Джузепе Приятно ми е да се запознаем
Публикувано: 17 December 2010 - 10:55 PM
Вярвам, че се е даврандисал вече ненагледния

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 22 March 2011 - 01:45 AM
Дълго чаканият мейл ме зарадва днес. Голям кеф, голям рев
От Giuseppe се е прекръстил на Seppe, има си другар в игрите, имал енергия в излишък, здравичък е и със завиден апетит. Слушал, ама не много, и по тази причина ходи на кучешко училище. Хората го хвалят и си го обичат.
Какво повече мога да си пожелая

От Giuseppe се е прекръстил на Seppe, има си другар в игрите, имал енергия в излишък, здравичък е и със завиден апетит. Слушал, ама не много, и по тази причина ходи на кучешко училище. Хората го хвалят и си го обичат.
Какво повече мога да си пожелая

Публикувано: 25 January 2012 - 01:56 AM
Имам си снимчици от Seppeeeeeeeee
Стопанката му сподели, че въпреки, че наскоро е "завършил кучешкото училище" с отличен, все още се случвало да си прави оглушки и да чува с едното ухо. Обичал, когато тя е на дивана, да отива и ляга върху нея - "като едно голямо пухкаво одеало"
Толкова си го хвалят хората, толкова си го обичат, бил най-прекрасното и сладко куче. Не съм и мечтала за друго

Стопанката му сподели, че въпреки, че наскоро е "завършил кучешкото училище" с отличен, все още се случвало да си прави оглушки и да чува с едното ухо. Обичал, когато тя е на дивана, да отива и ляга върху нея - "като едно голямо пухкаво одеало"

Толкова си го хвалят хората, толкова си го обичат, бил най-прекрасното и сладко куче. Не съм и мечтала за друго