-универсалния и най-лесен начин за хранене и задоволяване нуждите на кученцето. Препоръчвам ти продуктите на Happy Dog, Royal Kanin и Pro Plan Purina. Съчетавай гранулата с телешко или пилешко месо, извара, както и сварени яйца 1 - 2 пъти седмично. Много добри добавки за подрастващото кученце са рибеното масло и витамините. Калций давай само при нужда, до навършване на 6 месеца, но ако храниш качествено, не е необходимо. Влез в жив контакт с други собственици на бултериери с повече опит и питай за всичко, което те интересува. Успех!

Кутрето не е с родословие, но пак е най красивото куче, защото си е моето, снимки няма как да кача защото само от телефона пиша, от сандански го взех, в неделя ще го разхождаме с брат му и кучетата на jokera ако някой от софия е навит да направиме по голямо събиране да пише тук та да се уговориме за мястото :р Благодаря за отговорите Ви :)))

#4798 Потребителят е офлайн   Jokera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 02:15 PM

Здрасти,Венциииии!
Радвам се,че откри форума :ba_025: :vi_179:
Да нащипеш носа на бебе Игор от нас...и да идва неделя,че нямам търпение да го намачкам наживо

Та,както вече се предложи....ако има желаещи за гооооляма Булли-ходка....чакаме :za_127:
Аз отсега зареждам батериите :zz_229:

#4799 Потребителят е офлайн   VGAlexandrov Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 January 2012 - 03:12 PM

Показване на мнениетоJokera, в 20 January 2012 - 02:15 PM, написа:

Здрасти,Венциииии!
Радвам се,че откри форума :ba_025: :vi_179:
Да нащипеш носа на бебе Игор от нас...и да идва неделя,че нямам търпение да го намачкам наживо

Та,както вече се предложи....ако има желаещи за гооооляма Булли-ходка....чакаме :za_127:
Аз отсега зареждам батериите :zz_229:

И аз се радвам че ви намерих, много полезна информация има тук, а и хората са готини, в неделя ще е слънчево и около 5 градуса, а при досегашните температури това за мен е лято :)))))

#4800 Потребителят е офлайн   bullterrierka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 January 2012 - 07:01 PM

kude 6te hodite
Мод:Пиши на кирилица че да не ти напукам гумите на Голф-а.... :ab_041:

• (252 Страници) +
  • « Първа
  • 238
  • 239
  • 240