Здравейте, вчера изкъпах Норичка, леле каква кал падна, канала ми запуши. Резултатите са й добри, но още има диария (с кръв). Иначе хапва, вчера я бях оставила малко на гладна диета и чак вечерта и дадох малко да хапне, естествено с примес на много лекарства, (от ушите, през стомаха до очите, остана само козината, но това е за днес). Като хапва се чува как хруска хапчетата

. Дано да се пооправи, защото иначе изобщо не е добре. Толкова е миличката слабичка, нито играе, само си седи в кревата и ме гледа благодарно. Поне има апетит, сутринта си хапна и гранулки, но има лошия навик да си обръща водата и си носи паницата в кревата, пази я от брат си

Вчера дори прояви интерес и към него, а той много културно се отнася с нея е докато не разбра, че и тя яде. Днес малко я изведох навън, изобщо не й хареса, но дамата си е дама макар и за пет минути веднага си свърши работата навън.
А ето и обещаните снимки, макар и малко и една на брат й, ненормалния кавалер, с малко по-различна история, но сродна съдба.
Извинявам се за лошото качество на снимките, ако не досаждам утре пак ще пусна малко.
Какво става с другите кучинки, защо нямат темичка и в без дом, така няма да си намерят никой, моля не ги оставяйте.