Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 18 November 2006 - 12:33 AM
Който иска да види десетина бултериерчета на едно место може да заповяда в неделя на ЦАЦИБ-а в София, който ще се проведе в зала Академик....................................
А, това са бебетата на Ch.BRICK DICK of Winner in White & Ch.RONDA, родени на 15.11.2006 г. Тук са снимани само на няколко часа !!!!!!!!!!!!!
А, това са бебетата на Ch.BRICK DICK of Winner in White & Ch.RONDA, родени на 15.11.2006 г. Тук са снимани само на няколко часа !!!!!!!!!!!!!
Прикачени файлове
-
______006.jpg (136.56K)
Брой сваляния: 126
Публикувано: 20 November 2006 - 05:02 PM
Здравейте и от мен!
И аз имам един сладур от Tormentor w) ! Това е Prince Calypso of Tormentor, или Victor!!! На 25.11 става на 4 месеца, в момента е 14 кг, движи се доста добре май ;) . Съжалявам, че не присъствах на изложбата, но ми беше малко далечко s)
В най-скоро време ще кача негови снимки!
Поздрави на Тишо и на всички собственици на принцове и принцеси от Tormentor!
И аз имам един сладур от Tormentor w) ! Това е Prince Calypso of Tormentor, или Victor!!! На 25.11 става на 4 месеца, в момента е 14 кг, движи се доста добре май ;) . Съжалявам, че не присъствах на изложбата, но ми беше малко далечко s)
В най-скоро време ще кача негови снимки!
Поздрави на Тишо и на всички собственици на принцове и принцеси от Tormentor!
Публикувано: 20 November 2006 - 06:42 PM
Цитат
Някой няма ли да качи снимки от изложбата?
Малко по-късно ще кача няколко снимки от изложбата (доста е трудоемко и туткаво докато ги обработя всичките, за да стават за прикачане).
Бултериерчетата наистина бяха страхотни. Много се радвам, че в България се произвеждат такива качествени кучета. 1super
Публикувано: 21 November 2006 - 11:25 AM
Ето го Виктор b)
Прикачени файлове
-
post_29_1164101100.jpg (22.89K)
Брой сваляния: 110
Публикувано: 21 November 2006 - 03:51 PM
Тук Виктор е на 2-3 месеца, но вече е торба с мускулчета :).
Виждам че и собствениците на Cruela /Кира/ & Casanova /Бруно/ са тук, моля споделете как растат вашите любимци!
Ако може дайте ми съвет как да го отуча да хапе ръце, въпреки 10- ината играчки, предпочита да гризе човешко месце bl) !
@ Торментор, какво става с документите?
Виждам че и собствениците на Cruela /Кира/ & Casanova /Бруно/ са тук, моля споделете как растат вашите любимци!
Ако може дайте ми съвет как да го отуча да хапе ръце, въпреки 10- ината играчки, предпочита да гризе човешко месце bl) !
@ Торментор, какво става с документите?
Прикачени файлове
-
stojka.JPG (29.94K)
Брой сваляния: 112
Публикувано: 21 November 2006 - 09:43 PM
Клубната изложба на Английски Бултериер не се състоя поради ред причини и обстоятелства....................
Но, да се надяваме че на предстоящото общо събрание на
"Киноложки Клуб Английски Бултериер" ще се изяснят проблемите на породата в България и с влизането на нови хора в управителният му съвет ще се внесат свежи идеи за бъдещета работа на организацията.
Ще се разискват развъждането, популяризирането и опазването на тази великолепна порода в нашата страна !!!!!!!!!!
Всеки, който желае да стане член на Националният Клуб "Английски Бултериер" може да се свърже с мен или някой от членовете му и да разбере какъв е начинът да го направи.
Multi Ch.BRICK DICK of Winner in White .....
Но, да се надяваме че на предстоящото общо събрание на
"Киноложки Клуб Английски Бултериер" ще се изяснят проблемите на породата в България и с влизането на нови хора в управителният му съвет ще се внесат свежи идеи за бъдещета работа на организацията.
Ще се разискват развъждането, популяризирането и опазването на тази великолепна порода в нашата страна !!!!!!!!!!
Всеки, който желае да стане член на Националният Клуб "Английски Бултериер" може да се свърже с мен или някой от членовете му и да разбере какъв е начинът да го направи.
Multi Ch.BRICK DICK of Winner in White .....
Прикачени файлове
-
1.jpg (19.16K)
Брой сваляния: 109
Публикувано: 21 November 2006 - 09:59 PM
Въпреки несъстоялата се Клубна Изложба, Бултериери не липсваха.........
На CACIB-а участваха 7 бебета на моят Ch.Wild Wizard's HILDEBRAND /МАЙК/. Три от Ch.Vago's GRETA - (JOKER, JOLLY и JAKLINE) и четири от Ch.Wild Wizard's DIVINE COMEDY /ЛИЛИ/ - (CARUSSO, CASANOVA, CRUELLA и CINDARELLA)................
Децата на Ch.Vago's GRETA се състезаваха в клас "ПОДРАСТВАЩИ", а тези на Ch.Wild Wizard's DIVINE COMEDY в клас "БЕБЕ".
CINDARELLA победи сестра си CRUELLA за приза най-хубаво женско бебе, а CASANOVA победи братчето си CARUSSO за да усвой същият приз, като наи-добро бебе съдията Иван Димитров (Председател на съдийската комисия на БРФК !!!) излъчи CASANOVA (известен още като "БРУНО").
JOLLY победи сестра си JAKLINE за наи-хубаво женско подрастващо бултериерче и впоследствие брат си JOKER (който беше сам в класа си...), за наи-добро подрастващо кученце - Бултериер!!!!!!!!!!!
JOLLY взе и титлата "BEST of BREED", което ще рече "Най-добро куче на породата"..........
Ch.Wild Wizard's HILDEBRAND
На CACIB-а участваха 7 бебета на моят Ch.Wild Wizard's HILDEBRAND /МАЙК/. Три от Ch.Vago's GRETA - (JOKER, JOLLY и JAKLINE) и четири от Ch.Wild Wizard's DIVINE COMEDY /ЛИЛИ/ - (CARUSSO, CASANOVA, CRUELLA и CINDARELLA)................
Децата на Ch.Vago's GRETA се състезаваха в клас "ПОДРАСТВАЩИ", а тези на Ch.Wild Wizard's DIVINE COMEDY в клас "БЕБЕ".
CINDARELLA победи сестра си CRUELLA за приза най-хубаво женско бебе, а CASANOVA победи братчето си CARUSSO за да усвой същият приз, като наи-добро бебе съдията Иван Димитров (Председател на съдийската комисия на БРФК !!!) излъчи CASANOVA (известен още като "БРУНО").
JOLLY победи сестра си JAKLINE за наи-хубаво женско подрастващо бултериерче и впоследствие брат си JOKER (който беше сам в класа си...), за наи-добро подрастващо кученце - Бултериер!!!!!!!!!!!
JOLLY взе и титлата "BEST of BREED", което ще рече "Най-добро куче на породата"..........
Ch.Wild Wizard's HILDEBRAND
Прикачени файлове
-
4.jpg (67.56K)
Брой сваляния: 117
Публикувано: 21 November 2006 - 10:06 PM
Тази "нервна" красавица е Vago's JOLLY,
тя е одрала кожата на баща си !!!!!!!!!
тя е одрала кожата на баща си !!!!!!!!!
Прикачени файлове
-
post_29_1164052076.jpg (98.64K)
Брой сваляния: 131
Публикувано: 21 November 2006 - 10:08 PM
Този пък "класически" триколор е Vago's JOKER,
който пък е цветово копие на майка си..................
който пък е цветово копие на майка си..................
Прикачени файлове
-
post_29_1164052354.jpg (74.66K)
Брой сваляния: 121