Котка в беда - нахапана от кучета Бети спешно търси временен или постоянен дом
Публикувано: 05 September 2010 - 01:59 PM
Напълно ми е познато усещането, че си пиша сама в темите. Но знам, че това не значи, че не ме подкрепят, не се вълнуват с мен и моите подопечни или не са готови да помогнат, ако имаме нужда :)
Моите възхищения към вложената любов, време и старание. Много стискам палци на кот, радвам се на прогреса й и изпращам положителни мисли!
Моите възхищения към вложената любов, време и старание. Много стискам палци на кот, радвам се на прогреса й и изпращам положителни мисли!

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов
Публикувано: 05 September 2010 - 06:59 PM
Ооо, разбира се, че знам че всичи ме разбират и подкрепят, въпреки, че не пишат - та нали тук всички сме на еин хал - с по мноого животинки на главата за да няма празно. Не се сърдя, а напротив - усещам Вашата положителна енергия и тя ми помага. Благодаря.

Публикувано: 24 October 2010 - 08:28 PM
Дочакахме всички. Бети намери своя дом. Дано да е нейният, дано да няма изненади, но затова изчаках до днес за да поживее 1 месец там за да се види накъде отиват нещата. Бети е осиновена от една разкошна жена, чиято котка е умряла от старост. Живее в огромна къща с двор. Бети ще обитава къщата, разбира се, не двора. Има си собствена стая и собствена тераса, от която изобщо не мисли да слиза на двора засега. Хората са мили и тя бързо свикна с тях. На двора си имат куче осиновено от сайта "Без дом". Бети спи с баткото в едно легло, заедно гледат телевизия. Прие стопанката си веднага, тя е нейната мама. Малко по-трудно прие съпруга на стопанката, беше ме страх, че ще я върнат, но те се оказаха търпеливи хора и сега всичко е наред. Самата стопанка ме помоли да преместим темите в "Истории със щастлив край".
Е, МЕСТЕТЕ НИ, пък дано всичко е наред. Ето и две снимки от новия дом. Бети използва крачето си сякаш никога нищо не му е било.
Е, МЕСТЕТЕ НИ, пък дано всичко е наред. Ето и две снимки от новия дом. Бети използва крачето си сякаш никога нищо не му е било.
Публикувано: 25 October 2010 - 06:28 PM
Чак сега виждам хубавия развой на нещата,много се радвам за Бетинка
А на вас
за всичко ,което направихте за нея за да има тя сега топъл дом,в който да е обичана!!!

А на вас

Публикувано: 08 February 2011 - 03:19 PM
Здравейте, дори и не подозирате какво се случва в живота на Бети. Бети живее с две кучета, приятелка е с тях и спи на тяхната постеля. Когато си идват стопаните - тримата дружно я посрещат. Всички са осиновени от сайта "Без дом". Кучетата са кастрирани и са мъжко и женско. Това е заслуга на нейната осиновителка, която е страхотен психолог явно. Мноого се зарадвах на новите снимки и ги споделям с вас.
Публикувано: 08 February 2011 - 03:20 PM
душица златна
май се е позакръглила

Публикувано: 08 February 2011 - 03:50 PM
Изглеждат страхотни и трите животинки и си личи, че са приятелчета. Браво на хората, че са осиновили котка и две кучета. Аз като ги гледам колко са щастливи кучовците, май трябва да намеря приятелка на моето сеславче Джери. Трябва да изчакам малко обаче, защото за него беше голяма борба с мъжа ми, близо 5-6 месеца, та сега ако доведа друго куче, ще стигнеме до бой :) А на Missi, поклон за упорството!