Айки се надява на по добри стопани
Публикувано: 18 October 2010 - 10:34 AM
Мисля,че с общи усилия и малко трохички можем да пратим куч на стационар,докато му търсим стопани.Трябва да го приберем от улицата колкото се може по бързо,тъй като пит навън не е добра идея.Като гледам е изхвърлен,да не казвам какво мисля за хорат,които са го направили.За това моля Ви,които може да се включи с някаква сума,ще съм благодарна за всяка стотинка. 
П.П. Ще помоля модератор да премахне местонахождението на кучето,докато го на станим на стационар.

П.П. Ще помоля модератор да премахне местонахождението на кучето,докато го на станим на стационар.

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 18 October 2010 - 11:22 AM
Аз от себе си ще правя всичко възможно ... мога дори да пробвам да го вкарам в нас на някои балкон , но ме притеснява да не хване гUбички като мойта, че ще си усложниме работата. Имам още 1 идея по-сигyрна , но трябва да я обсUдя и ще я споделя.
Лошото е че финансово няма да мога да помогна много .
Кажете ми докато е навън да му сложа ли нашийник ? За да си мислят хората че има някои с него ?Няма да го правя докато не поуча отгговор с рисковете и плюсовете .
Лошото е че финансово няма да мога да помогна много .
Кажете ми докато е навън да му сложа ли нашийник ? За да си мислят хората че има някои с него ?Няма да го правя докато не поуча отгговор с рисковете и плюсовете .
Публикувано: 18 October 2010 - 11:52 AM
какви са гъбите на твоята?Ако се окаже,че не са заразни,дали можеш да го прибереш у вас,първо ще го заведем на лекар естествено,както и ще му вземем храна,за да не даваме пари за стационар.До колкото разбрах с твоята госпожица се разбира добре,така ,че мисля ще се чувства перфектно животното.

Публикувано: 18 October 2010 - 12:01 PM
Нз точно какви са ,no ми акaзаха че са заразни за кучета и хора .За това дори аз трябва да се пазя .
А в нас и майка ми е болна и никак не е подходящо да го прибера.
Сега говорих с едно приятелче , което снощи е разговаряло с едно момче за подслон , и сега пак ще my звънне да видиме дали ще успее да го прибере . Аз го помолих да говори поне за 2 дни да го приберат.
А в нас и майка ми е болна и никак не е подходящо да го прибера.
Сега говорих с едно приятелче , което снощи е разговаряло с едно момче за подслон , и сега пак ще my звънне да видиме дали ще успее да го прибере . Аз го помолих да говори поне за 2 дни да го приберат.
Публикувано: 18 October 2010 - 12:15 PM
Не се притеснявай не е сериозно ... Само 1 дyпка има с кръв засъхнала . Но ме е страх да го промия , не дава да го пипам там , камо ли с нещо 6типещо. Днес преди да видя раната го погалих там и той ми изръмжа после видях и причината...
Ох не искам да му намериме просто дом ,искам неговия дом да бъде в нас , страх ме е да се доверя на някои. Колко ме е яд че немога да го прибера.Дано го вземат наистина добри хора.
Ох не искам да му намериме просто дом ,искам неговия дом да бъде в нас , страх ме е да се доверя на някои. Колко ме е яд че немога да го прибера.Дано го вземат наистина добри хора.

Публикувано: 19 October 2010 - 07:09 PM
Здравейте отново , за тези които незнаят ,намерихме кучето и го нахранихме с гранyлки . Не ги яде с голямо лакомство но за сметка на това си носех 1 кремвир6 и него го изяде с голямо настурвление.
ще наблюдавам момчето , сега звъняхме на сyмати номера да му търсиме приемен дом , но за сега няма . Едно момиче ми каза ,че нейна приятелка имала 2 питбулла и можеби щяла да иска да го прибере ...разменихме си телефоните...оказа се ,че освен аз и момчето с което го храним ,имало още няколко човека от квартала които го следят и my дават по нещо. Поне няма да е гладен :Д
А за всички останали проблеми в момента се работи ...звъни се на кyцо ,кьораво и сакато
Мерси на всички които ми помагат по един или друг начин
ще наблюдавам момчето , сега звъняхме на сyмати номера да му търсиме приемен дом , но за сега няма . Едно момиче ми каза ,че нейна приятелка имала 2 питбулла и можеби щяла да иска да го прибере ...разменихме си телефоните...оказа се ,че освен аз и момчето с което го храним ,имало още няколко човека от квартала които го следят и my дават по нещо. Поне няма да е гладен :Д
А за всички останали проблеми в момента се работи ...звъни се на кyцо ,кьораво и сакато
Мерси на всички които ми помагат по един или друг начин
Публикувано: 21 October 2010 - 10:13 AM
MyDuality моля да ми дадете малко повече инфо за кучето на ЛС. Споменах на Конярска,че сестра ми живее в Дружба,попитах я дали не познава някъде покрай тях човек водещ подобно куче и отговора беше да.Може би кучето е на едно момче живеещо в близост до тях.Най-вече ме интересува мястото където е дали е в близост до нея.
Публикувано: 21 October 2010 - 09:18 PM
Мисия"Спасяване на момчето",приключи успешно
Взехме го и го настанихме на стационар.Имаше малко ранички,които бяха щателно промити и третирани с антибиотик,след това беше обезпаразитен външно,пуснахме изследвания за бяс и дирофилария,които за мое на голямо успокоение са отрицателни.Айки,така го е кръстила MyDuality, се представи великолепно пред лекарите,все едно цял живот там е бил.Общото му състояние е много добро, с една дума готов за осиновяване.Характер разкошен,много гальовен и гушлив
В кола се вози безупречно.Ще се наложи да променим заглавието на темата,тъй като и той като Ченс е толкова пит,колкото аз балерина
,демек никъв шанс.По скоро прилича на лабрадор,отколкото на пит.За сега не съм плащала в клиниката,но в събота ще ходим с Албена и ще се наложи,наистина преко сили го поехме,няма какво да си кривя душата,но не можехме да го оставим на улицата.Кучето е било домашно и е изхвърлено,навън щеше да загине,милото.Така ,че за всяка трохичка ще сме благодарни
Ето и малко снимки да се порадвате на красавеца

И клипче си имаме,но по късно Taz ще го качи.
Моля,модератор да премести темата в "Търсят дом" и да смени заглавието на "Айки се надява на по добри стопани"

И клипче си имаме,но по късно Taz ще го качи.
Моля,модератор да премести темата в "Търсят дом" и да смени заглавието на "Айки се надява на по добри стопани"

Публикувано: 21 October 2010 - 09:22 PM
Момчето е вече в Син Кръст, за което сме им страхотно благодарни (за кой ли път)! Общото им мнение беше Я....какво красиво куче, ми на лабрадор прилича май! Бушката ще трябва да сменя име и място на тема: търсим дом и дори НЕ СМЕ питоподобни, а по-скоро лабрадороподобни; последното не е предложение за име на тема, очакваме мнението и на другите спасители. Куч е страшно красив на живо и е много благ и добър.
Нахапали са го другите кучета от квартала и ще трябва да попие антибиотици и се надяваме да не го подшиват тук-таме, докторите ще го наблюдават и ще решат, но пък за сметка на това си нямаме дирофилария и бяс-пуснахме си тестове...Не мисля да има агресия каквато и да е поне за сега, доста си го изтормозихме на приемане в клиниката (гадна и страшна машинка за бръснене!), не каза гък, само се опитваше да напусне сградата докато го натискахме, а после като спирахме си сядаше и си се чувстваше като на готино гости.
Аз ще помоля от името на Айки, приемна мама-настойник koniarska и от наше име за малко трохички, защото само днес навъртяхме 60 лева, а тепърва ще плащаме антибиотици и хотел.
Снимков и видео материал ще следва :-)
И да, търсим най-добрият дом!
ПП писали сме едновременно :-)
Нахапали са го другите кучета от квартала и ще трябва да попие антибиотици и се надяваме да не го подшиват тук-таме, докторите ще го наблюдават и ще решат, но пък за сметка на това си нямаме дирофилария и бяс-пуснахме си тестове...Не мисля да има агресия каквато и да е поне за сега, доста си го изтормозихме на приемане в клиниката (гадна и страшна машинка за бръснене!), не каза гък, само се опитваше да напусне сградата докато го натискахме, а после като спирахме си сядаше и си се чувстваше като на готино гости.
Аз ще помоля от името на Айки, приемна мама-настойник koniarska и от наше име за малко трохички, защото само днес навъртяхме 60 лева, а тепърва ще плащаме антибиотици и хотел.
Снимков и видео материал ще следва :-)
И да, търсим най-добрият дом!
ПП писали сме едновременно :-)