Рошка и Линда растат и хубавеят,стават все по-социални и доверчиви,а Линда ги обгрижва като майка-постоянно ги пощи и играе с тях
- (13 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Рошка спешно търси подслон
Публикувано: 30 September 2010 - 03:38 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 30 September 2010 - 09:12 PM
Но е много плаха,едвам се престрашава да вземе храна от ръка...Не напредвам със социализацията поради липса на време-там ходя само в събота и оставям гранули на пазачите за през седмицата.А те(пазачите), въпреки че си попромениха отношението си към кучетата(мислят си че съм от някаква много важна организация,хе,хе
Със типично същото поведение беше една друга моя кучинка-Гримка,(сега е Съни) ама като я взеха хора и за 2 дена се преобрази.
Мисля си дали да не опитам да я запиша за кастрация в Богров,и да постои 1 седмица за социализация там-някой доброволец може да я предлазположи...
Дали приемат и кучета от провинцията,някой знае ли?
Публикувано: 05 October 2010 - 10:29 PM
Пускам й обява из Фейсбук, една жена е писала на 1-ви октомври, че иска да я осинови, но чак сега видях. Свързах се с нея, дано да отговори.
Надявам се нещо хубаво да стане... Ще пиша като получа отговор.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 05 October 2010 - 11:03 PM
Публикувано: 06 October 2010 - 12:30 PM
Искат я
Жената обича много животните и има 2 котки. Може да я вземе веднага.
Чери ще се свърже с нея и ще видим какво ще стане.

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 06 October 2010 - 02:29 PM
Сега яко ни стискайте палци,утре вечер ще ходим на строежа да я ловим рошлата,ще нощува нелегално на един балкон и в петък сутрин заминава при новата си стопанка.
Дано всичко да мине по план.
БЛАГОДАРЯ, Кристина
Публикувано: 07 October 2010 - 09:32 PM
Киара не успяхме да хванем,а имаше записан час за кастрация
Публикувано: 08 October 2010 - 09:26 AM
За Лора не знам,утре ще се информирам по подробно,но възможно е да е на повече от годинка и половина,мисля че е раждала повече от веднъж преди да я намерим и кастрираме.
Благодаря,Кристина
Публикувано: 08 October 2010 - 04:17 PM
Цитат

Публикувано: 08 October 2010 - 04:44 PM

Публикувано: 08 October 2010 - 04:51 PM
Ще се отпусне постепенно,то горкото кой -знае какво е преживяло и дали е почувствало някога човешка ласка.Стискам палци бързо да се адаптира и скоро да ни зарадва със щастливо махаща опашчица
Публикувано: 08 October 2010 - 06:30 PM
Публикувано: 09 October 2010 - 01:15 AM
Но си ми е притеснено,де....Докато не започнат да я хвалят и да кажат че всичко е ОК има да я мисля и нея ежедневно
тук я щракнах за последно тази сутрин на изпроводяк
ама нали не ми работи светкавицата
Публикувано: 09 October 2010 - 01:56 PM

Публикувано: 10 October 2010 - 03:39 PM
Цитат
Някой може ли да даде съвет как да преодолеят това?

Публикувано: 10 October 2010 - 07:51 PM
http://forum.dog.bg/...E%D1%82-%D1%85/
http://forum.dog.bg/...BE%D1%80%D0%B0/

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 10 October 2010 - 09:50 PM
Кристина, в 10 October 2010 - 03:44 PM, написа:
Цитат
Някой може ли да даде съвет как да преодолеят това?
От моя скромен опит със страхливи и малтретирани животинки научих че най-важното е да не я насилват,нека тя сама реши кога да излезе от коша.
Бих ги посъветвала да не и носят храната под носа,а да я слагат на един метър,нека е нещо вкусничко-консервичка,попарка.Може да опитат да и дават вкусотийка от ръка.За куче като нея,което е гладувало почти до смърт храната е много мощен стимул.Също добре действа ако се правят че не я забелязват- нека ден-два да влизт,излизат,минават покрай нея все едно я няма.И вкусотийките само от ръка и ако тя се приближи.Ще се изкуши,това е лично проверено
- (13 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход

Горе
Цитиране +