Да ни е честит новият Не пит от Сеславци Естествено си търи дом
Публикувано: 02 August 2010 - 08:22 PM
Публикувано: 12 August 2010 - 07:25 PM

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg
Публикувано: 18 August 2010 - 12:08 AM

А че аз пак си забравих фотоапарата е една друга тема, и не е до цвят на коса, а е до къдравост може би...
Да се надяваме, че в петък ще мога да го понаснимам. Както и да е, да напомня: търсим му дом

Публикувано: 22 August 2010 - 10:28 PM
Аз, разбира се, в петък си забравих фотоапарата. По някое време тази седмица пак ще съм там и ще се опитам да го наснимам. А си и струва - вече говорим за едно друго куче: с осанка и отношение, отделно, че е дръпнал на килца и е почти превъзходен.
Та много моля авторът на темата да обнови обявата в бездом, а всички вие да се замислите дали не можете да приютите идиото, или дали не познавате някой, който би могъл да го направи.
Трябва ни опитен кучкар или някой с време да го води на училище и желание да се занимава с него. Разходите не са проблем.
Публикувано: 11 September 2010 - 11:52 PM
Понеже минава много време, в което дори и хората, които искат да се занимават с Геша, нямат възможност, по обективни причини, дали някой не би могъл да препоръча хотел + обучение за него? Гледам темите тук, пуснах и гугъл, но не мога да се ориентиграм сама, малко сме специфични: той не е живял в дом, знае основни команди само, бил е в сеславци един месец, в момента е в ДХ вече май втори месец стана. Д-р Иванов се занимава с него до толкова, до колкото му е възможно и свърши страхотна работа, обаче работата, която има тепърва да се върши с идиото, иска много време и много старание. Ако някой има подобен опит, моля споделете. Къде могат наистина да му обърнат внимание и да остане под постоянен надзор там?
После наистина ще имаме шанс да го изкараме от страната без риск да бъде евтаназиран поради собствената си идиотщина.
Благодаря!
Публикувано: 13 September 2010 - 12:45 PM
В петък се запознахме с него, за първи път ни виждаше...Куч е млад и енергичен, гони и връща топка, играе му се, грам агресия няма в него. Не знам как е с хигиенните навици, но за другото си е напълно нормално куче. Далеч е от пит, повече е минал и грабнал от боксер.
Дайте малко по-положително с описанията на кучето, и направете клипове, тези снимки трудно разкриват истинския му чар.

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"
Публикувано: 13 September 2010 - 01:10 PM

радвам се, че се възприема така. аз не съм го виждала от доста отдавна, признавам си, и май скоро няма да мога да го видя.

а междувременно ако има и идеи за приемен дом / бързо досоциализиране, моля споделяйте.
Публикувано: 13 September 2010 - 03:16 PM

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 21 September 2010 - 05:59 PM

Моля всички вас, които му следите темата и историята, да стиснете палците, ама много

Този сладур трябва, просто Е НАЛОЖИТЕЛНО И ДОРИ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО, да получи най-доброто възможно - възпитание, дом, хора, любов!
И понеже не му се получава такъв, какъвто е в момента, въпреки хубавите слова на Конярска и Зонкер, не ни остава друго, освен да се опитаме да попроменим него, само малко, козметична промяна за придобиване на перманентен чар. А ако пак не му се получи, ще се опитаме да му сменим местожителството, и то генерално.
Стискайте ни палци!

Публикувано: 24 September 2010 - 08:42 AM
Публикувано: 24 September 2010 - 09:02 PM
http://www.youtube.c...h?v=UBChCcyxuK4
http://www.youtube.c...h?v=mQIz4mymuik
Тук Буби и Мая са на предна линия,но и Гешето е от главните герои
http://www.youtube.c...h?v=aniGi8wCwtY
http://www.youtube.c...h?v=F7TvF8kjod8
Публикувано: 28 September 2010 - 05:05 PM
На момчето му трябва енергичен кучкар, авторитет с желание да работи с него. Но по всичко личи, че от него скоро ще излезе едно страхотно куче.
Ако всичко е ОК при мен, мисля в събота да ходя да го видя. Стискайте ми палци

Публикувано: 29 September 2010 - 09:48 PM

Това куче би било чудесен приятел и отличен спортист/без значение от спорта-става за всичко/.Адаптивен,силен,издръжлив и едновременно с това -гальовен и мил.

Публикувано: 30 September 2010 - 12:28 AM
Радвам се, че най-накрая се оттърва от клетката.
Успех, момче! Дано по-скоро някой те хареса х).