Скоро не се бях веселила така!
Никой няма нищо против самото кученце, всички са душици и имат право да бъдат обичани еднакво.Проблема е че въпреки доброто отношение и подробното обяснение какво е Клубна страница

Цитат : на Kolya Atanasov
Това е снимка на кучето, което вие НЕ пожелахте да публикувате, поради факта, че не му нося паспорт на родословното дърво или щот не е закупено от вашите изкуствено завишени цени ( 1 500 - 2 000 лв. ) , а колко е глупаво и да не кажа ''ебахти'' критерните ви условия за красота - да има петна само в областта на главата ( белите ), а тва че са слабо казано ГРОЗНИ .
По-скоро бих си направил ЛЕГИТИМЕН клуб в който бих приел всеки бил той и любител на БУЛТЕРИЕР, а не само собственик (като мен ) на ЕЛИТЕН ЕКЗЕМПЛЯР на породата. А за тва, че Вие не харесвате (игнорирате) кучета различни от вашите- тези които сте продали е причина да се замислите. Вие за мен сте просто едно ЕРП -е .
П.С. Не си правете труда да ми отговаряте писмено, а по-скоро публикувайте тази снимка :

Bulgarian Kennel Club English Bullterrier (BKCEBT)
Да Ви е живо и здраво кученцето и много да ви радва!
И си направиш труда да прочетеш хронологията малко по-нагоре.....ще разбереш,че ние и на нашите НЕ родословни кучета не сме качили снимки. Пожелавам ти успех във всяко едно начинание !
Kolya Atanasov
Труда си го направих предварително , а и не беше нужно - от самолет се виждат снимки на меко казано кучета с ГРОЗНА и не симетрична окраска (опетняване) , а колкото до ''НЕ родословни'' те вашите са ПЕЧАЛБАРСКИ, (купени за 300 -продадени за 1500-2000), което не ги прави РОдословни. Като повечето неща в България и мие сте такива - ГАРАЖНИ МЕНТЕТА, за последното го знам от сигурни източници, а именно ''членове'' на помиярското Ви клубче .
п.с. 1. ''Да Ви е живо и здраво кученцето и много да ви радва!''
2. 'И си направиш труда да прочетеш хронологията малко по-нагоре.....ще разбереш,че ние и на нашите Не родословни кучета не сме качили снимки, Пожелавам ти успех във всяко едно начинание ''
Отговора в ДВЕ части показва шизофреничните Ви наклонности. ЗООФИЛИ !
Какво да му обясняваме на човека

ЗООФИЛИ със ЗООФИЛИ.......