Chupacabra, в 28 July 2010 - 09:18 PM, написа:
Тука в тоя форум ежедневно се борим срещу насилието над животни.. ежедневно някой попада на натровени такива, а вие се чудите каква отрова да вземете, за да убиете гризач на тавана ви !!?!?!?
Това е безумно. Човекът е този, който се е нанесъл да живее на територията на животните. Не е обратното. Ние сме дошли втори и затова ние трябва да се съобразяваме с тях, а не те с нас.
Какви отрови, какви капани ?!? Сложете капан, ако се хване - пак ще се върне и ще е три пъти по-диво. Написах вече по-горе - спрете да водите война и съселът ще спре.
Писна ми да виждам хора, които разделят кучето и котката от всички останали животни.
Осъзнайте се, това е супер смешно.
Има и други начини да се справиш с проблема, не е нужно да се използва отрова!
Finwe, припомни си какво си написала в подписа си.
Chupacabra - четете по-внимателно какво съм написала по-горе, и тогава поучавайте - не съм ползвала нито капани, нито отрова, а само обясних какво съм проучила за тези животинки и кои са действащите/недейсващите начини за справяне с проблема! Затова написах на създателя на темата какъв е моя опит и какво ми помогна поне частично - пелиновата вода - тя само прогонва, нито трови, нито убива.
Ако не сте наясно с това, че гризачите могат да бъдат и проблем, и тогава да стоим и нищо да не правим, докато те изяждат дървената ламперия и изолацията на покрива и гредите, няма защо да споря с Вас.