Това малко клепоухо бебче също иска да се промуши някъде там,където има още хиляди които чакат да бъдат забелязани и чакат някой да се влюби в тях.
Всяко пухче без значение дали е безпородно или породно е КУЧЕ.Приятелството няма порода.
Погледнете надеждата в очичките му-

Това момиченце /мисля/ от вчера се настани пред входа ни.Имам съмнение,че съседите са го намерили,взели и като разбрали,че е безпородно не им трябвало.
Мъничето ходи след всеки човек и буквално им се моли да го гушнат.Една минутка е достатъчна да свикне с теб и да тръгне да се лигави.Тумбеста топка косми
 с много хубава шарка .Може да има нещо дакелско в него,защото краченцата ми изглеждат късички.
 с много хубава шарка .Може да има нещо дакелско в него,защото краченцата ми изглеждат късички.Когато тича тези негови антенки много сладко летят във въздуха
 .
 .Сигурна съм,че който го вземе ще има до него един много добър четирикрак приятел.Приятел който иска само някой да го гали по коремчето

Аз нямам възможност да го прибера дори и временно.Имам 2 котки и 1 куче,което е много ревниво и родители които най-много да ме изгонят с него...
Ако някой го хареса бебчето ще бъде изкъпано и обезпаразитено вътрешно и външно
 .
 .Пишете в тази тема,на Лс,или ми се обадете на 0894775115-Христина /след 14:00 часа/

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

.
 .

.
 .