Рошка спешно търси подслон
Публикувано: 02 January 2011 - 12:32 PM

"И в края на нашия живот ние няма да бъдем съдени по това колко дипломи имаме,колко пари сме спечелили или колко големи неща сме направили. Ние ще бъдем съдени по това: „Бях гладен и ти ме нахрани. Бях гол и ти ме облече. Бях бездомен и ти ми даде подслон.” М.Тереза
Публикувано: 02 January 2011 - 11:02 PM

Прочетох първо коментарите ,та бях подготвена че ще има супер снимка на предната страница,но това

Галя

ПС: Тая снимка трябва да се пусне със задачка-закачка- въпрос "колко са кучетата на снимката?"Аз преброих 11

И всички в пълна хармония

Публикувано: 03 January 2011 - 05:59 PM
чери1, в 02 January 2011 - 08:07 PM, написа:

Прочетох първо коментарите ,та бях подготвена че ще има супер снимка на предната страница,но това

Галя

ПС: Тая снимка трябва да се пусне със задачка-закачка- въпрос "колко са кучетата на снимката?"Аз преброих 11

И всички в пълна хармония

Позна.Рита е под Джош и само краката и се виждат,а котето е на оранжевото одеяло.
Това е моето ежедневие,въпреки,че това са кучетата от две стаи събрани заедно.Има и трета стая-кутията на Пандора

Така да кажа за рошавата сега.Толкова й се е вдигнало самочувствието,че вече се налага да я коригирам за отношение й към други кучета.Не е доминантна,просто сега се чувства длъжна да брани любимите си хора и дивани

пп.Виновен е мъжО,защото я взема в леглото при нас и тя се чувства мъжоизбрана

Публикувано: 12 January 2011 - 11:09 AM

Благодаря и на всички,които са насочили парички от календарите за Рошка

Налага се да чакаме за транспорта,но поне за нея чакането е удоволствие

Публикувано: 10 February 2011 - 09:58 AM

Сега чакаме да ни включат в превоза,както знаете зимата се получава известен застой с транспорта,но вече се позатопли,пролетта наближава и се надяваме скоро да тръгне по своя път и госпожица Рошка.Стискайте ни палци още малко,трудното мина,но и чакането е много тежко.
Публикувано: 10 February 2011 - 01:53 PM

[/quote]
Да,тя стана нашето момиче.Ще ни е трудно да се разделим,но знам,че тя с чара и веселия си нрав,ще превземе и сърцата на осиновителите си.
Публикувано: 19 February 2011 - 02:06 PM
Публикувано: 19 February 2011 - 02:50 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 19 February 2011 - 03:54 PM
Браво на Галя, Чери и всички замесени!

Публикувано: 19 February 2011 - 06:40 PM

Ама съм сигурна че е адски чаровно и забавно това рошленце

ПС:Туко-що се връщам от строежа и не мога да ви опиша колко съм щастлива,че Рошка вече не е там.