Каква порода е моето куче ?
Публикувано: 28 June 2009 - 11:23 AM
navar, в Jun 28 2009, 12:15 PM, написа:

ами може и такова да е не споря но все пак е сладко и затова си го харесвам опитах се да попитам просто дали някои ще ми каже но маи намирам нещо като подигравки от ваша страна защото все пак кучето не е взето от улицата а от познати хора които не знаях просто кои е бащата на кучето маиката е някаква си стафордширски териер а бащата е пепознат затова исках мнението на хората в този форум за да видя дали ще открият някяква прилика
Публикувано: 28 June 2009 - 11:28 AM
navar, в Jun 28 2009, 12:25 PM, написа:
благодаря за отговора бичам си го разбира се просто ми се искаше да е породисто

Публикувано: 28 June 2009 - 02:38 PM

Моя кърлеж го взех преди три години, по-точно казано купих, от една госпожа и нейната мелница за кученца, с уверенията, че купувам чистокръвен мини пинчер. Когато пораснахме, се видя, че малко клоним от стандарта в посока чухуахуа

Публикувано: 16 August 2009 - 10:39 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 August 2009 - 07:06 AM
Аз пък си мислех че е породисто.
Намерих още една снимка

Публикувано: 18 August 2009 - 07:25 AM
Намерих още една снимка
Незнам какво да Ви кажа за породата,но на мен ми се струва,че е смесица между пума и ягуар и се получава породата пумияр.Обичай си го.

"Ако живееш с мисълта за победата,нищо не може да ти се опре"
Публикувано: 18 August 2009 - 08:10 AM

Пумияр не е ли порода?
Ако е кръстоска от две или повече породисти кучета, според мен би трябвало резултата също да е куче с порода.

Ще потърся в гугъл, но си мисля че съм прав
Публикувано: 18 August 2009 - 08:57 AM

Това е тайландски риджбек.
Преди две години видях такова на изложбата в Попово. Много сериозно куче, не е за всеки.
Публикувано: 18 August 2009 - 09:45 PM
Намерих още една снимка
Незнам какво да Ви кажа за породата,но на мен ми се струва,че е смесица между пума и ягуар и се получава породата пумияр.Обичай си го.

Публикувано: 19 August 2009 - 09:03 AM
Публикувано: 19 August 2009 - 09:48 AM
Е ,вие си отговаряте на въпроса , но все пак търсите и друг отговор ,за да може да оправдаете бъдещи действия.Явно кучетата НЕ са от дадена порода.Това , че продавача ви е казал някаква порода -не ги прави нейни представители.
Радвайте се на прекрасните си кученца , обичайте ги , възпитавайте ги , но не ги развъждайте!
Когато се взима куче за развъдна дейност , едно от условията е да има документи за произход.После има още куп други изисквания да се изпълнят ,за да може това куче от определена порода да влезе в развъждане.
Публикувано: 02 September 2009 - 10:43 AM