Лафче 0бмяна на опит
Публикувано: 21 August 2007 - 12:17 AM
Но събрани сутрин,рано,докато тичате и дишате йодни пари b)
Или ядете шкембе 1super

WWW.EVILDOGS.NET
"I'm hated by many, liked by few, respected by all" Mike Tyson
Ум царува,Ум робува - Ум,белия делфин
Публикувано: 21 August 2007 - 04:01 PM
Вече фигурирам в чуждите подписи b) ;) wink

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 22 August 2007 - 02:28 PM
Публикувано: 25 August 2007 - 09:10 PM
Прикачени файлове
-
Velingrad_3.jpg (58.43K)
Брой сваляния: 66
Публикувано: 26 August 2007 - 08:25 AM
Гледам,че в тази тема СЕЛЕКЦИЯ,МЕТОДИ И ПРОБЛЕМИ...са написани много
интересни неща и някои хора са се потрудили доста!
Наистина е хубаво, когато има хора, от които можеш да научиш нещо!
Като видях как снощи модераторът на този форум изтри с лека ръка
моите съобщ. и то без да обиждам никого просто казах истината, а тя боли
понякога се чудя защо и тази тема не е ликвидирана?
Само ще отбележа, че единственото участие на Торментор(дъ бест кенъл)
в тази сериозна материя е това:
"Хубаво куче е тоя Ch.Boromir QUICK SILVER, но на Европейското във
Финландия видях три негови деца които въобще не ми се понравиха !!! "
Като,че ли темата ще опустее още, тъй като достъпът на И. Назъров до
този форум е спрян по незнайни причини, а брат ми каза че не желае
да пише повече, тъй като му се трият мнения,някой сменя подписа му,
отваряли теми с неговия ник, общо взето много "герои" има тук!
Ами като има толкова знаещи и можещи що някой не напише един
ценен материал с марка лорд бул ?
Е няма проблеми аз ще остана за да има поне ,
частично габровско присъствие тук, а брат ми и още няколко българи
ще пишат в международния бул форум !
Там няма кой да ги изтрие!!!!!!!!!
Св. Моновски
Публикувано: 26 August 2007 - 10:05 PM
И кво стана, изпуснах ви от очи за 2 седмици и намирам пълна вакханалия ?????????
Кво е станало тъперва ще си изяснявам за себе си, ама май нещата са безвъзвратно загубени...
Форума мъртъв ли е? Да знам да не си губя времето тук.
За клубната май не е удачно да отварям въпрос, язък за всички усилия и хубави събития които стояха в близкото бъдеще на клуба ни.
Ако някой благоволи да ми направи кратка възстановка на случилото се ще съм му благодарен, все пак заслужавам като един от най-активно пишещите тук.
Публикувано: 26 August 2007 - 11:06 PM
Цитат
И кво стана, изпуснах ви от очи за 2 седмици и намирам пълна вакханалия ?????????
Кво е станало тъперва ще си изяснявам за себе си, ама май нещата са безвъзвратно загубени...
Форума мъртъв ли е? Да знам да не си губя времето тук.
За клубната май не е удачно да отварям въпрос, язък за всички усилия и хубави събития които стояха в близкото бъдеще на клуба ни.
Ако някой благоволи да ми направи кратка възстановка на случилото се ще съм му благодарен, все пак заслужавам като един от най-активно пишещите тук.
Рой, защо, отваряй?
Аз съм поел ангажимент и не смятам да се отказвам.Поне докато знам, че ще има участници!
Това, че Тихомир не желае да участва си е негово право и решение.Всеки,който реши същото пак е в правото си.
Избора е лично нещо... wink

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 26 August 2007 - 11:31 PM
Е, предположих го.
Неприятно, тези враждуващите страни не можаха ли да изчакат 14ти октомври и тогава да се отприщят, поне от уважение към усилията ти които полагаш за клубната, или си мислят, че като са дали по 100лв и всичко е ОК. Пълно безхаберие за клуба, а всички са зрели хора.
Ти трябва да си най-възмутен от всичко, защото липсата на Тихомир от клубната определено сваля нивото й.
А собствениците на бебетата..., а ако и Габрово не дойдат, то всеки в България е свързан по някакъв начин с една от двете велики сили, става верижна реакция, то кво правим тогава, аз знам кво правим - сеир за сеирджийте и накрая...земи доведи съдията в хола на Краси да оцени Кира и Бруно и готово - ето ни клубна.
Аз колко хора агитирам да дойдат, като се сетя и ти какво си ми разправял, мани мани, резил.
Публикувано: 26 August 2007 - 11:37 PM
Цитат
Е, предположих го.
Неприятно, тези враждуващите страни не можаха ли да изчакат 14ти октомври и тогава да се отприщят, поне от уважение към усилията ти които полагаш за клубната, или си мислят, че като са дали по 100лв и всичко е ОК. Пълно безхаберие за клуба, а всички са зрели хора.
Ти трябва да си най-възмутен от всичко, защото липсата на Тихомир от клубната определено сваля нивото й.
А собствениците на бебетата..., а ако и Габрово не дойдат, то всеки в България е свързан по някакъв начин с една от двете велики сили, става верижна реакция, то кво правим тогава, аз знам кво правим - сеир за сеирджийте и накрая...земи доведи съдията в хола на Краси да оцени Кира и Бруно и готово - ето ни клубна.
Аз колко хора агитирам да дойдат, като се сетя и ти какво си ми разправял, мани мани, резил.
Не мога да се съглася с тебе Жоро.
Всеки сам е свободен да избира какво ще прави.
Аз съм избрал да направя изложбата, но това не означава, че ще заплача ако някой реши да не дойде, независимо кой е той.
Искат-участват,не искат-не участват.
Желая всекиму успех, нека само да заповяда на 14.10 в Пловдив.
Това е.
Със здраве от мене!

WWW.EVILDOGS.NET
Публикувано: 27 August 2007 - 11:02 AM
....Както и да е -ние от Русе не сме се отказали пък май и навихме още един човек от друг град да учства , така че Жорка продължавай в същия дух.
P.S.:Не знам дали е спрян достъпа на Г-н Хазъров до форума, но ако това е вярно смятам че човека който го е направил е ...знам ли и аз ,може би изобщо не е прав , защото Иван има на какво да научи всички нас в този форум пък и досега не е писал някакви обидни думи за никого.
Публикувано: 27 August 2007 - 03:00 PM
Цитат
пред който и да било - а пък камо ли да се извинявам
на някакви си там АНОНИМНИ хорица.......
Пич, ти насериозно ли се вземаш?!
Публикувано: 27 August 2007 - 06:45 PM
Публикувано: 27 August 2007 - 07:04 PM
Tezi koito iskad da imat kachestveno i istinsko Bulterierche, sega imat vazmoznost da se sdobiat s bebe ot moiat razvudnik. Kuchencheto se kazva: Prince CALIOSTRO of Tormentor i e rodeno na 25.07.2006. Spored men to e nai kachestvenoto bulterierche koeto se e razdalo do momenta v Bulgaria. Sledvashtite snimki ste vi go pokazat v niakolko pozicii................
GSM: +359.887.798.427
Tihomir TODOROV
Silistra - BULGARIA
www.tormentor-kennel.com
P.s Ето това е Торментор............ s) s) s)
Уважение към породата!!!
Прикачени файлове
-
Guzna_belusha_mama.jpg (51.81K)
Брой сваляния: 85

BIRMINGHABROVO BULL FRONT
" Me Trouble and Strife's at home with the Bin Lids."
Публикувано: 27 August 2007 - 09:13 PM
Публикувано: 27 August 2007 - 09:55 PM
Цитат
Цитат
Е, предположих го.
Не мога да се съглася с тебе Жоро.
Всеки сам е свободен да избира какво ще прави.
Аз съм избрал да направя изложбата, но това не означава, че ще заплача ако някой реши да не дойде, независимо кой е той.
Искат-участват,не искат-не участват.
Желая всекиму успех, нека само да заповяда на 14.10 в Пловдив.
Това е.
Със здраве от мене!
Когато се организира Национална клубна изложба е задължтелно да се направи :
1. Добра реклама с цел популяризиране на породата , тоест да се привлече повече публика.
2. Да бъде обявена датата и местото на провеждането и .
3. Класове и регламен за провеждането .
4. Организационен комитет - коя организация провежда мероприятието и кой членове от управата на тази организация са в Организациония комитет.
5. Разрешение за провеждане от РВМС и Общината.
6. Съдия , секретар и организатор на ринг.
7. Ветеринарен контрол.
8. Каталог и оценителни листа за описание от съдията.
9. ПКО за таксата за участие която трябва да се осчетоводи към организацията организираща мероприятието и да се включат в ГДД заедно с другите приходи от текущата година.
и т.н................
Обявете я поне в раздел изложби на този сайт.Успех !!!
oleeee 1super