Колкото до полицаите от Дряново...амииии аз съм там всяка година и всяка година се убеждавам все повече и повече, че там няма полицаи, а комплексари! Всяка година като отида там с кола с различна регистрация от ЕВ и ме спират и ми пишат акт за нещо! И не само на мен! Хиляди пъти са ни спирали и с баща ми и са ни глобявали за глупости и са се държали като ... Уокър Тексаския Рейнджър! Злоупотребяват с властта си и се правят на страшни, а захлюпените хорица там не могат и "копче" да им кажат! Единият път ни спряха защото течала акция "Респект". Какво значеше това обаче, никой не можа да ни отговори! После пък акция"Колан", акция "висока скорост", акция "Неизряден шофьор". Коя ли година ще отида да им проведа акция "Тъп полицай"!
Осакатено куче в Дряново след опит да бъде застреляно от полицай
Публикувано: 26 October 2010 - 05:15 PM
Колкото до полицаите от Дряново...амииии аз съм там всяка година и всяка година се убеждавам все повече и повече, че там няма полицаи, а комплексари! Всяка година като отида там с кола с различна регистрация от ЕВ и ме спират и ми пишат акт за нещо! И не само на мен! Хиляди пъти са ни спирали и с баща ми и са ни глобявали за глупости и са се държали като ... Уокър Тексаския Рейнджър! Злоупотребяват с властта си и се правят на страшни, а захлюпените хорица там не могат и "копче" да им кажат! Единият път ни спряха защото течала акция "Респект". Какво значеше това обаче, никой не можа да ни отговори! После пък акция"Колан", акция "висока скорост", акция "Неизряден шофьор". Коя ли година ще отида да им проведа акция "Тъп полицай"!
Публикувано: 27 October 2010 - 09:22 PM

"Две неща са безгранични - Вселената и човешката глупост...за първото не съм толкова сигурен!" А.Айнщайн
Публикувано: 02 November 2010 - 05:13 PM
"Джеси-Рошка вече стъпва на едното си задно краче. Отворените рани от влаченето заздравяват постепенно. Раните по крачетата са започнали да заздравят. След обсотен преглед и нови рентгенови снимки. д-р Данков взе решение да не оперира Джеси-Рошка. Парченцата от сачми останали в телцето й са се калсифицирали и няма да й пречат."
Ако някой иска да помогне по някакъв начин или да осинови кучето, моля да се свърже с приюта на "Германо-Българска помощ за животните" - Шумен - ул. "Преспа”, Индустриална зона 2; +359 54866934
Публикувано: 07 November 2010 - 07:58 PM
Пак има нов случай на убито животно в Драново. Застреляно е от кметският наместник ..
Ето оригиналната публикация от Фейсбук
" а пореден път дряновци показват своята жестокост. За това разказва Николай Първанов Митов от с. Българени. Този път главният герой е кметският наместник Ганчо Йотов. Добил кураж, след поредния запой, той без никакво притеснение, в центъра на с. Българени, общ. Дряново, той вдига огнестрелно оръжие и убива едно куче. В...место да работи, спазвайки Закона и да изисква от останалите хора да правят същото, той дерибейства. Оказва се, че същото това нещастно животинче, си има стопани и паспорт. Просто не е уцелило времето и мястото. Кучето е 6 годишно, мъжко и е основен разплодник в Националното сдружение на развъдчиците на овчарско куче. Освен това, то е представител на една от 9-те, признати в Европа, развъдни линии. Тази история напомня нещо подобно – преди 2 години кметският наместник на с.Косарка, общ. Дряново – Румен Калчев направи същото – застреля 2 бездомни кучета, без да понесе никакви последствия затова. Тези случаи не са ли показателни, че власт имащите си правят всякакви безобразия, без никой да може да им потърси сметка за това. А може би тези безобразия стават със знанието на техните началници. Нима кметът на общината не познава подчинените си, или не знае те на какво са способни?! Ами, ако самият д-р Николов има интерес да си „реши” проблема с бездомните кучета. А къде са служителите на реда, когато имаме нужда от тях? "
Уникален град е Дряново.. Просто нямам думи... Това е четвъртото или петото куче , за което аз съм чула , станало жертва на жестокост там за няма и половин година... Какви ли са реалните цифри ?!
Публикувано: 09 November 2010 - 09:21 PM
Публикувано: 10 November 2010 - 01:28 AM
За огромно съжаление изгубих данните й ... :(
Публикувано: 11 November 2010 - 11:32 AM
Baba Marta, в 10 November 2010 - 03:43 AM, написа:
И аз това казвам,но какво са направили кученцата,те ни обичат,а ние ги мразим и си показваме рогата,тоя изверг се е целел в гръбнака,за да кучо не може повече да стъпва на крачетата си.Тоя идиот сигурно ще си тръгне безнаказано и ще продължи с нереалното си "хоби",да проваля живота на едно нищо-неподозиращи животинки,които също имат място под Слънцето,докато тия идиото като тоя нямат.Извинете за грубия начин,по който пиша,но просто немога да се въздържа,тия заслужават да ги разкъсат улични помияри(с извинение).А накрая-пак ще повторя,че пострадват хората от кучета,които може би обичат животни,които може би имат любимец вкъщи,те ще лежат по болници,а тези ще продължават да извършват насилие,повече няма да пиша,защото се ядосах толкова,че ми иде да ги изгърмя всичките!
Публикувано: 11 November 2010 - 10:33 PM
Публикувано: 12 November 2010 - 04:20 PM
Публикувано: 15 November 2010 - 11:00 AM

Вход

Горе
Цитиране +