Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)
Публикувано: 10 March 2011 - 10:09 PM
Четох някъде из форума хора хранещи с Еукануба се оплакват, че дават повече от обозначеното и кучетата им слабеят, пробвали ли сте друга храна как му се отразявa?
Желая ви много здраве и дълго дълго време да ни радвате с истории за семейството ви и кучетата!
Публикувано: 11 March 2011 - 06:55 PM
Колко бързичко се изнизва времето...
Дединце оздравя,и пак сме си в стария ритъм .Ставаме ,разходка,миене,хранене,почивка-е само някой,други работят

Ето една снимчица на Деденце,от няколко дни не съм снимала,но с това хубаво време дето ни го обещаха,ще гледам да се реваншираме.

Ей така се спи и си похъркваме.
"Четох някъде из форума хора хранещи с Еукануба се оплакват, че дават повече от обозначеното и кучетата им слабеят, пробвали ли сте друга храна как му се отразявa?"
Да пробвахме най-различни храни.Тъй като храня и Тара с Еукануба от много време,не мисля,че проблема е в храната.Дори напротив,отвреме на време се слагаме на диета.На нея се отразява супер.При Деди проблема по-скоро е във възраста и обмяната на веществата.Е за три месеца вече не ни се четат ребрата.Всички казват ,че е загладил косъма

"ей да няма лоши новини.
Макар и да не съм писала, чета с невероятен интерес вашите истории. Наскоро и нашето семейство осинови възрастно куче, и ние имаме нашите трепети и вълнения, притеснения, вглеждания и тн.
Не ме бива да разказвам увлекателно като вас, но изключително много ви се радвам на семейната идилия. Пожелавам ви много ЗДРАВЕ и много щастливи мигове.
Поздрави
Ася

Благодаря ти Ася,да ви е жив и здрав и вашия старчо!
"Извинявай но,това ми е болка ,преживял съм го.Лека вечер и много радост с двамата,опаа,тримата дечковци

За това няма страшно,топките са напълно подходящи за устищата,а и аз никога не ги оставям да стоят при тях за постоянно.
Публикувано: 17 March 2011 - 09:06 PM
Публикувано: 17 March 2011 - 09:23 PM
Не знам дали има връзка, но и Чарли след вчерашната ни разходка беше доста зле днес - с почти същите признаци, без болка при докосване и плюс повръщане. Дали е възможно да са пръскали с нещо?!
Каквото и да е, надявам се скоро да се похвалиш, че е отминало. Милинкия той, нагушкай го за двама!
Публикувано: 17 March 2011 - 09:37 PM
Публикувано: 17 March 2011 - 10:07 PM
Много ви се събра последните седмици наистина. Чудя ти се как се справяш - и Деди и Тара изглеждат перфектно, с няколко часа разходки на ден независимо от времето, нахранени, чисти... щастливи. Детенцето ти е едно от най-усмихнатите и сладки хлапета, които съм виждала, истински сладур пълен с енергия

Публикувано: 18 March 2011 - 12:13 AM
Всеки път изтръпвам като видя в кой подфорум е...
Но пък е кеф да го гледаш деденцето!

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 18 March 2011 - 12:31 AM
Дано всичко е наред с Деди!

Публикувано: 18 March 2011 - 07:44 AM
Публикувано: 18 March 2011 - 12:32 PM
Искам да знаеш,че не си сама и много хора и животинки стискат палци и лапички на Деди

p.s..И Аз да ти призная напоследък хвърча ,като ненормална по ветеринари...Но няма да се отчайваме,с нужната доза вяра,положителна енергия и малко късмет,всичко ще се нареди...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 19 March 2011 - 07:50 AM

Публикувано: 19 March 2011 - 11:18 PM
П.П.Извинявам се ако някъде са ми несвързани изреченията и мислите....
Публикувано: 19 March 2011 - 11:27 PM

Публикувано: 19 March 2011 - 11:50 PM
Надявам се ветовете да се включат!
Такива ошипявания се безкрайно болезнени, дано има медикаменти (различни от обикновените обезболяващи), с които да му се облекчи състоянието!
Милото деденце

- Докторе, кучето ми постоянно гони колите...
- Нормално е, всяко куче го прави.
- Да, но моето ги хваща и ги заравя в градината...
Пише се ПОМИЯР - идва от помия. Не пумияр, нито пумяр...
Публикувано: 20 March 2011 - 01:00 AM