Дива горска котка
Публикувано: 02 April 2006 - 05:57 PM
Публикувано: 02 April 2006 - 06:21 PM
Публикувано: 02 April 2006 - 08:18 PM
Айде успокойте се вече. Убийците са в затвора. ;) А ловците не правят нищо ПРОТИВОЗАКОННО деца!
Поздрави!
Публикувано: 02 April 2006 - 08:31 PM
Цитат
Айде успокойте се вече. Убийците са в затвора. ;) А ловците не правят нищо ПРОТИВОЗАКОННО деца!
Поздрави!
Е според Хитлер едни неща които сега са противозаконни са били нещо нормално. Има цял куп други съвсем законни примери за масово избиване на хора. Каква е разликата? Така че не се крий зад тази думичка "ПРОТИВОЗАКОННО". Дори и децата значт че чичковците паричковци правят законите. Сега ако атака вземат властта може и чичковците лудите ще започнат да правят закони. Крайно време е дете като мен да се разкара от тук макар че ес примерно са същата работа каквато сме и тук но на по визше ниво. Много по добри в тази работа. Между другото преди около година две един тузар като теб прегази с кола пресичащ в студентски град студент. Пред фантастико. Разплеска му черепа - цялото платно беше в кръв. Човека който го уби не е влизал в затвора следователно не е направил нищо противозаконно? Кара още по бързи коли и се забавлява. Каде се криеш зад тази дума? Има ли значение?
Може и дете да съм. Ако ти си възрастния не искам да пораствам. Не искам тук мам*** ви.
Публикувано: 02 April 2006 - 09:17 PM
Цитат
Това е твое мнение. Обучаваш ловни кучета на котки. КАКВО ТЪРСИШ В ТОЗИ КЛУБ?
Публикувано: 02 April 2006 - 09:43 PM
Цитат
Публикувано: 02 April 2006 - 10:31 PM
И още нещо...да по държавните закони може и да не те осъдят ,но по едни други закони ще те накарат рано или късно да си платиш за всеки отнет живот!!!!
Публикувано: 03 April 2006 - 12:05 AM
Публикувано: 03 April 2006 - 12:55 AM
В тази връзка ще помоля форумистите да си преглеждат постингите за граматични грешки, за логическите няма смисъл да говорим
Някои са на по 13-16 години и е естествено да реагират по детски и основна ценност за тях да е домашният любимец. Странно е на трийсетина години, или поне за толкова се представяте, да смятате за връх на любовта си животно. Злобното ровичкане във форума и старите постинги на другите не правят чест никому. Е, ако човек има чест. Отстояването на мнението на всяка цена, без да се приемат или излагат аргументи е характерно за тийнейджърите или за...
Конак, ще ти кажа защо е скопен моят сибирец, защото е кучемразец. Тази порода е доста едра и натурална, в известен смисъл доста нецивилизована. Наложило се е на синът ми да плати доберман. Да бъде скопен според законодателството там. Но в БГ няма закон срещу котки кучеразкъсвачи. Направил го е много по тигърски - със скок на врата. Няма проблем да започна да го разхождам на верига без намордник. Хлабава верига.
Но няма да го направя. Аз съм любител на животните и спазвам правилата на социума.
Що се отнася до дресирането не е това начинът за нахъсване на ловна порода. Обещавам да го проверя в понеделник и закона и тълкуванието на закона от органите. А и много пъти съм се чудела защо не си купувате месо не е ли по вкусно, лесно и евтино?

Публикувано: 03 April 2006 - 01:04 AM

Публикувано: 03 April 2006 - 01:26 AM
А и 6том ве4е са се пробудили в него естествените му инстинкти,зна4и е готов за новата си адаптация!
НЕ го хранете с коте6ка храна,особено пак гранулираna!
Котките,макар и диви,подлежат на дресировка,макар и 4асти4на.Но това трябва да се направи от професионален дресьор-4ела сам много материали по темата и доста филми сам изгледала,за да приема друго мнение за вярно...една ремарка-котките са ми слабост,особено дивите!
Напално нормално се развива котакат,за6тото 2 годи6ната вазраст ве4е е т.нар. "зряла вазраст" при тези котки и напално естествено е сега с пална сила да се "взривят"неговите сетива!
Само 4е-не може и не бива да спирате разгонването,о6те пове4е,4е една мажка котка,макар и дива,е в кондиция нон-стоп...Таи4е ,според мен ,6те имате проблеми и с намирането на подходя6та женска!

"Pravia,kakvoto triabva-da stava,kakvoto 6te!"(L.N.TOLSTOI)
Публикувано: 03 April 2006 - 04:16 PM
Аз съм привърженик на скопяването за всички освен за породистите разплодни животни.
Публикувано: 03 April 2006 - 04:25 PM
Цитат
Аз съм привърженик на скопяването за всички освен за породистите разплодни животни.
А за6то да не се "скопяват"(еи как зву4и само тая дума-4удно!) и НЕПОРОДИСТИ хора...или о6те по-добре:диваците в зоопарк!Там им е мястото!!! n)

Публикувано: 03 April 2006 - 04:31 PM
Цитат
Давай му месото варено -
не,не му даваи варено месо,а сурово!Това,4е го отглежда6 в ка6ти,не променя факта,4е е диво животно.Има много известни слу4аи(при тигри),които заболяват тежко,ако не им се дава сурово месо!за вси4ки котки и за дома6ните вклиу4ително е МНОГО важно да им се дава сурово месо,наи-добре е теле6ко!!!

Публикувано: 03 April 2006 - 04:36 PM
Не се сравняват хората и животните що се отнася до подобни неща. Ми тогава ако смяташ всички за равни лекувай се при ветеринар. Обещавам да завърша докато се върнеш в БГ и да те лекувам на половин цена душко.
Публикувано: 03 April 2006 - 04:37 PM
Цитат
Поздрави!
Освен писаните закони,някои от тях саздадени и с комерсиална цел,има и други-неписани,4ове6ки!!!Или за ловците-те не са важни?!

Публикувано: 03 April 2006 - 04:42 PM
Цитат
arnold
ДА съгласен съм с теб, скопяването е най-доброто решение за такива като тебе. И аз се чудя, защо не си в зоопарка там ще ти най добре.
И още нещо наистина породистите животни трябва да се скопяват
защото гените има са пълна каша, така им се прави услуга.
Публикувано: 03 April 2006 - 04:44 PM
За разлика от хората те не убиват за кеф или дресировка,а за да се хранят.Не споделям мнението че при условие колко е евтина,достъпна и в изобилие храната за нас хората,е нужно да убиваме.И не сме на по 16 и въпреки това ще ти кажа че няма нищо лошо да обичаш животните.Да аз ги обичам!За разлика от хората те са лишени от черти като злоба,завист и омраза,те не са тези които правят гадости на себеподобните си за кеф.И тези които осъзнават това,го и оценяват подобаващо,с много много любов.И да върха на любовта е животно,защото са толкова истински и чисти душевно за разлика от нас.У дома също има няколко котки и териер,картинката е много мила като териера тегли едно облизване на котаците и ги мокри целите като след баня b)
Прикачени файлове
-
siamska_silpoint.jpg (13.26K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 03 April 2006 - 04:45 PM
Цитат
Не се сравняват хората и животните що се отнася до подобни неща. Ми тогава ако смяташ всички за равни лекувай се при ветеринар. Обещавам да завърша докато се върнеш в БГ и да те лекувам на половин цена душко.
Виж,парво не сам ти "ду6ка"...а и за да позволя на някои да лекува животното ми,освен диплома,трябва да се е доказал 4рез работата си вав времето и пространството!И принципно-дипломата о6те ни6то не зна4и!
Второ-тук не е форум за ВЕТЕРИНАРИ,а за хора,които оби4ат животните,т.е. с тази професионална терминология се ограни4и там,кадето и е мястото...
Трето-може и да сам се обаркала в мнението за теб,но така ми прозву4а от поста ти!
А за бездомните ку4ета не ми се говори,това ми е трудна тема,казвала сам мнението си за това там,кадето му е мястото-ако ти е интересно-про4ети!Не оби4ам да се повтарям!
Поздрави..."ду6ко"!