Бела с какво ли го е заслужила?
Публикувано: 19 April 2011 - 08:05 PM
Аз също имам молба, ако има живеещи в района, да разлепят и те обяви.
За съжаление, засега никой не се е отзовал на молбата ни.
Пратихме обявата и на няколко сайта на природозащитни организации с молба да постнат на страниците си обявата, но нищо.
Много ми е мъчно, че дори и сега не намирам подкрепа за Белчето.
Никой не се отзова на молбата ми за приемен дом,защото отдавна ме беше предупредила жената, че повече не може да се грижи за нея, бях притисната и финансово с плащането за Бела и Рошко. Писах на много хора и организации за нея, на Тирхилфе Зюден Австрия, на Григор Димитров и на други хора, които изпращат кучета в чужбина, но никой не пожела да помогне на БЕЛА. Тези хора се съгласиха да я гледат, въпреки епилепсията и им се доверих. Направих огромна грешка, но и нямах никакъв избор.Така е в България, хората предпочитат да си гледат спокойствието.
Никога няма да си простя това, което се случи с БЕЛА.
Всяка една секунда мисля за нея.
Публикувано: 19 April 2011 - 08:37 PM
Много ми е мъчно за Бела, милото животинче...Страшно много се надявам да се намери.

In memoriam

За да си човек,бъди му приятел!
Публикувано: 16 May 2011 - 09:53 AM

Наложи се до 1 часа през нощта да мяукам, да пискам, да тропам с кутията с храна, докато го прибера.
Не знам как ме изтърпяха съседите. Голямо шоу беше

Снимките на Белчето -довечера.
**EDIT**
Ето ги и тях!

Публикувано: 16 May 2011 - 10:16 AM

Наистина е прекрасна,от все сърце и пожелавам топъл и уютен дом и се надявам да е съвсем скоро

Публикувано: 06 June 2011 - 10:31 PM
Моля да я разпространите. Помогнете да намерим дом на Бела!
http://www.youtube.c...h?v=ztVOZb8BSZk
Публикувано: 07 June 2011 - 01:29 AM
Поздрави от малката рошла Бела!Която вече не е рощла, защото е подстригана заради наближаващите жеги.
[Бела е добре. Откакто я намерихме , е имала само един много лек пристъп, което ме радва, защото фенобарбиталът явно й действа.Бела отново е в приемния си дом и продължава да чака своя истински постоянен дом.Затова се налага да моля за финансова помощ, защото вече много месеци плащам за нея.Двете с Белчето ще сме много благодарни!
Все още никой не е предложил за Бела приемен дом в чужбина.Но аз не губя надежда, че и нея рано или късно ще я видим щастлива!
Тя го заслужава, а също и ние, хората, които положихме толкова много усилия да я върнем към живота!
Публикувано: 07 June 2011 - 12:03 PM
Харесва ми, Пърси, че твоите бездомни приготвени за осиновяване, са обгрижвани като твои деца.
(не, че другите от форума не го правят

За Бела, надявам се някое от момичетата, които имат връзки с приюти в чужбина да ти протегне ръка.
Там ще бъде много по-лесно и намирането на лекарството.
Ще помогнем малко за пътуването, само нека някой навън да разкаже за нея.
До тук, независимо от превратностите и лошото стечение на обстоятелствата в живота й - оцеля, не мисля, че може да е било напразно.
Публикувано: 23 July 2011 - 10:13 PM
Дали някога ще изгрее и нейното слънчице?
Писах на толкова много хора за съдействие за намиране на приемен дом или осиновители за Белла в чужбина или в България. Нищо. Заболяването й е под контрол, тя почти не прави пристъпи, откакто е на лечение и те са много, много леки.
Може би защото искам да съм сигурна, че ще отиде на добро място, а не както се случи с майка й Джеси?
За която до ден днешен нямам никаква информация от Соня Митрева и от "дружеството", което я изпрати без мое знание.
Лошо ли е, след като човек е положил такива усилия, за да спаси едно животинче,да иска да е сигурен, че то е добре?
С Бела се нуждаем от финансова помощ, тъй като за нея вече 8 месеца плащам на жената, която я гледа.
Двете с малката рошла ще сме ви много балгодарни!

Публикувано: 23 July 2011 - 10:16 PM
Публикувано: 28 July 2011 - 06:38 PM

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.
Публикувано: 28 July 2011 - 09:55 PM
Не съм ви разказвала, но Бела обожава плодове и зеленчуци.
Сега яде всеки ден диня и домати.

Зимата изяждаше по един банан всеки ден, обожава и ябълки и портокали.За мандарини да не говорим.
Не бях имала куче, което толкова да обича плодове.
И е много смешна, защото много обича да си крие разни неща в "бърлогата", това е една масичка, под която има една възглавничка и тя там спи.
Когато на хората, при които живее в момента, нещо им липсва, го търсят там-чорапи, бельо, потници, всичко, което не е много тежко

Публикувано: 01 August 2011 - 09:31 AM

Много късмет на Белчето!

Публикувано: 01 August 2011 - 10:04 AM

Май ще бие рекорда за най-дълго чакащо кученце за осиновяване.Вече надмина ЛЕЙЛА.
Започваме 10-ти месец.
До тук, без храната, Белчето е почти златна-1500 лева за приемен дом.
Когато я прибрах, много хора проявиха съпричастност, но за съжаление, сега все по-малко от тях се интересуват от нейната съдба.
Така или иначе, Белчето ще замине само на много проверено място, каквото и да ми коства това!

Публикувано: 01 August 2011 - 03:16 PM

Обгрижва още няколко бездомничета, наред с големия брой котки у дома и Бъксо.
Мисля, че й става все по-невъзможно да се справя сама! Моля, нека я подкрепим за плащането на приемната грижа на Бела!
Публикувано: 05 August 2011 - 10:37 AM
Много СПЕШНО търся приемен дом за БЕЛА, за който да не се заплаща.
Осигурявам храната и фенобарбитала. Става въпрос за около два -три месеца.
Нямам възможност повече да плащам на жената.