Dog.bg Форуми : Мога да взема временно

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Мога да взема временно

#1 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2010 - 12:09 AM

Котенца или куче, крайно нуждаещи се за дом. Мъжът ми ще отсъства една седмица, само за този период ще мога, после трябва да го върна. Кучето ми също е с него.Мога да бъда нещо като приемен дом , но за малко. Имайте предвид, че съм заета от 9 до 18 ч./ на работното си място/.
User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 31 July 2010 - 01:27 PM

Можеш ли да вземеш временно 1 или 2 малки котета, които се хранят сами. Ако имаш такава възможност обади се на 0888 543 453 - Лъчо.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#3 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 July 2010 - 02:28 PM

Свързах се Лъчо, не го устройва една седмица, аз за толкова мога да приютя животно, след това е проблемно. Котенцата си търсят постоянен дом, а аз не мога да им подсигуря за съжаление. Просто използвам възможността да бъда полезна / ако това моето е помощ/ за кратко. Не си мислете , че не ми се иска да установя някое животинце в нас, но това е дълъг процес и преговори , не решавам сама нещата.
User's Signature

Качена снимка

#4 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2010 - 11:35 AM

Missi търсеше вариант за едно кучешко момиченце - има тема, която сега е на 1 стр.
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#5 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 04:50 PM

Аз вече съм поела ангажимент с 5 котки, майка и децицата и. Вече са при мен и пада щура игра. Мама се скрила някъде, малко като че ли е страх, но бебоците, имайки предвид, че никога не са излизали от клетката си виленят на воля . Накъдрили са опашки и се борят едно с друго или с каквото им се изпречи на пътя. Голяма веселба пада :)
User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 05:04 PM

Мама я хванах и донесох над купичката. Не иска да яде , оттегли се веднага в другата стая и само гледа прозорците да може да избяга. Малките я съскат и гонят, а тя място не може да си намери. Имам чувството, че в момента в който отворя прозорец или врата ще бяга с 200. Някои може ли да даде съвет, как да я предразположа?
User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 05:31 PM

Съжалявам , че пиша пост след пост, не знам как да допълвам. Та мама идва при мен, ама много им се кара, не дава да припарят до нея. На нея дадох пилешко, не иска да яде сухата храна. Ходи си сама в кот. тоалетна , едно бебе видя и то я посети, другите са се пръснали някъде. Не смея да отворя врата или прозорец, имам чувстовото ,че мама ще ибяга. Жега голема е нас, ще взема да се стопя.:), това е в кръга на майтапа, чувствам се доволна , че съм ги взела и за кратко могат да се почувстват свободни.

Допълва се с бутона "редактирай".
мод

User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 August 2010 - 06:25 PM

А после? След седмица? :dry:
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#9 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 06:57 PM

Аз съм казала за колко мога, стопаните сами са преценили дали става или не, опитвам се да помогна с временен дом , вярно ,че за дни, но смятм ,че съм коректна и точна , не съм дала напразни надежди.
User's Signature

Качена снимка

#10 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 August 2010 - 07:55 PM

Малко снимки на освободените затворничета:)

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   samanta Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 August 2010 - 10:09 PM

Котенцата са добре, малко подрискват от време на време, говорила съм за това Елизд , от клиниката я били прдупредили, че е възможно това да се случи. Иначе са весели, игриви, жизнени и щастливи. Майка им обаче определено не ги иска вече около нея и ги гони и съска. В някой моменти я виждам да ги мие , но вследващ момент ги натитиря далеч от нея. Слагам ги за малко в клетката за да мога да проветря и изчистя, но тя не спира да ги съска , струва ми се , че бъдещото им съжителство заедно и ако още са в клетка е почти невъзможно.

Разделили са се на групички, двете са най-малкото окраска за винаги заедно, вечно около мен да се гушкат и галят и мъркат.

Другите две са разбойничета хитрушки. Първата вечер такъм номер ми баха скроили, че се бях много притеснила.Уж бяха наоколо, по едно време ще ги броя и ще ли ляга, ми две липсват. Прерових всички места у дома, е нямаше ги никави. Аз не отварям балкон или прозорец докато са там или не съм ги прибрала в друга стая. По едно време си мислех , че са се зипарили. Накрая сънят ме е надвил и съм заспала. При първото събуждане веднага тичам да огледам. Всички бяха в кухнята, настанени на диванчето и дремеха. Така и не разбрах къде са били.

Имам още снимки, но нещо бавано се прикачват.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   S.Petrov Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 04 August 2010 - 12:45 PM

Страхотно е това, че помагаш с временен дом, пък било то и за седмица. Сега малките ще могат да потичат и да поиграят, а иначе само в клетката - тегаво.
А и съм сигурна, че следващият път когато ще имаш възможност , би помогнала пак :md_064:
User's Signature

Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните"

Махатма Ганди

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни