Сокси с кривото краче, иска да спечели нечие сърце!
Публикувано: 19 December 2010 - 01:11 PM
Публикувано: 21 December 2010 - 01:20 PM
Публикувано: 25 December 2010 - 10:33 PM
Az sum zhenata, kojato go nameri prez avgust i prez meseca dokato mi gostuva estestveno se privurzah kum nego. Kogato se nalozhi da gledame dobermana, kojto sushto turseshe dom, za Soksi stana opasno v kushti. Chetiri dena go opazihme zatvoren v kolata ni, pred bloka, no i tova ne beshe reshenie, zatova sum blagodarna na Dora che se angazhira s nego. Eto sega se radvam, che shte bude osinoven. Vidjah go v klipovete v priemnoto semejstvo i surceto mi se stopli, che e dobre. Gledane na tri godishen doberman ne e lesna rabota, no za sega se spravjame.
Zhelaja shtastliva 2011 godina na vsichki!
Моля, пишете на кирилица.
мод
Публикувано: 31 December 2010 - 01:45 PM
Както не е лесно да се гледа 3 -год доберман с непознат характер, така не е лесно и да се раздели човек със същество , към което се е
привързал.Така ,че имам въпрос - има ли начин да се видим със Сокси преди евентуалното му заминаване?
Публикувано: 06 January 2011 - 01:24 PM
Заедно със Сокси за Мюнхен замина и едно много добро черно-бяло момиченце - Кармен (мисля, че не сме и пускали тема тук) - с повредено от уличен тормоз оче. Негова спасителка и попечителка е баба Златка, която някои тук познаваме покрай случая на простреляното коте Роби. Като награда за всичко, което прави за бездомните животни, вчера вечерта е получила направо обаждане от новата стопанка на Кармен
Моля темичката да се премести в хубавия раздел.
Публикувано: 06 January 2011 - 01:53 PM
Публикувано: 27 January 2011 - 02:25 PM
Публикувано: 11 February 2011 - 11:31 AM
Някой път се замислям като чета тези дълги истории, изпълнени с какви ли не перипети, какъв силен дух имат животните! Само ако си представим целият стрес който е преживял Сокси - живот на улицата, операции, пътуване, пак операция и в същото време е останал дружелюбен и игрив. Ако всичко това се случи на човек - то най-вероятно ще изпадне в депресия, ще мрънка, ще иска да го съжеляват, ще ругае държавата и т.н. Изобщо ние хората може само да се поучим от животните.
Публикувано: 13 February 2011 - 12:09 AM
Публикувано: 28 February 2011 - 04:37 AM
Иначе е жив и здрав и очаквам скоро снимки. Сигурно предвид на факта, че мина през 100 операции трябва да се радваме, че все още е жив ... Не ми обръщайте внимание на иронията ... Просто наистина се ядосах на тази новинка.
Публикувано: 28 February 2011 - 05:13 AM
Имам си мнение по въпроса и то е, че всичките операции, както и последвалото махане на крака (което бях сигурна, че ще се случи още щом започнаха операциите) се направиха само за пари.
Не знам какво казва лекарската етика в случая, когато финансовата облага на лекаря е поставена над благополучието на пациена и за сметка джоба на стопанина.
Тук му бяха направени снимки, консултации и беше уточнено, че може да живее с криво крче. Месеците, които беше тук също показаха, че болка няма, рани не се получват - отново - причина за махане на крака няма.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 February 2011 - 06:13 AM
Сигурна съм, че стопанката му го е направила с добро сърце и убеждението, че така е най-добре за него. Защото това ще да е било мнението на лекаря, защото нали това е работата на лекарите - да ни дават компетентни съвети, а ние да ги следваме.
Дано е наред вече момчето, да се оправя бързо от всичко това и да не му се налага да ходи по лекари повече.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 28 February 2011 - 08:51 AM
Сигурна съм, че както казва Бушката, осиновителката е искала да направи добро на момчето, но е била подведена от алчни лекари. Язък за крачето, но най-много ме е яд за упойките, болката и стреса от тези три малоумни операции...
Съжалявам Мечо Пух, представям си колко гняв и болка изпитваш! Иронията ти е съвсем уместна в случая, макар че аз наистина се радвам, че е жив. И се надявам това да са били последните мъки на котьо...

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...

Вход

Горе
Цитиране +