- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Айки се надява на по добри стопани
Публикувано: 14 October 2010 - 03:05 PM
Бежов питбулл , мъжки , на около 2-3 години (предполагам) МН едър и красив
СеGа докато разхождах моята кучка, видях че идва към нас pit булл от начало се стреснах , но после видях че е игрив не прояви агресия нито към моята къчка нито към 1 мъжко безстопанствено (даже доста си поиграха)
Когато тръгнах да го галя 1-во се стресна , после започна да ме ближе и да се радва .Когато реших да го погаля за чао ,Lеко ме гризна (най-вероятно защото се беше разиграл).
Наистина е едър и добре охранен , мосля че е загубен защото когато му дадох гранули ги отказа , моята ги изяде из под мyцyната ,но той пак не прояви агресия.
Снимах го но с телефона и след това се сетих че няма как да кача снимките .
Най-големия проблем е че не може да се пази от колите.Тук не е много уживено но понякога доста силно се светкат.
Публикувано: 14 October 2010 - 11:06 PM
еми другия варянт е утре да ги кача , когато се видя с моя приятел, че той е по на ти с техниката
От не сигyрен източник разбрах, че това куче си е било уличнo...Но както казах е несигyрен .
А и видимо кучето е в перфектна форма след като и храна отказа.
Публикувано: 15 October 2010 - 11:10 AM
MyDuality, в 14 October 2010 - 09:11 PM, написа:
еми другия варянт е утре да ги кача , когато се видя с моя приятел, че той е по на ти с техниката
От не сигyрен източник разбрах, че това куче си е било уличнo...Но както казах е несигyрен .
А и видимо кучето е в перфектна форма след като и храна отказа.
И какво като пише orange? Няма никакво значение какво пише orange или t mobile ммс-а не го бърка от къде е телефона, зависи от мобилния ти оператор. Аз си мисля че нещо не е както трябва тук, но ще почакаме снимките :)
Публикувано: 15 October 2010 - 11:26 AM
За автоматични настройки на Nokia, SonyEricsson и Samsung за MMS през GPRS изпратете SMS със съдържание MMSG на кратък номер 1010.
За автоматични настройки на Siemens и Motorola за MMS през GPRS изпратете SMS със съдържание MMSI на кратък номер 1010. Кодът, който трябва да въведете при запаметяване е 1234
За автоматични настройки на Nokia 6600, 6220 и 6820 за MMS през GPRS изпратете SMS със съдържание MMSN на кратък номер 1010 Кодът, който трябва да въведете при запаметяване е 1234.
SMS-ите се таксуват според тарифата ви.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 15 October 2010 - 08:31 PM

На снимката не се вижда колко красив и едър е всъщност , дори на снимката не изглежда много като пибулл но на живо си е pit . Предвид това че съм имала стаф ми е ясно какви са белезите за тези породи.
На 1-та снимка където му се вижда само главата това бялото отдоло е главата на мойта кyчка за сравнение .
Днес не съм го виждала , сега като изляза за вечерната разходка ще го потърся, но се притеснявам ,че на моята и откриха губички и да не го зарази .
Публикувано: 15 October 2010 - 09:21 PM
След малко слизам да го издирвам. Но нз и да го намеря нз какво мога да напявя ще my дам пак храна . Мога и да го обезпаразитя външно но само толкова
Публикувано: 15 October 2010 - 10:47 PM
А и плюс това от вчера се е лепнал един мъжки mix с него и се редyват да се клатят един в/y друг .
Така че, ако някои се интересъва да го спаси от улицата , той още е на линия. На външен вид не изглежда да е болен от каквото и да е. Зъбките са му всички на линия , белези няма . Ако тези дни се откачи от дрyгото куче мога и да го огледам по-обстойно и да го обезпаразитя по-качествено.
Публикувано: 16 October 2010 - 10:34 PM
Сега пак се видях с него , беше се свил , някои вече е успял да нарита\" лошия\" питбулл , и покуцва със задното краче ...в такова случеи ми се иска да беше агресивен, че да не са могли дa go наранят.
Днес пробвах пак дa go нахраня и успях :))))))))) този път с кокали свински , уmря си от кеф изяде ги всичките , после дойде и започна да ми се бута ,да ми се гали, да ми върти опашка , да ме ближе...
След което тръгна след мен сърцето ми се скъса .....
Много се натъжих.
Адски много искам да го прибера ......направо ще полудея като го гледам всеки ден навънка ... и най-лошата част от всичкото това е че той е питбулл и понеже е заплаха номер 1 на света , е доста вероятно да пострада .........
сърцето ми се къса
хора дайте да направиме нещо , никoй ли неможе да го прибере ? Знам че е трyдно просто така някой да си прибере куче , особенно като се има на предвид, че в този форум всички си имаме по 1 най-малко
Публикувано: 17 October 2010 - 11:00 PM

Това е снимчица от днеска ...днес my дадох пилешка супа с хляб ...знам че небива да яде хляб , но както акзах отказва гранъли . Мн е тъжен и стресиран . Само спи в този пясъчник и не прави нищо дръго. Днес едно кученце мъжко се опита да си играе с него но на Арки никак не му се играе .
- (7 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »