Dog.bg Форуми : Тестове за пазачи на стада

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (12 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Тестове за пазачи на стада

#141 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 14 April 2008 - 12:11 AM

Цитат

Това са Кандза /вляво/ и Гуджо /вдясно/, който и аз имах удоволствието да видя наживо.
Снимката е на Суат Рамиз, а жената е негова майка. Правена е около 1998-ма година пред овчарника му в Бела Места.
............избърза с отговора ;).Снимката ми е личен подарък от Суат който аз много уважавам. :->)....джонсана чете много пресата,можеше да намери отговора там ;D ;D ;D ;D
User's Signature

,,САМО СЛАБИТЕ СЕ СТРЕМЯТ КЪМ ПОРЯДЪК . СИЛНИТЕ ВЛАДЕЯТ И ХАОСА ......... ,,
www.balchevbalkan.hit.bg

#142 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 12:20 AM

:->) :->) :->) :->) :o :o :oГУДЖО :o :o :o
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#143 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 12:23 AM

:->) :->) :->) :->)КАНДЗА :o :o
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#144 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 12:36 AM

:->) :->) :->) :o :o :o
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#145 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:08 AM

Цитат

Цитат

Това са Кандза /вляво/ и Гуджо /вдясно/, който и аз имах удоволствието да видя наживо.
Снимката е на Суат Рамиз, а жената е негова майка. Правена е около 1998-ма година пред овчарника му в Бела Места.
............избърза с отговора ;).Снимката ми е личен подарък от Суат който аз много уважавам. :->)....джонсана чете много пресата,можеше да намери отговора там ;D ;D ;D ;D
дали аз закъснях или времето бързашее..или ти закъсня или крисито бързашеее ,правиш се на интересен и незаменим май ,ма вивдаш че и други хора знаели .
за пресата ....там по принцип пишат глупости,истината погледната през очите на журналист е друга ,целта на отразяване на събитията ,начина на изразяване ,и на капак човек де пълен лаик по въпроса ,е няма как да е достоверно

май горе долу съм налучкал за жъната ,за историята е вече не ме интересъва ,знай си я за теб си ,плямпаи си глупости от рода че кучетата цяла седмица не се прибирали само шо в селото миришело ,мен ако питаш по веоятно да са тръгнали след тях щот им мирише на разгонено
ама странни хора пускат кучета пет емотикони с купи и глеи ква съм голяма работа ,две страници върти суче и се прави на велик де някой му подарил снимка ,трябва те е срам бе господин развъдчик ,крадете и кучета и спомените на хората ,после ги правите бокове

пп определно не си за тая тема щот ти е мъгла
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#146 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:43 AM

Цитат

Цитат

Цитат

дали аз закъснях или времето бързашее..или ти закъсня или крисито бързашеее ,правиш се на интересен и незаменим май ,ма вивдаш че и други хора знаели .
за пресата ....там по принцип пишат глупости,истината погледната през очите на журналист е друга ,целта на отразяване на събитията ,начина на изразяване ,и на капак човек де пълен лаик по въпроса ,е няма как да е достоверно

май горе долу съм налучкал за жъната ,за историята е вече не ме интересъва ,знай си я за теб си ,плямпаи си глупости от рода че кучетата цяла седмица не се прибирали само шо в селото миришело ,мен ако питаш по веоятно да са тръгнали след тях щот им мирише на разгонено
ама странни хора пускат кучета пет емотикони с купи и глеи ква съм голяма работа ,две страници върти суче и се прави на велик де някой му подарил снимка ,трябва те е срам бе господин развъдчик ,крадете и кучета и спомените на хората ,после ги правите бокове

пп определно не си за тая тема щот ти е мъгла

..........чети по внимателно и не пиши глупости , че започна да ми приличаш на хапльото ;D и немога да разбера кое е лошото ,че публикувам снимки на хубави кучета,...то форума май не е за комплексари B).Аз няма какво да крия от никого,нито съм крал ни лъгал ,дразнят ме философи като теб B). Показвай и ти хубави кучета ,че да ни радваш,без да злобееш. B)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#147 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:54 AM

балчев ,има фотогалерия за пръцкане ,тази тема се казва тетстове за пазачи на стада ,тука можеш да пускаш даже не хубави кучета .със сигурност пусна хубава снимка ,обаче си остана със това ,от там на сетне въртиш сучеш,ма нищо не казваш
на кой ти приличам не ме интересъва
навсякъде ръгаш снимки имам чувството че целия форум за теб е една тема на име вижте кви яки снимки имам

пп да прекръстим темата на тестове на собственците ...за тях разбирам повече
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#148 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 10:41 AM

.................

Цитат

балчев ,има фотогалерия за пръцкане ,тази тема се казва тетстове за пазачи на стада ,тука можеш да пускаш даже не хубави кучета .със сигурност пусна хубава снимка ,обаче си остана със това ,от там на сетне въртиш сучеш,ма нищо не казваш
на кой ти приличам не ме интересъва
навсякъде ръгаш снимки имам чувството че целия форум за теб е една тема на име вижте кви яки снимки имам

пп да прекръстим темата на тестове на собственците ...за тях разбирам повече
.......ей джонсан ти хайдук ли стана ;D ;D ;Dплашиш ме B) B)...че те тиа стада нали от чобани и кучета се охраняват,а не от весникари ;Dпо тая тема мога да кажа доста.... B)и за фотогалериата съм се запасил ;D B)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#149 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 10:48 AM

майко мила .чобанин от хайдук не различавш ,кво да си говорим с теб
User's Signature

#150 Потребителят е офлайн   GORSKI Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Validating

Публикувано: 14 April 2008 - 10:52 AM

митак този ставали за теб?

#151 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 11:00 AM

Цитат

.....е савсем разбираемо е ,че няма какво да си говорим B)то само с приказки не става трябва и акъл ;Dа дали е хайдук или чобанин сигорно си го питал ;Dна кой му пише на челото ;D ;D ;D
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

#152 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 11:29 AM

Цитат

Цитат

.....е савсем разбираемо е ,че няма какво да си говорим B)то само с приказки не става трябва и акъл ;Dа дали е хайдук или чобанин сигорно си го питал ;Dна кой му пише на челото ;D ;D ;D

е прав си с тая пушка арнаутска ,няма как да е чобанин,за акъл незнам ама по снимки не може да се тества куче ,аз поне не мога де ,гледам ти по поглед ги познаваш,дали пуска вълци или не
User's Signature

#153 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 02:30 PM

Цитат

тук каня единствения тестващ кучета от порода лабалаи дядооооМартеничкооо .моля да се пусне регламента на световния тест .би било добре да бъде онагледен със видеомтериалите и съответните коментари на тестовика
бих се радвал да видя работата и на никому неизвестния пиян руснак ,как напада мартенско куче (също и резулатата от теста)

пп мад абе кво ми шикалкавиш ,ти си минавала такива тестове .я даи инфо ....и успя ли да оцениш тестовика ,имал мног странна реакция .казват че алабаите атакуват само при заплаха ..а собствениците им? и на палета налитали и то не с голи ръце

http://www.youtube.c...feature=related
а ето и материла остана само да изчакаме мартен да обясни ,кво значи тази клоунада и кво общо има с една чобанска порода
User's Signature

#154 Потребителят е офлайн   annna Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 14 April 2008 - 02:38 PM

не съм запозната с алабайте, но за мен това е една голяма антиреклама за тази порода
User's Signature

господ да ни пази от приятели, от враговете се пазим сами.0888183312-anna
www. newagrotec.com www.balkanav.com www.karakachan.org

#155 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 02:55 PM

Цитат

Цитат

тук каня единствения тестващ кучета от порода лабалаи дядооооМартеничкооо .моля да се пусне регламента на световния тест .би било добре да бъде онагледен със видеомтериалите и съответните коментари на тестовика
бих се радвал да видя работата и на никому неизвестния пиян руснак ,как напада мартенско куче (също и резулатата от теста)

пп мад абе кво ми шикалкавиш ,ти си минавала такива тестове .я даи инфо ....и успя ли да оцениш тестовика ,имал мног странна реакция .казват че алабаите атакуват само при заплаха ..а собствениците им? и на палета налитали и то не с голи ръце

а ето и материла остана само да изчакаме мартен да обясни ,кво значи тази клоунада и кво общо има с една чобанска порода

а-а, това и на мене ми го показаха. май още миналата година беше. много интересно, но си зададох същия въпрос - какъв е смисъла. демек, какво се доказва или какво се иска да се провери с тези "тестове".
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 07:56 PM

Цитат

Цитат

Цитат

а-а, това и на мене ми го показаха. май още миналата година беше. много интересно, но си зададох същия въпрос - какъв е смисъла. демек, какво се доказва или какво се иска да се провери с тези "тестове".
            При тези тестове се проверява и разбира, дали туркмен алабая установява и разпознава НЛО на нивото на Дунава. Ако кучето отпадне отива при другите от 2 група!

#157 Потребителят е офлайн   vano Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 08:03 PM

Аз пък мислех, че това е някакъв вид обучение за служебно куче, а то какво било .... тест.
User's Signature

www.bgdogs.net

Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен.
Алберт Айнщайн

#158 Потребителят е офлайн   Robin Hyt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 09:00 PM

Цитат

Аз пък мислех, че това е някакъв вид обучение за служебно куче, а то какво било .... тест.
          Това е тест при който се опитаха да докажат, че хомото е по умен от алабая, но уви, той пак спечели! :->) Пижо все още не се е научил как да го манипулира. :P  Вековната народна селекция все пак е по силна от еднодневките.  :Танц: :palec:

#159 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 April 2008 - 11:22 PM

Няма смисъл човек да коментира неща, които не разбира. Когато не ги разбира, редно е да зададе въпрос.  :blink:

Целта на тези тестове /физически, поведенчески и тест за способността на азиатците да се адаптират към най-различни изисквания на своите стопани, например служебни телохранители/ беше да даде една Обща Оценка на наследствеността при азиатците на Мартен. Да се изпробва вече изготвен модел за подобни тестове на Александър Власенко /специалист по дресура и поведение/, да се обсъди - коментира, промени, приеме или отмени.

Аз лично участвах, защото разчитах подобно събитие да ме сближи с кучката ми /както и стана/, за да разбера до колко е пластична и да се опитам да й уловя нови дарби, освен тези, които бях забелязала до този момент. /например, точно там осъзнах, че физически е доста издържлива, корава и че поведението й може да бъде много пластично/
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#160 Потребителят е офлайн   Д.БАЛЧЕВ-БАЛКАН Икона

• БАЛЧЕВ-БАЛКАН
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2008 - 12:53 AM

:->) :->) :->) B)
User's Signature

www.balchevbalkan.hit.bg

• (12 Страници) +