Изхвърлен ротвайлер !!! Търсят се стопани ! Приморско ( Бургас)
Публикувано: 04 September 2010 - 12:39 PM
Лошото е,че аз съм още 5-6 дни в Приморско и до тогава трябва да му намеря дом. Няма как да го взема за София, защото сме с малка кола, много багаж и 3 котки.
Моля за предложения !
Публикувано: 05 September 2010 - 01:01 PM

Публикувано: 05 September 2010 - 11:56 PM
Публикувано: 08 September 2010 - 10:43 PM
fanfann, в 08 September 2010 - 08:24 PM, написа:
До снощи беше добре, за в неговото състояние....Днес в 9 часа отиваме да го храним ,той не помирисва дори храната, а иначе има вълчи апетит , омита всичко за 2 секунди...мислех че е временно и го оставих..след обед отивам той все така, лежи не иска да яде не реагира. Очите му кървясали, долните клепачи вдигнати...венеца и устинте му бели. Извикахме някакъв уж ветеринар, сложи му система, нищо не каза конкретно, каза че може и да не прекара нощта....ама аз но този вяра му нямам..След системата кучето се изправи, хапна малко и легна, което малко ме обнадежди,но съм супер притеснена как ще го намеря утре сутрин.Така е като съм в малък град и няма лекари. Не разбирам какво става, съмнявам се за вътрешен ктъвоизлив от травмата, и аз не знам...та утре май пак ще трябва дасе ходи на лекар в Бс ,само че ми писна от неразбирачи..
Публикувано: 08 September 2010 - 10:48 PM
Публикувано: 09 September 2010 - 02:11 PM
За сега парите не са много - около 50 лв, но ако някой иска да помогне няма да откажа, тъй като аз лично имам много сметки в Сф , покрай лечения , хотела на Бъки и т.н.
Публикувано: 09 September 2010 - 05:44 PM
Ако е възпалителен процес не друго и ако не е увреден много черния дроб, ще се повлияе и възстанови напълно, но още нищо не може да се каже.Трябва да изчакаме поне 2 дена и да се надяваме,че той ще бъде силен .
Публикувано: 09 September 2010 - 08:57 PM

Не мърда, носихме се до нас...
Слагаме антибиотик и хепарин на 8 часа и утре ще го заведем за още вливания, до вечерта дано има подобрение.
Това хубаво, голямо куче, в такова безпомощно състояние...много ми е тъжно за него, но вярвам, че ще се оправи.
terra1, име има ли си красавеца?

Публикувано: 09 September 2010 - 09:16 PM

А нали знаете какво се прави като някой стане кръстник,аааа?

Кажете от какво имате нужда?
Публикувано: 10 September 2010 - 07:10 PM
Имате ли нужда от трохички за лечение,храна?