Нужда от приемен дом за няколко месеца осигурен дом в Германия
Публикувано: 28 January 2011 - 12:21 AM
Публикувано: 28 January 2011 - 10:55 AM

Публикувано: 28 January 2011 - 11:33 AM
Публикувано: 28 January 2011 - 11:39 AM

Публикувано: 28 January 2011 - 11:41 AM

I can't stop the war, shelter homeless, feed the poor
Can't walk on water, I can't save your sons and daughters
I can't change the world and make things fair
The least that I can do is Care.
Публикувано: 28 January 2011 - 09:44 PM
Спи спокойно вече, красиво и нежно момиче!
Благодаря на всички станали съпричастни с нейната съдба!
По-горе има две нейни снимки с Арви. Те са от самото начало. Тогава и само тогава май беше щастлива. След това тази гадост е започнала да я яде.

Публикувано: 28 January 2011 - 09:48 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 28 January 2011 - 10:21 PM

Публикувано: 28 January 2011 - 10:39 PM

Публикувано: 28 January 2011 - 11:49 PM
Дени, ужасно е и в тази мъка е хубаво, че е имало край теб добри хора да ти помогнат да погребеш животинчето. Аз съм се вледенявала от мъка, когато ми е умирало коте и единственият, който ми помагаше за тази последна грижа, не беше в София. Слава Богу, намерих човек близък. Сега, Дени, да си починеш, свалила тази мъка от гърба си. И да си гледкаш другите.
Публикувано: 29 January 2011 - 12:23 AM
пс. Модератори, наистина е добре да го има онзи раздел. Аз лично ще влизам там. Защото колкото и да е тъжно, тези истории и животни не бива да се забравят.
Това е Лили на прага на новата година ;(

Публикувано: 31 January 2011 - 11:31 AM
Много ми е тъпо...
някои от снимките й в добрите времена. Беше истинска душичка.
пс. И колкото повече мисля за нея, толкова повече се убеждавам, че това, което я събори не беше перитонит. По-късно ще пусна във вет раздела тема със страхотен алгоритъм за диагностициране на ФИП на една американка, която се е специализирала в тази болест. Парализата на Лили беше постепенна, което не говори за ФИП, а за нещо друго. Най-вероятно инфекцията, която я бореше отдавна е стигнала до мозъчето й. Моят личен съвет е ако имате коте диагностицирано с ФИП, не го отписвайте, а търсете други причини. Както писах по-горе американката казва, че 80% от вече диагностицирани с ФИП котетата, не са болни от това.