Айки се надява на по добри стопани
Публикувано: 30 October 2010 - 03:33 PM
Сега се прибирам от разходка с Айки,вече започва да разбира що е повод и ходене на ред,след като миналата седмица ме изпоти доста,та и мускулна треска ми докара от корекции,тази седмица момчето се представи много добре
Все още като го отпуснеш на по дълъг повод решава да се пробва,но при мен тези не вървят.
Иначе знаем и команда седни и после си проси целувки
Планирахме кастрацията за вторник и после живот и здраве е готов за осиновяване,тогава ще му пусна и обяви.В клиниката се държи много добре,нямат никакви оплаквания от него,не си върши физиологичните нужди в бокса,чака си разходката,обича да се гуши и колкото и неверотно да звучи е много внимателен с целия си внушителен ръст

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !
Публикувано: 31 October 2010 - 11:02 AM
Схваща адски бързо и има огромно желание да се учи,много е готин
Ето и едно клипче от вчерашната разходка.
http://www.vbox7.com/play:63ad8590

http://www.vbox7.com/play:63ad8590

Публикувано: 01 November 2010 - 12:36 AM
Днес видях малкия сладyр , като ме видя умря от кеф.... като ми се хвърли.... и едни целувки едно чyдо ...
Сyтринта хората са забелязали че наш сладyрко кашля и ще my дават хапове за кашлицата коет казаха, че ще ускъпи престоя my с по 2 лв на ден ...
това е сyмата която оставих от мен и от Влади
Сyтринта хората са забелязали че наш сладyрко кашля и ще my дават хапове за кашлицата коет казаха, че ще ускъпи престоя my с по 2 лв на ден ...
това е сyмата която оставих от мен и от Влади

Публикувано: 02 November 2010 - 08:21 PM
Нз човек трябва да е идиот за да не го хареса , хем има вид на питбул хем с характер на лабрадор ... какво повече да иска човек ?
Аз съм my голяма фенка , ще стискам палци за добри стопани , аз също ще пъскам обяви пък ако някои се интересъва ще го пренасочвам към теб (за по общоина проверка) .
как е след кастрацията?
Аз съм my голяма фенка , ще стискам палци за добри стопани , аз също ще пъскам обяви пък ако някои се интересъва ще го пренасочвам към теб (за по общоина проверка) .
как е след кастрацията?
Публикувано: 06 November 2010 - 06:13 PM
Днес бяхме при Айки,след кастрацията се чувства перфектно
все още е на антибиотици, но другата седмица ги спират
Доста се разходихме,в началото момъка се екзалтира и се опитва да тегли,но после се успкоява и върви перфектно,дори бяхме с нагръдник и само с корекция си влиза в крачка.Иначе е любимец на всички в клиниката и го глезят подобаващо
Официално сме готови за осиновяване,сигурна съм,че ще е чудесен и в апартамент и в къща,но да си нани на диванче,дефакто вътре да бъде.Силно се надявам да се появят неговите хора,защото кучо е разкош
Правихме и снимки по късно Албена ще качи.

Публикувано: 15 November 2010 - 06:43 PM
За съжаление тази седмица не успях да видя момчето
,но другата съм там задължително,ще покривам сметката ,която се е натрупала за две седмици и ще му направя ново фото.Лошото е ,че нямам никакво запитване за него и не знам,дано скоро го хареса някой,защото в хотела е много готино,но е млад и енергичен и има нужда от повече разходки и внимание.

Публикувано: 21 November 2010 - 04:38 PM
Вчера бяхме при Айк на момчето вече много не му се стои в хотела,млад е, енергичен има нужда от повече разходки.Много ми е мъка за животното,че е затворено по цял ден, а е прекрасен направо.Нямам никакви запитвания за него,сега му пуснах обява и тук: http://magicfm.bg/fo...c9aad469#p32781,дано му излезе късмета по скоро,защото не знам вече.Сметката до вчера е покрита в понеделник ще сканирам и кача касовата бележка,благодаря на всички,които преведоха трохи за момчето
Ето и вчерашното фото:)

Публикувано: 22 November 2010 - 12:48 AM
Ох сладyрчето ми то . ХАйде бе хора ... никoй ли не го харесва ? Заклевам се ,че ако нямах куче още в мига в които го намери,х щях да го прибера в нас за винаги.
Мн е послушен , любвеовилен , изпълнява команди , не е агресивен .
Наистина мн сUжелявам, че вместо да си кyпyвам куче, не огледах 1-во за кучета търсещи си дом. Понякога не си заслужава да се залага на породата.
Мн е послушен , любвеовилен , изпълнява команди , не е агресивен .
Наистина мн сUжелявам, че вместо да си кyпyвам куче, не огледах 1-во за кучета търсещи си дом. Понякога не си заслужава да се залага на породата.