Галя,благодаря за страхотния подарък за Рошка

,благодаря и за грижите,които полагаш за рошавото момиче

А те никак не са никак леки- крачето е шинирано по такъв начин,че да не може да стъпва на него кучинка и се налага Галя да я носи на ръце до двора .
Разбрах,че пирона ще се махне след 20 дена,вероятно тогава ще започне и раздвижване на крачето.Очертава се дългичък престой,повече отколкото мислех че ще е необходимо.15 дена вече са осигурени и изпратени,благодарение на blueocean

и на фонд "спешни",за които не знам точно на кой да благодаря,но ще се постарая да възстановя при първа възможност или поне чрез календари. В сметката има постъпили още 30 лева от Andriana ,благодаря за дарените спокойни и топли дни за рошличка

Аз и Рошка сме безкрайно признателни и благодарни за всеки дарен ден по пътя към намиране на истинския дом за кучинка.С огромно притеснение осъзнавам че напоследък съм все откъм страната на нуждаещите се от помощ,заради непрекъснатото увеличение на броя на питомците ми,но не ми дава сърце да се откажа от нито един,всичките си ги обичам

Благодаря че ме търпите и ми помагате да направя за някое животинче нещо повече от елементарното изхранване
Рошка ще има нужда и от ваксинка,както и от кастрация,доктора ще прецени кога е подходящия момент .
Сега задачата на рошавелка е да оздравява,да се отпусне и да се почувства добре.Лека-полека всичко ще се нареди,лошите дни са вече зад гърба и.