Подарявам/имам нужда от ...
Публикувано: 25 December 2012 - 11:52 AM
Публикувано: 27 December 2012 - 12:02 AM
Persefona_86, в 24 December 2012 - 04:37 PM, написа:
Не знам дали тук е правилното място за моята молба за помощ и дали има смисъл да я публикувам, но искам да знам, че съм изчерпала всички варианти.
Здравейте!
След като вчера ви дадох телефона на жената, която щеше да ви даде временно количка, сте й се обадили и уговорили да ви чака. Тя е приготвила количката и съответно - ви е чакала. Но нито сте отишли, нито сте се обадили. Днес също. Жената се е притеснила да не се е случило нещо с кучето и за това не ви е звъннала.
А сега виждам, че има снимки от вчера на Рая с друга количка.
Чудесно е, че сте намерили, но некоректно да не се свържете с хората, които молите за помощ и те ангажират втори и трети лица.
Ето и един телефон на човек, който прави такива колички в София. Не знам нищо за него, който има нужда - да проучи: 0885 867 336.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 27 December 2012 - 11:52 AM
butci, в 21 December 2012 - 10:41 AM, написа:
От обикновените - има малко катетри, компреси в най-различни размери, памперси за хора.
Ако някой проявява интерес моля да пише, също ако има нужда от повече информация. Част от нещата са с изтекъл срок на годност.
https://www.facebook...?ref=ts&fref=ts - Четири лапи ще правят клиника в Банкя. Може пък и да им трябват и по-екзотични медицински консумативи.
Публикувано: 27 December 2012 - 10:22 PM
Да поясня, че на дъното постлах ръчно тъкано вълнено одеало (тънко, но много топло), сгънато на няколко ката, а отгоре напълних с две опаковки меко сено (продава се за гризачи и тн.)
Но да си дойда на думата
Важно е така направените къщи да се слагат само на сигурни места, където няма някой кретен/изрод да се възползва от това, че котката/котките влизат вътре!
Публикувано: 19 January 2013 - 01:17 PM
п.п. Намерих.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2013 - 02:40 PM
Публикувано: 24 January 2013 - 01:26 PM
Публикувано: 15 February 2013 - 11:32 AM
bushkata, в 19 January 2013 - 01:17 PM, написа:
п.п. Намерих.
Здравейте!
Малко късно влизам във форума, виждам, че сте намерили глюкомер, но ако Ви трябва за повече време - подарявам Accu-Chek Performa, употребяван.
тел. 0887 574 504
Публикувано: 13 March 2013 - 02:07 AM
0889 309123 или 0896 777921

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 20 March 2013 - 10:06 AM
знам, че не е точно свързано с темата на формуа ама все пак ще го пусна.
Подарявам около 100бр. лепенки от новата игра на Била с рекордите, т.е. 19 пакета/ не са отворени/. Ако на някой детето му ги събира, с радост ще му ги изпратя. Пътните са за ваша сметка. Ако има повече от един кандидат ще отидат при този с повече постове в темите на БЕз дом.
Публикувано: 15 April 2013 - 03:24 PM
fanfann, в 20 March 2013 - 08:06 AM, написа:
знам, че не е точно свързано с темата на формуа ама все пак ще го пусна.
Подарявам около 100бр. лепенки от новата игра на Била с рекордите, т.е. 19 пакета/ не са отворени/. Ако на някой детето му ги събира, с радост ще му ги изпратя. Пътните са за ваша сметка. Ако има повече от един кандидат ще отидат при този с повече постове в темите на БЕз дом.
Дъщеря ми събира тези лепенки. Ако решиш, че може да пратиш на нея/мен ще сме много благодарни, не всичките разбира се, нека има и за други.

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 01 May 2013 - 01:18 PM
Продавам отличен немски велосипед на марката Херкулес. Перфектно състояние. Белгииски капли ALLESA -ALOY MADE IN BELGIUM, чисто нови външни гуми, скорости ELISSE на SACHS -HURET 12 скорости 6 бързи и 6 бавни с вътрешно превключване бързи бавни 28 цола. Купен за подарък на цена от 150лв., но се оказа висок за рожденника.
ЦЕна 80лв. доставка за ваша сметка /около 14лв/.
Парите ще отидат по равно за Уинд /грижа за безпризорните/ и Бутци за разходите за заминаването
Публикувано: 19 May 2013 - 04:33 PM
fanfann, в 01 May 2013 - 01:18 PM, написа:
Продавам отличен немски велосипед на марката Херкулес. Перфектно състояние. Белгииски капли ALLESA -ALOY MADE IN BELGIUM, чисто нови външни гуми, скорости ELISSE на SACHS -HURET 12 скорости 6 бързи и 6 бавни с вътрешно превключване бързи бавни 28 цола. Купен за подарък на цена от 150лв., но се оказа висок за рожденника.
ЦЕна 80лв. доставка за ваша сметка /около 14лв/.
Парите ще отидат по равно за Уинд /грижа за безпризорните/ и Бутци за разходите за заминаването

Тъй като форума работи отново избирателно от доста време вече, ако не си продал още колелото, моля те пиши на мейл tatko.barba в abv.bg, за да уговорим доставката :)
Публикувано: 07 June 2013 - 07:13 PM

" Величието на една нация, нейния нравствен прогрес, може да се определи според начина, по който тя се отнася към животните." Махатма Ганди
Публикувано: 07 June 2013 - 09:50 PM
butci, в 07 June 2013 - 08:13 PM, написа:
Само идея - имахме две клетки без вратички и моя мъж им изряза от нещо като платно за ограда на едри квадрати.

Може да си разочарован ако не успееш,но си обречен ако не опиташ
Публикувано: 12 June 2013 - 02:20 PM
Също така, подарявам и 1 заешка клетка. Удобна е за малки котета, които могат да се отделят в клетка с много въздух и повече пространство, в сравнение със стандартите транспортни клетки.
Нещата не са мои, а са дарения от butci, да уточня.

Публикувано: 27 June 2013 - 12:07 PM

Вход

Горе
Цитиране +