Dog.bg Форуми : Каква порода е моето куче ?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (21 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Каква порода е моето куче ?

#121 Потребителят е офлайн   redhotsfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2007 - 10:27 AM

Цитат

Цитат

miasa "vizla"

ili RR

какво е RR? bl)
User's Signature

Качена снимка

#122 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 30 March 2007 - 10:29 AM

Бе, хора, ТУК СЕ ПИШЕ НА КИРИЛИЦА.
Ползвайте кирилизатора!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#123 Потребителят е офлайн   petko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 10:32 AM

родезийски риджбек
User's Signature

"Истината не е изящна, красивите думи не са истинни.[br]Добрите не са красноречиви, красноречивите не са добри.[br]Знаещия не убеждава, убеждаващия не е знаещ."[br]...........................................................................[br]Лао Цзи - "Дао де Цзин"

#124 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 30 March 2007 - 11:46 AM

Това е родезийски риджбек. Казвал се Бъстър и много му помогнал в борбата с наркотиците.
http://www.netglimse...dis/index.shtml

#125 Потребителят е офлайн   hihik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2007 - 12:10 PM

И аз бях чела нещо преди време за това куче, всъщност така научих малко повечко за породата.

Тук е ямстото да се каже, че по принцип животните много помагат на зависими хора. Изобщо всички проблеми с асоциализирани по една или друга причина хора се третират много добре с "животинска терапия". Жалко че още прохожда този принцип на много места и малко се говори за него. Няма нищо по-добро за рехабилитация от едно куче.

#126 Потребителят е офлайн   yani4ka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 31 March 2007 - 09:51 AM

Не му ли е много издължена муцуната за РР?Не че ги разбирам де ама така ми се струва и затова питам bl)
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Welcome to yani4ka's zoo world :)
Качена снимкаКачена снимкаКачена снимка

#127 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 01 April 2007 - 11:07 PM

Наред си му е муцунката, главата му е по-нежничка, но това е снимка за постер и едва ли целта е била да покажат точните характеристики на кучето. r) Мисля, че снимката излъчва много спокойствие и топлина. Самите РР-и си ги носят в себе си и успяват по изключетелен начин да ги предадат на собствениците си. Не се учудвам, че кучето му е помогнало в този труден период - РР-ите могат да променят цялото ти светоусещане. w)
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#128 Потребителят е офлайн   redhotsfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 April 2007 - 04:42 PM

Благодаря на всички, които ми помогнаха. Да,на снимката си личи силната обич между двамата съспътници в живота. cheers 1super
User's Signature

Качена снимка

#129 Потребителят е офлайн   mil_ Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 April 2007 - 10:50 AM

Бъстър е починал миналата година, но сега човекът има двойка родезийци w)
Иначе за американските риджбеци е характерен олекотеният тип. Казват, че е свързано със забраните им - целенасочено избягват по-скулест и здрав вид, придаващ сходство с някои забранени породи.

#130 Потребителят е офлайн   LamZoOo Икона

Публикувано: 20 May 2007 - 01:32 PM

Ще съм благодарен ако някой може ми да помогне. Кученцето е на няколко седмици. Породисто е, но не знам каква му е породата. На тези, на които са казали те не го запомнили, защото било много усукано. Казаха ми само, че започвало с "Р" и че било много трудно за запомняне. Ето няколко снимки от преди 1 седмица:
Снимка1
Снимка2

Дано някой му разпознае породата. Мерси предварително!

#131 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 02:47 PM

Някой те е излъгал че е породисто

#132 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 02:52 PM

Цитат

Ще съм благодарен ако някой може ми да помогне. Кученцето е на няколко седмици. Породисто е, но не знам каква му е породата. На тези, на които са казали те не го запомнили, защото било много усукано. Казаха ми само, че започвало с "Р" и че било много трудно за запомняне. Ето няколко снимки от преди 1 седмица:
Снимка1
Снимка2

Дано някой му разпознае породата. Мерси предварително!

Зверо Зверо b) . Дивак ще стане от него гледкай си го. bravoS

#133 Потребителят е офлайн   redhotsfan Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 04:42 PM

Много ми е чудно как някои хора оставят кучето си да се опложда с улични кучета без да им мигне окото. Не разбирам много,но не трябва ли поне да го пазят? Кучето ще уплоди някоя и тя ще роди .А какво става с тези бебета. За улично куче с улично разбирам , защото те постоянно скитат. Но някое домашно и улично bl) ?!?!
Ето - някой хора казват - има от питбул,има от пинчер. ЗАЩО ХОРАТА ГИ ПУСКАТ И ПОСЛЕ НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА РОДИЛИТЕ СЕ? NNN
User's Signature

Качена снимка

#134 Потребителят е офлайн   sa6ik Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 May 2007 - 10:04 PM

Бащата има една приказка примерно "Майката Ротвайлер-бащата скочи плета"

#135 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 May 2007 - 08:47 AM

Цитат

Много ми е чудно как някои хора оставят кучето си да се опложда с улични кучета без да им мигне окото. Не разбирам много,но не трябва ли поне да го пазят? Кучето ще уплоди някоя и тя ще роди .А какво става с тези бебета. За улично куче с улично разбирам , защото те постоянно скитат. Но някое домашно и улично bl) ?!?!
Ето - някой хора казват - има от питбул,има от пинчер. ЗАЩО ХОРАТА ГИ ПУСКАТ И ПОСЛЕ НЕ ПОЕМАТ ОТГОВОРНОСТ ЗА РОДИЛИТЕ СЕ? NNN

Да гледат краиния резултат. Подигравка с породата. Сиирджии. bash

#136 Потребителят е офлайн   cvetunka Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 13 June 2007 - 10:50 AM

Здравейте :) искам да си зема куче но незнам каква порода да търся. Ето така изглежда. Надявам се някой да знае :)) месри

Прикачени файлове

#137 Потребителят е офлайн   silviq petrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2007 - 01:22 AM

Кажете ми моля ви каква порода е това куче?Много ми харесва!Не съм наясно с много неща и за това ще задам няколко въпросчета като например с каква храна е добре да се хранят и по колко пъти на ден,какви витамини да се дават,на колко време трябва да се ваксинират,с какво да се къпят и колко често,как да се възпитават правилно,могат ли да се отглеждат навън,колко разходка им е нужна на ден,и на какви цени могат да се намерят в България?Много ще се радвам,ако ме просветлите по тези въпроси,а може и по други,които са също важни,но съм пропуснала.ПрЕДВАрИТЕлНО мНОГО ВИ блАГОДАрЯ!!!

Прикачени файлове

User's Signature

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?

#138 Потребителят е офлайн   Ancheto Икона

• Да се радваш на живота като чихи <3
  • PipPipPip
  • Interests:Anfaris.King Chihuahuas kennel
    +359 884 733 611
Публикувано: 18 August 2007 - 01:34 AM

Може да греша , но мисля , че е САО

#139 Потребителят е офлайн   Svetoslav Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2007 - 06:35 AM

ако можеш пусни още снимки в профил и каквито имаш. Само да уточня САО- Средно азиатска овчарка) Но немога да кажа каква порода е кучето нека по-разбиращите да кажат.

#140 Потребителят е офлайн   silviq petrova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 August 2007 - 10:38 PM

Цитат

Кажете ми моля ви каква порода е това куче?Много ми харесва!Не съм наясно с много неща и за това ще задам няколко въпросчета като например с каква храна е добре да се хранят и по колко пъти на ден,какви витамини да се дават,на колко време трябва да се ваксинират,с какво да се къпят и колко често,как да се възпитават правилно,могат ли да се отглеждат навън,колко разходка им е нужна на ден,и на какви цени могат да се намерят в България?Много ще се радвам,ако ме просветлите по тези въпроси,а може и по други,които са също важни,но съм пропуснала.ПрЕДВАрИТЕлНО мНОГО ВИ блАГОДАрЯ!!!

нямам друга снимка,но знам,че е някаква овчарка,защото под снимката по принцип пише овчарка,но не знам точно каква е!помагайте
User's Signature

На кучето не му трябват скъпи коли, големи къщи или дизайнерски дрехи. То не се интересува дали си богат или беден, хитър или прост, умен или глупав. Дай му сърцето си и то ще ти даде неговото. За колко хора можете да кажете това? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате специални? Колко хора могат да Ви накарат да се чувствате изключителни?

• (21 Страници) +
  • « Първа
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни