Dog.bg Форуми : Рошка спешно търси подслон

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (13 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Рошка спешно търси подслон

#141 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 October 2010 - 06:11 PM

Бързам да съобщя,че операцията на Рошка е минала успешно,кучинка е с фиксирано със шина краче и се надявам така болката да не е толкова силна.
Галя ще пише повече подробности за операцията(разбрах че е доста сложничка- на ставата,с пирон ) когато и остане свободна минутка и се добере до компа.

Милата ми Рошка,дано занапред само хубави работио да я чакат.Галя,погали я по рошавата кратунка от мен :wub:
User's Signature

Качена снимка

#142 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 25 October 2010 - 09:47 PM

Поздрави от малката рошава героиня.Малко съм ви заблудила-счупването било в самата става.Важното е,че всичко мина успешно.Поставен й е винт и е шинирана.Утре пак сме на преглед и може би аз ще й бия подкожно антибиотика,който ще бъде назначен.Личи си,че след операцията Рошка се чувства по-добре и повечко ми помахва с опашчица.
Чери,погалена е.
Още нищо не съм плащала.Доктора каза,че утре ще изчислява колко ще струва.
User's Signature

Качена снимка

#143 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 25 October 2010 - 10:43 PM

Рошка явно наистина не е без късмет, защото въпреки всичко вече е на сигурно място и попадна там точно на време преди да стане по-лошо.
Много прегръдки и положителна енергия за милото момиченце! :smile:
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

#144 Потребителят е офлайн   missi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2010 - 10:54 AM

Браво за добрите новини. Направо си има голям късмет това момиченце рошаво и сладко. Всичко ще се оправи. И аз изпращам много положителна енергия към вас. И целувки.

#145 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2010 - 09:00 PM

Днес бях на гости на Рошка :ba_025: Момичето е добре,възстановява се и е толкова красива и мила,че със сигурност щом оздравее за нея ще има опашка от кандидат-осиновители.Праща поздрави на всички свои почитатели :db_046:

Галя отиде на тренировка и ме помоли да пиша навреме,защото ще се прибере късно.Парите за 15 дни стационар са получени,а това е разписката за направената операция.Цената,която е дал доктора е преференциална-заради това,че е за бездомно куче и за това,че тя се грижи за него,защото обучава кучетата му.Галя поема операцията за своя сметка-като подарък за Рошка.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#146 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 October 2010 - 11:09 PM

Наистина е добра цената. Важното е, че Рошка ще се оправи! Галя, страхотен подарък си направила на Рошка, сигурна съм, че в твои ръце ще се възстанови бързо, бързо!

#147 Потребителят е офлайн   tuty Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2010 - 12:25 AM

Галя, страхотна си! :vb_024: Пожелавам на Рошка бързо оздравяване и най-добрите стопани!
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#148 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 27 October 2010 - 03:06 AM

Галя,благодаря за страхотния подарък за Рошка :hb_027: ,благодаря и за грижите,които полагаш за рошавото момиче :rc_036: А те никак не са никак леки- крачето е шинирано по такъв начин,че да не може да стъпва на него кучинка и се налага Галя да я носи на ръце до двора .
Разбрах,че пирона ще се махне след 20 дена,вероятно тогава ще започне и раздвижване на крачето.Очертава се дългичък престой,повече отколкото мислех че ще е необходимо.15 дена вече са осигурени и изпратени,благодарение на blueocean :rc_036: и на фонд "спешни",за които не знам точно на кой да благодаря,но ще се постарая да възстановя при първа възможност или поне чрез календари. В сметката има постъпили още 30 лева от Andriana ,благодаря за дарените спокойни и топли дни за рошличка :rc_036: Аз и Рошка сме безкрайно признателни и благодарни за всеки дарен ден по пътя към намиране на истинския дом за кучинка.С огромно притеснение осъзнавам че напоследък съм все откъм страната на нуждаещите се от помощ,заради непрекъснатото увеличение на броя на питомците ми,но не ми дава сърце да се откажа от нито един,всичките си ги обичам :dh_188: Благодаря че ме търпите и ми помагате да направя за някое животинче нещо повече от елементарното изхранване :vb_024:
Рошка ще има нужда и от ваксинка,както и от кастрация,доктора ще прецени кога е подходящия момент .
Сега задачата на рошавелка е да оздравява,да се отпусне и да се почувства добре.Лека-полека всичко ще се нареди,лошите дни са вече зад гърба и.
User's Signature

Качена снимка

#149 Потребителят е офлайн   sangrea8 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:медицина

Публикувано: 27 October 2010 - 03:42 PM

да :ba_025:

#150 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2010 - 07:31 PM

Днес видях Рошка, Рита и всички питомци на Галчето :smile:
Галчето ги гледа като деца, възпитава ги и е постигнала невероятни успехи с обучението. Направо съм изумена. Страхотен човек е Галчето. Днес мога да кажа, че бях щастлива с нея и кучетата. Тя обаче има нужда от помощ- най- вече финансова. Кучетата се нуждаят от храна, ветеринарни грижи, лекарства и дори операции. Затова моля всеки, който има възможност, макар и малка, да й помогне.
А иначе Рошка е много красива, опитва се да се мести, но изпитва силни болки и й е трудно. Но тя е мъжко момиче и съм сигурна, че ще се оправи и ще си намери своите стопани :smile:

#151 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 27 October 2010 - 08:12 PM

Катя,нямам нужда от финансова помощ.Тези кучета са на хотел с обучение.Аз поемам храната.За престоя в хотела се събират пари от попечителя на животинката.За Рошка отговаря Чери.Ако някой иска да помогне за престоя на рошлата да се свърже с Чери.
User's Signature

Качена снимка

#152 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 28 October 2010 - 10:29 AM

Напредва,напредвааааа!!!!!!!! :af_089: Вече само навън върши тоалетни нужди :af_089: и най-важното -куцукайки бърза да се върне,а не да се скрие,както до скоро.
Днес сме пак на преглед,че ми се вижда пооттекла лапичката отдоло на пръстите.
User's Signature

Качена снимка

#153 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 October 2010 - 10:46 AM

:af_089: :af_089: Браво на рошличката и на учителката :rc_036:Прегръдки и за двете :wub: Не било толкова трудно значи.
Направо ще се изям от мъка че не се реших да я изпратя по-рано,та да и спестя поне травмата и стреса около загубването :dh_188:
Голяма вина чувствам към това кучле,милото....
Дано всичко да е наред с лапичката,стискам палци и на краката.
User's Signature

Качена снимка

#154 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 28 October 2010 - 09:34 PM

Показване на мнениеточери1, в 28 October 2010 - 08:51 AM, написа:

:af_089: :af_089: Браво на рошличката и на учителката :rc_036:Прегръдки и за двете :wub: Не било толкова трудно значи.
Направо ще се изям от мъка че не се реших да я изпратя по-рано,та да и спестя поне травмата и стреса около загубването :dh_188:
Голяма вина чувствам към това кучле,милото....
Дано всичко да е наред с лапичката,стискам палци и на краката.

чери,не се обвинявай.Помагаш на много кученца.Доктора каза,че Рошка е добре.
User's Signature

Качена снимка

#155 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 October 2010 - 10:03 AM

Дано вече само хубави работи да се случват в тази тема.Рошка е добре- това е хубаво :be_107: Галя я похвали,това е хубаво :af_089: Сигурна съм че момичето много ще се старае да си заслужи престоя там,то това за нея е все едно почивка в суперкурорт- лечение,храна,топлина,ласка,другарчета и.....толкова много стиснати палчета :md_064:
Мърфи,благодаря за щедрата финансова подкрепа :rc_036: Още 10 дена топли и спокойни дни за Рошка :af_089:
След тях дано вече сме здрави и без пирони та по-лесно да се придвижваме към хубавия край
User's Signature

Качена снимка

#156 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 November 2010 - 03:29 PM

При Рошка нещата са наред,Галя я похвали че пази перфектна хигиена -всичко си прави навън момичето.С крачето нещата отиват към подобрение,въпреки че маймуната на два пъти е успявала да си свали шината,единия път даже и яката не е помогнала...та са тичали на превръзки при чичо Вет.Там вече не се напикавала от страх и е почнала и да размахва опашле на хората.Сега са и закрепили крачето с нещо като телбод и вече не проявява такъв интерес да си маха превръзката.Даже се опитва и да куцука по малко,ама движенията са и противопоказни до пълното зарастване.
Заради крачето социализацията и ходенето на повод малко ще се позабавят,но важното е да оздравява рошличка :wub:
User's Signature

Качена снимка

#157 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 November 2010 - 03:13 PM

Новинките от Рошка са добри,малката вече съвсем се е отпуснала,не я слагат в клетка а е при "детската" група за да не я блъснат големите.Подмазва се и целува всички наред :ab_041: Утре ще ходят на превръзка за крачето.С хигиената няма никакъв проблем.Доктора ще каже кога да мислим за ваксинка и кастрация и в какъв ред.
User's Signature

Качена снимка

#158 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона

Публикувано: 05 November 2010 - 11:26 PM

Рошка разцъфва с всеки изминат ден.Първо беше ужасена,след това уплашена,после срамежлива,а сега е щастлива гальовница.
http://de.myalbum.co...to-BZEX68OW.jpg
http://de.myalbum.co...to-TIBN7GVS.jpg
http://de.myalbum.co...to-R7FI4FZZ.jpg
User's Signature

Качена снимка

#159 Потребителят е офлайн   Мърфи Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 06 November 2010 - 11:33 AM

Чаровница! :wb_052:

#160 Потребителят е офлайн   Кристина Икона

• Was it a dream...
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2010 - 12:46 PM

Браво, Галя! :be_107:
Хубаво е да видим Рошка така, след всичко, през което мина.
User's Signature

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза

• (13 Страници) +
  • « Първа
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни