Болно бебе немски шпиц ПОМОЩ
Публикувано: 17 October 2010 - 10:37 PM
Публикувано: 17 October 2010 - 11:01 PM
Публикувано: 17 October 2010 - 11:43 PM
Мойто куче е също взето от въпросните Нети и вече знам какви са от личен опит, но при нас слава на бог нещата бяха леки и се оправихме.Аз ги гледах в предаване на Гала и си помислех, че щом са там значи са точни.По телефона едната от фирмата много убедително обяснява, лъже,маже....нямам думи!След като я информирах, че кучето е болно спря да ми вдига телефона.Абсолютни измамници!
Публикувано: 17 October 2010 - 11:44 PM
Публикувано: 18 October 2010 - 01:04 AM
Имам един идиотски въпрос , защо не се дават кaсови бележки при закупено куче , вярно че не е предмет но така нещата могат да се контролират и да се докаже, че кучето е къпено от еди къде си . Защото иначе ходи доказвай.
много идиотска идея адски идиотска , но и по същия идиотски начин ми звучи много оправдана идея
Публикувано: 18 October 2010 - 01:22 AM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 18 October 2010 - 01:27 AM
elsss, в 18 October 2010 - 12:27 AM, написа:
Публикувано: 18 October 2010 - 03:14 AM
iveta 2, в 16 October 2010 - 10:50 AM, написа:

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 18 October 2010 - 03:25 PM
m_mime, в 18 October 2010 - 08:10 AM, написа:
Нали знаете обаче, че могат и да ви откажат или да не ви обърнат внимание

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 18 October 2010 - 03:53 PM
elsss, в 18 October 2010 - 01:30 PM, написа:
m_mime, в 18 October 2010 - 08:10 AM, написа:
трябва много добре да си го формулирате , за да проявят интерес иначе молбата ви до тях ще си остане ....успех
Ако намерите и други хора измамени от тях,а тук във форума със сигурност са писали такива, вероятността да се заинтересуват е по-голяма.
Успех!!!
Публикувано: 20 October 2010 - 08:16 PM
А колкото до ново куче явно няма да се взима за сега, та отпада въпроса кога мога да вкарам ново куче в нас :(
Сега да ви разказвам какво се случи с тези веселяци от фирма ЕТ " НЕТИ - Нестор Салчев " еик 130289001. След поста ми в който споменавам съмненя от кого е нападната въпросната сладкодумна дама, която трябваше да ми се обади 19.10.2010 с цел да ми каже какви кучета имат за да ми ЗАМЕНЯТ починалото, така и не се обади, НОООО до днес когато са видяли какво съм написала и почват да званят на пожар. Аз бях в един развадник кадето ходих за информация като цяло за тях, за кучето ми и тем подобни и навращане в най - голямото задрастване виждам пропуснато и се обаждам и на среща господина от Нети почва да ми обяснява,че ми звани във връзка с поста ми в еди кой си сайт и как съм могла да говоря така. Как щели да ме съдят. Как сладкодумната русокоска се съсипва да реве в тях. И да не съм си трила поста защото те ми го били копирали вече и щели да ме съдят по какви си точки там ( това всичко с цел много да се изплаша и да го изтрия, че да неможе да се чете от други потърпевши). Сега с удоволствие чакам да ми заведът дело да видим кой кой ще съди :)
Сега молбата към всички други потърпевши ми е ако имат желание да ми пишат на лични съобщения, защото утре отивам първо на Славейков в защита на потребителите да видя там какво могат да направят, а след това ще ида до едно предаване да видим и там какво ще кажат. От там ако не се оправя сама, ще ми помогне и приятеля ми който също преживя много тежко смърта на кутрето ни, но нямаше никакво желание да се разправя с тях нито за пари нито за нищо. Но след днешното им обаждане го изкараха изван нерви, особенно като му разказах как използват имената на негови познати. Тогава вече ще се включат адвокати и ще ги разнищят и тях и с уж развъдчиците с които работят.
Публикувано: 21 October 2010 - 12:10 PM
m_mime, в 20 October 2010 - 08:21 PM, написа:
Зачетох се, че ми стана интересно и после се порових. Вие наистина ли сте сигурни, че това е фирмат, от която сте купили кучето? Защото тези са доста странна фирма. Предметът на дейност е продажба на плодове и галантерийни стоки, както и таксиметрови услуги. Отдавна не бях виждала фирма, която да не си описва конкретната дейност. В отчета пише, че приходите за миналата година са 1000 лв., което е смешно, защото само с продажбата на 2-3 кучета ще го направи. Пак там пише, че във фирмата работи само собственикът, а вие говорите за някаква жена. Така че моят съвет е, не се занимавайте с Агенция за защита на потребителите, а подайте жалба в НАП, че не ви е издадена касова бележка. Те данъчните са в акция и ми се струва, че ще ви обърнат внимание. Пък може да обърнат внимание и на това, което ви посочих. А там глобите започват от 1000лв. и достигат десетки хиляди. Знае ли човек.
Това мнение е редактирано от Tania Toteva: 21 October 2010 - 12:21 PM
Публикувано: 21 October 2010 - 12:37 PM
сега проверих......да това е фигмата.....ще се окажат още по-големи мошенници тия,ама след като четат тук,дали няма да вземат мерки?
Публикувано: 21 October 2010 - 01:15 PM
Отново Ви благодаря.
Публикувано: 21 October 2010 - 02:18 PM
Значи следващия, който ще бъде на ваше място вече знае рецептата - вдига повече шум, получава си парите и край.
А следващи ще има, защото на никого не му пука за всички, които са били и за тези, които ще бъдат в неговото положение и най-вече - за животните, които измират по подобни борси.
Връщате си парите и мъката ви се уталожва.
Не случайно тук се появява тема след тема. Не само за тях - има и други. След което нищичко не се случва.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 21 October 2010 - 07:42 PM
И не си води следващото кученце в клиника Мей. Това с този панкреас ми звучи толкова "реално." И къде са спали 2 дена и не са разбрали, че е възпален панкреас? Има си нормални клиники като Централната Ветеринарна Клиника, Син Кръст, Анимо и т.н. ( и още много други, но за тези се сещам в момента), където биха ти помогнали наистина. ;)

Стопанин на 1 немски шпиц и 2 папагала корели
Публикувано: 21 October 2010 - 07:50 PM