мхмх...
от къде да започна...
хайде почвам от мен си, понеже съм егоист - ми страх ме е да се зарадвам още. такова не ми се беше случвало до сега.
така, сега хронологично и по темата:
наш Джош не е никъв Джош, нито е Джони, Жорко, Жан Клод Ван Дам, Жольо, понеже е Гънър (Gunner).
роден е на 11 септември 2009 година, купен от "развъдник" (знам само, че е била баба, която е държала кучето да не се дава за боеве и е твърдяла, че тоя михлюзин видите ли бил кръстоска между стаф и пит. да, а аз съм кръстоска между персийски принц и тракийска жрица...). 100 лв май бил струвал и нямало да стане много голям.
загубен на Витошка (ма софиянец беееее) на 20 юни 2010 - измъкнал се от заградено докато едната от собственичките му отишла да си купи вестик. търсили са го, писали са обяви, направили са му група у фейса.
частта с екото, Таз, Жужа, Добро Хрумване и Галя я пропускам.
преди около две седмици конярска, това прекрасие, му поднови обявите в бездом. и хоп - с нея се свързва някаква госпожица, която твърди, че това е нейното куче. уговорихме се и миналата неделя се видяхме с друга една госпожица, а в последствие се навърза историята, че и двете гспожици са го гледали - живеят заедно. имаше драма, то няма начин, ама няма да влизам в подробности.
та стигаме до днес - в 10 НА Мола и беж към Пловдив с двете госпожици в колата - демек 4 госпожици и две кучешки клетки в багажника. така. всички тръпнем как ще реагира кучето. тоя ги позна. ама си ги позна - той на всички се радва, ама тоя път просто си личеше, че не е оная обичайната му радост.
разговори, съвети, размяна на телефони, уговорки да ходят на училище в София, препоръки - всичко по реда си, от всички кучкари (аз съм смотана коткарка - мълча, слушам и гледам, толко).
момичетата имат още едно куче - джак ръсел на 8 месеца, момиченце. пардон, тя не е момиченце, тя е природно бедствие

стигнахме до тях, изведохме кучетата заедо - те се харесаха на мига. качихме се в апартамента, подписахме договор, пак говорихме, говорихме, говорихме, аз снимах, снимах, снимах, кучетата дивяха, дивяха, дивяха

:dog:

ами това е, малко дълго стана
та сега не знам да се радвам ли - не мога още, не ми се отпуска душичката. тва е щото съм смотана, както вече казах.
искам да помоля мод да не мести темата за сега - чисто суеверие, нека мине малко време моля.
бай дъ уей, девойките живеят на една пряка от мен и са предупредени, че ше ходя да ги "проверявам" по пижама

конярска ако иска да добави нещо. тя поне не е смотана

аз минавам към съществената част - снимките, малко по-късно ще има и клипове: