Двете сакати котета се оказаха най-смелите и безстрашни фурии:
Малко коте в шахта отново в Търново
Публикувано: 29 December 2010 - 03:43 PM
Да покажем красивите шарки на Габи. Тя все още е доста плашлива, затова и не я предлагам никъде. Идва при теб, гуши се, но все още много я е страх. Обича Джак и Мечи, с която много си играят. Но заради плашливостта й нямам надежди скоро да се осинови...:(

Публикувано: 12 January 2012 - 09:40 AM
А това е темата и историята на Габриелка от В. Търново. И тя откара бая време при мен. Габи не пожела да допусне никой друг до себе си освен Джак. Може би ако живееше в дом без други котки, щеше да приеме и човешка компания. Но при мен няма как да се случи това
Габи не е агресивна, не знае как да дере и хапе, но просто не желае близки ласки с хомо сапиенс.
Благодарение на Friends for animals тя има шанс да замине в Австрия заедно с любимия си Джак. Две специални, трудноосиновяеми котета. Малко са хората, които се наемат с такава задача. Затова
Ако някой има желание и възможност да помогне със средства за пътя на тези двамцата, аз бих била много благодарна!

Благодарение на Friends for animals тя има шанс да замине в Австрия заедно с любимия си Джак. Две специални, трудноосиновяеми котета. Малко са хората, които се наемат с такава задача. Затова

Ако някой има желание и възможност да помогне със средства за пътя на тези двамцата, аз бих била много благодарна!

Публикувано: 20 January 2012 - 10:25 PM
Едни уплашени болярски очички заминаха днес към Австрия. Дано там намериш своя човек, пред когото да се разкриеш, мила, страхлива Габи. И тя има на много хора да благодари, но ще го направи като стигне новия си приемен дом. Лек път, Габи