Dog.bg Форуми : Каква порода е моето куче ?

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (21 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Каква порода е моето куче ?

#161 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 16 January 2008 - 09:09 PM

аз мисля 4е има не6то от карака4анка ама не сам много сигорна ,но жапреки това е много сладко  :blink:

#162 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 January 2008 - 06:52 PM

Цитат

аз мисля 4е има не6то от карака4анка ама не сам много сигорна ,но жапреки това е много сладко  :blink:

И аз си мисля ,че в българския език има "ч" и "ш" ,ама не сЪм много сигУрна ,но ВЪпреки това ще си кажа ,пък...

#163 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 17 January 2008 - 09:27 PM

:-май в някои форуми хората нещо много се заяждат но както и да е ...

#164 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 04:37 PM

Цитат

Кучето ти е много сладко.Порода немога да  докажа,а без родословие надали някой ще ти потвръди точна порода.
djokova Много са ми интересни хора като теб,всеки прави грешки за бога.Имам чувството,че само чакате някой да сгреши и да му се нахврълите  :- Вярно е ,че доста хора занемаряват нашия роден език,но критиката е умесна ако наистина човека незнае бълграския език.В разговорната реч аз както и повечето тийнейджъри вместо  "какво"-казваме "кво" но това не означава че аз немога да говоря и културно.Хайде всички да спрем да си правим забележки по всяка тема за правописа,има си тема-изливайте си душата там  :huh:
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#165 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 06:59 PM

Аз не мисля че кучето трябва да има родосливие за де е от дадена порода,просто траябва да отговаря на стандарта.Ако искаш да резбереш със сигурност дали е БОК трябва да го даведеш на изложба и да бъде оценено от съдя.В случай че не е чистопородно прасто го кастрирай или не го допускай да се размножава. ;) :blink:
User's Signature

Качена снимка  Качена снимка

#166 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 07:49 PM

Цитат

Цитат

Кучето ти е много сладко.Порода немога да  докажа,а без родословие надали някой ще ти потвръди точна порода.
djokova Много са ми интересни хора като теб,всеки прави грешки за бога.Имам чувството,че само чакате някой да сгреши и да му се нахврълите  :- Вярно е ,че доста хора занемаряват нашия роден език,но критиката е умесна ако наистина човека незнае бълграския език.В разговорната реч аз както и повечето тийнейджъри вместо  "какво"-казваме "кво" но това не означава че аз немога да говоря и културно.Хайде всички да спрем да си правим забележки по всяка тема за правописа,има си тема-изливайте си душата там  :huh:

Е да ,ама след като е опоменато в правилата как трябва да се пише ,трябва да се спазват.Мен лично ме дразни този начин на писане ,разбирам да нямате "ш" и "ч" на клавиатурите ,ама ги имате.А относно грешките - да ,всеки ги допуска ,но вместо да казва кой се заяжда и кой не ,си взима поука и гледа да се поправи.Да ,и аз използвам "какво" и "к'во" ,но това не е фонетична или лексикална грешка ,а жаргон - никой не е казал ,че не може да се използва.Но що се отнася до грешки като "сАм" ,"сигОрна" и "вАпреки" ,те не са допуснати в бързането ,а просто явно пишещия не е наясно с нормите на книжовния език.Да не говорим ,че пунктоационните знаци хич ги няма пред думи като "ама" , "че".Нито първата дума в изречението е с главна буква ,нито нищо.Когато грешките спрат ,тогава няма да има и забележки.

И всичко това не го пиша за да си "излея душата" ,а защото ми прави впечатление как неграмотните се цупят ,че много се заяждат с тях. Дано някой си вземе бележка от цялата реч ,само да не се окаже ,че аз си разправям ,а никой дори и не си прави труда да го четее...  :huh:

П.П. - "Бог" се пише с главна буква  ;) , "умесТен" се пише с "т" , "не знам" и "не мога" се пишат отделно.

#167 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 08:34 PM

айде само да не се убиждаме  :-

#168 Потребителят е офлайн   metko_12 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 09:15 PM

Айде да обсъждаме кучето на човека,а не кой кви грешки прави!Искате ли?Тука в дог.бг почти няма раздел дето да няма караници и обиди.Нека потребителите които не се държат прилично във форума да бъдат банвани и проблема ще се реши.
User's Signature

Качена снимка  Качена снимка

#169 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 09:46 PM

сагласна сам , но и ти то4но така праи6  :-
само да вметна 4е ку4ето си е много красиво и мисля 4е има не6то от карака4анка 

#170 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 10:19 PM

Цитат

сагласна сам , но и ти то4но така праи6  :-
само да вметна 4е ку4ето си е много красиво и мисля 4е има не6то от лабрадор  :wub:

Лабрадор?Лабрадор?!Кучето от снимката в началото на темата!?Лабрадор!?  :rolleyes: :-
Не искам да обиждам никого ,просто ми прави впечатление ,виждам ,че момичето е приятно ,но просто допуска грешки ,които могат да се поправят и всичко ще е наред!

Аз се държа напълно прилично ,говоря с нормален тон и не съм нагрубила никого.А относно грешките- ами те са си за вас ,бе хора ,няма на мен да ми се смеят ,че пиша неграмотно ,няма аз да се червя...

Сакън човек да не се опита да ви посъветва ,веднага започвате да упорствате и да ги редите едни.Не ви го казвам с лошо ,напротив!Просто ме интересува това ,че мили и приятни хора допускат елементарни грешки и стават кавги.Ако не ми пукаше нямаше да пиша целия този оффтопик и да рискувам да ме навикат и баннат.Е хайде ,tschus!

П.П. - vasito ,моето и твоето куче май са адшки.Моята се казва Дара  :->)

#171 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 10:27 PM

да ада6ки са само да тикайа 4е за превод на кирилица използвам :
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

сажелявам обаркала съм се с една друга тема  :( :huh:

#172 Потребителят е офлайн   djokova Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 January 2008 - 10:32 PM

Цитат

да ада6ки са само да тикайа 4е за прежод на кирилица използвам :
http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php

сажелявам обаркала съм се с една друга тема  :( :huh:

Ама нали знаеш ,че сайта си има килиризатор.В прозорчето където пишеш коментарите ,над емотиконите пише EN , BP , BG ,аз ползвам българска фонетична (BP).

#173 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 18 January 2008 - 11:16 PM

Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#174 Потребителят е офлайн   idol ike Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 January 2008 - 11:38 PM

То май не остана нито една тема без дрязги, по повод писането, просто ги мързи. По- лесно е за някой да натисне 4 или 6. Уважавайте и други хора, ако искате да ви се четат постовете.  ;)
User's Signature

"Животните са толкова добри приятели- никога не задават въпроси и никога не критикуват".

Качена снимка

#175 Потребителят е офлайн   vasito Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 19 January 2008 - 08:23 PM

да и аз това използвва но  v  се появява така (Ж) и затова понякога така излиза  :blink:

#176 Потребителят е офлайн   lozev_1976 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 January 2008 - 09:25 PM

Според мен кучето е сладур ,но има разминаване с породата БОК!!!

#177 Guest_LucaB_*

• Група: Гости

Публикувано: 19 January 2008 - 10:06 PM

;D Странно, ка се преплитат филологията и кинологията  ;D! Пишете правилно и обичайте животните  ^_^ ^_^ ^_^ ! Шегата си е шега, но и аз по принцип съм 'за' ПРАВОПИСА, но отдавна престанах да се сърдя на съфорумците, които им е 'все тая' по какъв начин /правилен или не/ ще изразят всоето мнение- мисля, че емоцията тук е водеща! Е, няма лошо  :- , нека бъдем по снизходителни!
А, сега да се върнем към  кучето-  едва ли има някой, който да си позволи да прави реални преценки само по снимка- това е несериозно, въпреки всичко животинчето е сладко и стопаните трябва да си го обичат независимо от неговия произход, все пак кучето е само домашен любимец и предполагам няма да се развъжда  ;)!
За самоутеха, собствениците ще направят най-добре ако се запознаят подробно със стандарта на БОК и се опитат да направят реална съпоставка, доколкото това е възможно  ;D, тъй като за всеки неговото куче си е най-добро! Да-а-а, доста е трудно да се отърсим от личния елемент...... :wub: 

#178 Потребителят е офлайн   tedito Икона

• Dogo lover
  • PipPipPip
  • Interests:Ветеринарна медицина!

Публикувано: 22 January 2008 - 09:13 AM

Кучето ти е много сладко!
Прилича на БОГ но по снимки никои нищо неможе да ти каже.
Ако искаш да знаеш доколко отговаря на стандарта на породата, трябва да го заведеш на изложба за експертна оценка и готово :blink:
Поздрави и приятен ден!

#179 Потребителят е офлайн   did Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 January 2008 - 01:05 PM

Здравейте!!
Това е Джеф.
Порода-недоказана, но е красавец.
:->)
Година след като го взехме ни попадна статия от вестник, на която имаше няколко снимки.На едната от тях екземпляра беше същия като нашия.
Дали някой специалист по въпроса би могъл да ни просветли.

#180 Потребителят е офлайн   JoLeNcEtO Икона

Публикувано: 25 June 2008 - 06:46 PM

Здравейте! Аз съм нов потребител в този сайт и искам да задам един въпрос. Каква порода според вас е моето куче?  :blink:

• (21 Страници) +
  • « Първа
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни