- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Да ни е честит новият Не пит от Сеславци Естествено си търи дом
Публикувано: 08 July 2010 - 02:16 AM
Малкият Жорко /Джони / си търси дом.
Спасен е благодарение на моя /гордея се да я нарека/ приятелка, която осигури финансиране.
Джонката е намерен бездомен.
Изключително дружелюбен, кастраран, ваксиниран, обезпаразитен и татуиран.
Историята му е кратка: Заловен и откаран в Сеславци.
Засечен от маломерното питолюбителско съсловие /тъй като беше набеден за питоподобно/.
Истината е, че може и да е виждал пит някога, ама прилича на такъв, колкото аз на тролей.
Иначе красив и плюс това хубав! Безмерно любовен /даже и под упойка/.
Жонката щеше и до сега да си остане У приюта ако не беше моята пиятелница да му поеме разходите /понеже ние с тия питове сме си поизчерпали ресурса/. Добе, че е приятелката ми, щото туй виси вече месец в изолатора. Поклон пред такиви хора!
За всеобща изненада Жониту се оказа здрав като бивол /пу да не са му уроки/.
Иде реч за около десет месечен тигров шегаджия - прави номера: щипка нежно, пее и т.н.
Той /в този си вид/ тежи малко над 17кг, което ни кара да предполагаме, че в зряла възраст, при добро гледане, ще тежи около 30кг - да се има предвид от потенцялните осиновители.
Спасен е благодарение на моя /гордея се да я нарека/ приятелка, която осигури финансиране.
Джонката е намерен бездомен.
Изключително дружелюбен, кастраран, ваксиниран, обезпаразитен и татуиран.
Историята му е кратка: Заловен и откаран в Сеславци.
Засечен от маломерното питолюбителско съсловие /тъй като беше набеден за питоподобно/.
Истината е, че може и да е виждал пит някога, ама прилича на такъв, колкото аз на тролей.
Иначе красив и плюс това хубав! Безмерно любовен /даже и под упойка/.
Жонката щеше и до сега да си остане У приюта ако не беше моята пиятелница да му поеме разходите /понеже ние с тия питове сме си поизчерпали ресурса/. Добе, че е приятелката ми, щото туй виси вече месец в изолатора. Поклон пред такиви хора!
За всеобща изненада Жониту се оказа здрав като бивол /пу да не са му уроки/.
Иде реч за около десет месечен тигров шегаджия - прави номера: щипка нежно, пее и т.н.
Той /в този си вид/ тежи малко над 17кг, което ни кара да предполагаме, че в зряла възраст, при добро гледане, ще тежи около 30кг - да се има предвид от потенцялните осиновители.
Публикувано: 08 July 2010 - 09:42 AM
Абе хора,не знам кой ги лепи тези етикети, пит та пит,кучето няма нищо общо с пит,всяко късокосместо,пит било
Най интересното в случая е,че кучето е изписано от Сеславци с порода"боксероподобно"
, ей това тотално ме разби,много се смяхме всички
Иначе Джонката супер готино и мило момче,облизва всичко живо наред,бе пич и половина
Дано по скоро го харесат и да си нани на диванче,момченцето

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 08 July 2010 - 10:10 AM
koniarska, в 08 July 2010 - 07:47 AM, написа:
Абе хора,не знам кой ги лепи тези етикети,
В случая етикета го залепи брат ми, така ми каза - "В Сеславци има едно питче", аз го видях след това. Ама какво от това, и аз не съм добра в породите

Дано има късмет момченцето, щом е такава лигня - би трябвало бързо да му излезе късмета.
Публикувано: 11 July 2010 - 04:21 AM
Понеже съм тъпунгер, забравих да кажа едно огромно БЛАГОДАРЯ на Конярска за неоценимата й помощ относно Джониту. Тя съдейства всячески докато беше изключително заета в работата си. Евалла Петя! Да ни помагаш още 100 години.
И в тоя ред на мисли: Благодаря и на Профит за логистичната помощ, без която нямаше да имаме резултат изобщо! Човека си предостави автомобила - аз да го счупя, Жонката да го омаже /щот беше още под упойка след кастрацията в Сеславци/.

И в тоя ред на мисли: Благодаря и на Профит за логистичната помощ, без която нямаше да имаме резултат изобщо! Човека си предостави автомобила - аз да го счупя, Жонката да го омаже /щот беше още под упойка след кастрацията в Сеславци/.
Публикувано: 12 July 2010 - 02:25 PM
разрешете да доложа: куч е добре, вече може да бъде изписан - ще се случи до 2-3 дни, не повече. временен дом е намерен, пари за издръжка - също. търсим постоянен дом и скоростно преместване на темата в един друг раздел! моля ви, концентрирайте се!
скоро и снимки, може и клипове
скоро и снимки, може и клипове

Публикувано: 15 July 2010 - 03:38 PM
Джонко-Бонбонко,вчера беше изкъпан в Син Кръст, за да може днес да поеме чистичък към примения си дом.Всичко му е ок на момчето,няма здравословни проблеми и е готов за осиновяване.Докато се явят неговите хора ще бъде при Taz и момата Киро
По късно очакваме включване със снимков материал, как е минала първата среща на двамата бандити

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 16 July 2010 - 09:06 PM
Айде да й е честито на Киро гостенчето! Тия двамата от вратата си спретнаха купонче, та ми разнебитиха още не разопакованите мебели. Качвам малкото ясни снимки, които успях да направя.
Малко инфо: Жорето е лъскав, социялен с хора и животни, любвеобилен, внимателен /не като Кирето/, прилепчив и с хигиенни навици
Изключително мило, непретенциозно и красиво момче. Всичко живо ахка като го види.
Малко инфо: Жорето е лъскав, социялен с хора и животни, любвеобилен, внимателен /не като Кирето/, прилепчив и с хигиенни навици

Изключително мило, непретенциозно и красиво момче. Всичко живо ахка като го види.
Публикувано: 19 July 2010 - 07:45 PM
Геша - Келеша е страхотен! Той е финяга и на физика и на характер, труден му е живота с един женски тракторо-багер-торпедо, все го помитат, пък и след това му се хилят и викат "много гот беше а? аре пак да се поблъскаме а? супер игричка...ихуу" да е жива и здрава Taz да чисти и да събира отломките :-)
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »