Не знам вече какво да правя. Да се моля ли, или какво?
Спешна нужда от майка-кърмачка!!! Варна
Публикувано: 10 July 2010 - 03:22 PM
Не знам вече какво да правя. Да се моля ли, или какво?
Публикувано: 10 July 2010 - 09:53 PM
И да, говоря в единствено число защото вече имаме само едно кученце...
Когато събера пари ще го заведа на вет. Ако знаете някой,който да работи на преференциални цени за бездомници, моля споделете! И да не е амбулатория Надежда!
Публикувано: 10 July 2010 - 10:02 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 11 July 2010 - 12:59 AM
Публикувано: 11 July 2010 - 08:02 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 11 July 2010 - 11:15 AM
Иии да, преживяхме и тази нощ!
Публикувано: 11 July 2010 - 11:38 AM
Camellia, в 11 July 2010 - 11:20 AM, написа:
Иии да, преживяхме и тази нощ!
Продължавам да се чудя - да не би да имат тогава адски много глисти, така се получава подуване от тях...? Хм? Толкова е малко, дали може да се направи нещо по този въпрос?

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 11 July 2010 - 11:58 AM
Лошото е, че малкият е подсечен и го мажа с крема на бебето, но нещо май не му помага. Имате ли идея с какво друго мога да опитам? Имах и витасин, ама сега не го зареждат в аптеките и отдавна не съм вземала, та моя има само на дъното. Ще го заведа на вет в най-скоро време. Това лилавеене може ли да бъде от порок на сърцето примерно? Което да има връзка с кръвообръщението? Вече какво ли не ми мина през главата! Аляска предполага пък, че може да са се натровили от кърмата на Шая... Ох милото диваненце! Дано поне той да оцелее.
Публикувано: 11 July 2010 - 12:05 PM

Публикувано: 12 July 2010 - 09:41 AM
Публикувано: 12 July 2010 - 10:11 AM
Публикувано: 12 July 2010 - 06:28 PM
Поне се спасиха миличките от безкрайно подмятане от приемен дом на приемен дом!
Публикувано: 14 July 2010 - 08:20 AM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 14 July 2010 - 10:52 AM
Мисля, че мод вече може да заключи темата или каквото там се прави с ненужните теми...

Вход

Горе
Цитиране +