Проблем с достъпа
Публикувано: 23 July 2010 - 05:11 PM
При всяко ново влизане в сайта трябва да се логвам, иначе не ми е позволено да пиша в темите, нямам и достъп до личните си съобщения.
Публикувано: 23 July 2010 - 09:31 PM
С тестовия ник се логнах като от група Без дом - навсякъде откривам теми, пиша в темите, добавям снимки.
Ако е възможно, изчистете бисквитките от браузера и опитайте, ако не се получи - контрол + F5, ако пак не се получи - пишете тук, за да продължа да търся откъде е проблема.
Ако е възможно, изчистете бисквитките от браузера и опитайте, ако не се получи - контрол + F5, ако пак не се получи - пишете тук, за да продължа да търся откъде е проблема.
Публикувано: 28 July 2010 - 09:06 AM
Тази сутрин исках да пусна нова тема. Появи ми се заглавие на темата, подзаглавие и най-отдолу малко поле, на което пише "Тэги темы". Какво означава това? Каквото и да правя не ми позволи да пусна новата тема. Защо? Не пускам теми за първи път и не бях срещала това.
Публикувано: 28 July 2010 - 09:47 AM
missi, в 28 July 2010 - 09:11 AM, написа:
Тази сутрин исках да пусна нова тема. Появи ми се заглавие на темата, подзаглавие и най-отдолу малко поле, на което пише "Тэги темы". Какво означава това? Каквото и да правя не ми позволи да пусна новата тема. Защо? Не пускам теми за първи път и не бях срещала това.
Тагове са това. Не би трябвало да не позволяват пускане на нова тема.
Публикувано: 28 July 2010 - 03:43 PM
manus, в 28 July 2010 - 01:16 PM, написа:
а каква е ролята на тези тагове? възможно ли е да не ми показва разтеглен прозорец в началото на форума със списък с тагове?
Смисъла е да се намира по бързо дадена тема по ключова дума. Колкото повече ключови думи има зададени, толкова по голяма става самата дума.
Дали може да не се показва, предполагам че имате предвид правоъгълничето най горе - трябва да проверя дали може да се изключи. Но на мен примерно ми е полезно - ако съм нов потребител, бързо и лесно мога да видя ключовите думи за търсене - обучение, възпитание, цац, цациб, хигиеннни навици. Сами виждате, че повечето от новите потребители не се интересуват и не преглеждат форума и не ползват търсачката, а правят нови теми и задават въпроси, които отдавна са дискутирани и по тях има написани много полезни мнения.
Публикувано: 23 August 2010 - 11:11 AM
И аз не мога. Явно никой не може. Ще ни отговори ли някой, на какво се дължи това? Поне да си знаем.

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг
Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg