Dog.bg Форуми : Подарявам/имам нужда от ...

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (14 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам/имам нужда от ...

#181 Потребителят е офлайн   ShiBumi_GirL Икона

• Dog Lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители
  • Interests:Dogs,Schutzhund,BH, IPO

Публикувано: 25 December 2012 - 11:52 AM

Знам историята на кучето Ви.Не мога да Ви помогна с количка,но Ви стискам палци,бъдете силни :ba_025:
:rc_036:
User's Signature

Dog Lover
The Ultimate Breed-German Shepherd Dog!!!
Качена снимка
[url=http://www.minidog.info]Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 27 December 2012 - 12:02 AM

Показване на мнениетоPersefona_86, в 24 December 2012 - 04:37 PM, написа:

Здравейте,
Не знам дали тук е правилното място за моята молба за помощ и дали има смисъл да я публикувам, но искам да знам, че съм изчерпала всички варианти.

Здравейте!
След като вчера ви дадох телефона на жената, която щеше да ви даде временно количка, сте й се обадили и уговорили да ви чака. Тя е приготвила количката и съответно - ви е чакала. Но нито сте отишли, нито сте се обадили. Днес също. Жената се е притеснила да не се е случило нещо с кучето и за това не ви е звъннала.
А сега виждам, че има снимки от вчера на Рая с друга количка.
Чудесно е, че сте намерили, но некоректно да не се свържете с хората, които молите за помощ и те ангажират втори и трети лица.

Ето и един телефон на човек, който прави такива колички в София. Не знам нищо за него, който има нужда - да проучи: 0885 867 336.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#183 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 December 2012 - 11:52 AM

Показване на мнениетоbutci, в 21 December 2012 - 10:41 AM, написа:

Подарявам медицински консумативи. Направих списък с по-"екзотичните" - Прикачен файл spisak.doc

От обикновените - има малко катетри, компреси в най-различни размери, памперси за хора.
Ако някой проявява интерес моля да пише, също ако има нужда от повече информация. Част от нещата са с изтекъл срок на годност.

https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts - Четири лапи ще правят клиника в Банкя. Може пък и да им трябват и по-екзотични медицински консумативи.

#184 Потребителят е офлайн   grima Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 December 2012 - 10:22 PM

Преди известно време butci беше публикувала снимка на котешки къщи, направени от стереопорени кутии и беше питала дали някой иска такива кутии. Прати ми 3 броя кутии преди няколко месеца :rc_036: , но до скоро не успявах да стигна до направата на 1 къщичка (прави се от 2 броя кутии). Снимах произведението и дори пуснах тестова котка :ab_041: , за да видя дали е ок като размер и тн. След това занесохме котешката къща на балкона на един възрастен човек в нашия квартал, който обгрижва няколко бездомни мацанки. Той живее на партерен етаж и през повечето време двете по-малки котета си стоят/спят на балкона им. Не знаех дали ще се ползва къщата, но за моя най-голяма радост се оказа, че малко след като я е оставил на балкона и двете котанчета са се намъкнали вътре и много са си я харесали.
Да поясня, че на дъното постлах ръчно тъкано вълнено одеало (тънко, но много топло), сгънато на няколко ката, а отгоре напълних с две опаковки меко сено (продава се за гризачи и тн.)

Но да си дойда на думата :ab_041: - не пиша тук, за да ви се похваля колко хубава стана къщата и колко успешно се ползва, а с молба ако някой от вас може да осигури такива стереопорени кутии (големи и с дебели стени), които да са запазени, ще се радвам да сподели, защото имаме нужда да направим още доста такива къщи за бездомни, полудомашни и домашни котки, живеещи в по-трудни условия.
Важно е така направените къщи да се слагат само на сигурни места, където няма някой кретен/изрод да се възползва от това, че котката/котките влизат вътре!

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#185 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 19 January 2013 - 01:17 PM

Търся глюкомер за няколкодневно ползване, но модел, за който има ленти. Както при всички други техники, така и тук ги правят така, че излизат нови и нов модели, а за старите не се намират ленти.

п.п. Намерих.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#186 Потребителят е офлайн   T-Bar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 January 2013 - 02:40 PM

Имаме нужда от транспортна клетка за полета на Мина който плануваме за този петък 25.01.2013 Размер 4 на савик или нещо подобно.
User's Signature

КАСТРИРАЙ!
Бъди отговорен!

#187 Потребителят е офлайн   T-Bar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 22 January 2013 - 06:25 PM

Показване на мнениетоT-Bar, в 22 January 2013 - 02:40 PM, написа:

Имаме нужда от транспортна клетка за полета на Мина който плануваме за този петък 25.01.2013 Размер 4 на савик или нещо подобно.

User's Signature

КАСТРИРАЙ!
Бъди отговорен!

#188 Потребителят е офлайн   T-Bar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
Публикувано: 23 January 2013 - 07:59 PM

Показване на мнениетоT-Bar, в 22 January 2013 - 02:40 PM, написа:

User's Signature

КАСТРИРАЙ!
Бъди отговорен!

#189 Потребителят е офлайн   Caya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2013 - 01:26 PM

Купувам цифрово фотоапаратче, втора употреба до 30-40лв. Мойто апаратче се спомина, а хайваните на улицата имат нужда от прилични снимки. От скоро, заради екото в квартала се разхождат няколко нови попълнения, спешно нуждаещи се от обяви. Ако някой иска да се отърве от сапунерката, моля да ми пише на лични, ще си поема и разходите за куриер, ако не е в София.

#190 Потребителят е офлайн   dile Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 February 2013 - 11:32 AM

Показване на мнениетоbushkata, в 19 January 2013 - 01:17 PM, написа:

Търся глюкомер за няколкодневно ползване, но модел, за който има ленти. Както при всички други техники, така и тук ги правят така, че излизат нови и нов модели, а за старите не се намират ленти.

п.п. Намерих.

Здравейте!
Малко късно влизам във форума, виждам, че сте намерили глюкомер, но ако Ви трябва за повече време - подарявам Accu-Chek Performa, употребяван.

тел. 0887 574 504

#191 Потребителят е офлайн   asar Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 March 2013 - 02:07 AM

Търся някой, която да откара 3 чувала кучешка храна за бездомните кучета на град Бобошево - до Благоевград.
0889 309123 или 0896 777921
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#192 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 14 March 2013 - 02:07 PM

Някой от приютите особено в провинцията да имат нужда от одеала, олекотени завивки, чаршафи и кърпи втора употреба за кучетата? Подаряват се такива.
User's Signature

Качена снимка

#193 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2013 - 10:06 AM

здравейте,
знам, че не е точно свързано с темата на формуа ама все пак ще го пусна.
Подарявам около 100бр. лепенки от новата игра на Била с рекордите, т.е. 19 пакета/ не са отворени/. Ако на някой детето му ги събира, с радост ще му ги изпратя. Пътните са за ваша сметка. Ако има повече от един кандидат ще отидат при този с повече постове в темите на БЕз дом.

#194 Потребителят е офлайн   kai_tina Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 April 2013 - 03:24 PM

Показване на мнениетоfanfann, в 20 March 2013 - 08:06 AM, написа:

здравейте,
знам, че не е точно свързано с темата на формуа ама все пак ще го пусна.
Подарявам около 100бр. лепенки от новата игра на Била с рекордите, т.е. 19 пакета/ не са отворени/. Ако на някой детето му ги събира, с радост ще му ги изпратя. Пътните са за ваша сметка. Ако има повече от един кандидат ще отидат при този с повече постове в темите на БЕз дом.

Дъщеря ми събира тези лепенки. Ако решиш, че може да пратиш на нея/мен ще сме много благодарни, не всичките разбира се, нека има и за други.
User's Signature

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/

#195 Потребителят е офлайн   fanfann Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2013 - 01:18 PM

Продавам НЕМСКИ ВЕЛОСИПЕД HERCULES TOURING MADE IN GERMANY

Продавам отличен немски велосипед на марката Херкулес. Перфектно състояние. Белгииски капли ALLESA -ALOY MADE IN BELGIUM, чисто нови външни гуми, скорости ELISSE на SACHS -HURET 12 скорости 6 бързи и 6 бавни с вътрешно превключване бързи бавни 28 цола. Купен за подарък на цена от 150лв., но се оказа висок за рожденника.

ЦЕна 80лв. доставка за ваша сметка /около 14лв/.

Парите ще отидат по равно за Уинд /грижа за безпризорните/ и Бутци за разходите за заминаването

Качена снимка

#196 Потребителят е офлайн   Stranger Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 May 2013 - 04:33 PM

Показване на мнениетоfanfann, в 01 May 2013 - 01:18 PM, написа:

Продавам НЕМСКИ ВЕЛОСИПЕД HERCULES TOURING MADE IN GERMANY

Продавам отличен немски велосипед на марката Херкулес. Перфектно състояние. Белгииски капли ALLESA -ALOY MADE IN BELGIUM, чисто нови външни гуми, скорости ELISSE на SACHS -HURET 12 скорости 6 бързи и 6 бавни с вътрешно превключване бързи бавни 28 цола. Купен за подарък на цена от 150лв., но се оказа висок за рожденника.

ЦЕна 80лв. доставка за ваша сметка /около 14лв/.

Парите ще отидат по равно за Уинд /грижа за безпризорните/ и Бутци за разходите за заминаването

Качена снимка

Тъй като форума работи отново избирателно от доста време вече, ако не си продал още колелото, моля те пиши на мейл tatko.barba в abv.bg, за да уговорим доставката :)

#197 Потребителят е офлайн   butci Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 07 June 2013 - 07:13 PM

Ако някой има останала решетка за клетка АТЛАС 10, която не използва ще се радвам да я взема. Имам клетка, която обаче без решетка не може да се използва :dh_188: .
User's Signature

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди

#198 Потребителят е офлайн   Rinusha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 June 2013 - 09:50 PM

Показване на мнениетоbutci, в 07 June 2013 - 08:13 PM, написа:

Ако някой има останала решетка за клетка АТЛАС 10, която не използва ще се радвам да я взема. Имам клетка, която обаче без решетка не може да се използва :dh_188: .

Само идея - имахме две клетки без вратички и моя мъж им изряза от нещо като платно за ограда на едри квадрати.
User's Signature

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ

#199 Потребителят е офлайн   Elizd Икона

• Прекалено лековерна...
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 June 2013 - 02:20 PM

Подарявам отворени сухи котешки млека на Беафар и Роял Канин с изтичащ скоро срок на годност (края на юни). За контакт: на лични.

Също така, подарявам и 1 заешка клетка. Удобна е за малки котета, които могат да се отделят в клетка с много въздух и повече пространство, в сравнение със стандартите транспортни клетки.

Нещата не са мои, а са дарения от butci, да уточня.
User's Signature

*
Толкова по-зле:
"Пуснете вкъщи кучето, покрито с кал.
И толкова по-зле за хората, които не обичат
нито кучетата, нито пък калта.
....
Не могат никога да се измият тези,
които казват, че обичат кучета,
но при условие, че... "
Жак Превер, Превод: Иван Бориславов

#200 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 June 2013 - 12:07 PM

Някой случайно тези дни да пътува за Русе? Имам подходящ осиновител за черния котарак в едно село близо до Русе, но не знам с какво да я изпратя, защото Лео вече не превозват животни :dry: .

• (14 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни