mariana_jl, в 23 March 2011 - 10:26 AM, написа:
Ехе...ама вие сте голяма работа :)))Супер изглежда Деди.Браво вас ТараТ!Браво и на Дедко,че не се предаде :) Само нещо да вмъкна.Преписвате ми заслуги,които аз не съм заслужила.Аз ви писах на ЛС,за дапредложа,ако идвате в Стара Загора,където има доста добри специалисти да заповядате у нас.Заслугата е на друга колежка от форума,и май знам коя е тя :))))Важното е ,че Дедко е добре-само как се е наперил калпазанина....болен бил.... :)))
Лелееее,кви съм ги забъркала,Карат-Мая,Марияна JL-Марияна,реших,че Марияна - галено Мая , и тъй и като двете ми предложихте по едно и също време помощ,та крайния резултат си въведох телефона на Мая,като Марияна-София

Направо No Coment!Надявам се да ме извините и двете....Благодаря Ви момичета още веднъж!
Иначе за Деди,ами днес сме още по-добре.Хапваме съвсем с апетит,успяхме да се скараме на сутрешната разходка на един мъжкар,нещо което не беше правил поне от седмица,чух му пак гласчето,и .....най-нахално тази вечер се нареди на масата да проси

.Абе с една дума,незнам как да ви го кажа,сигурно изглеждам идиотски от страни,но се намирам в едно такова лажерноооооооо настроение.
Сега ще си го кажа насериозно.Деди наистина доста ме уплаши,уплашиме най-вече това,че в 99% от мненията и на ветове и на странични хора четях в очите и чувах думите:Евтаназия.Разбирам го,че в даден момент сигурно за всяко едно живо същество е по -добре да бъде "отървано"от мъките в които живее.Сигурно е по-хуманно.Вечер гледах Деди как лежи с празен поглед пълен с болка. Намирах го всяка вечер във същото положение ,в което съм го оставила сутрин,не пил вода,на сантиметър не помръднал....потънал в собствените си изпражнения и урина.Виждах го как ни изпраща с поглед навън,когато излизам с Тара.Виждах го,как ми казва с поглед,престани....спри...нека си отида поне с малко достойнство....
Само дето аз изобщо не съм подготвена за такова решение.Няма как да го взема...
Лекарката ,която ме подкрепи се казва Цветилена Маргарова.Цвети,ти един ден ще станеш страхотен лекар,защото не се срамуваш да признаеш ,че нещо него знаеш.Човек се учи докато е жив.Ти имаш огромното желание да помагаш на животните и го правиш от сърце!
Мая,утре ще сканирам кръвните изследвания и ще ти ги пусна.Днес просто ги забравих.