Много се радвам за Деди, за taraT, за детето на taraT, за другото куч на taraT. Изобщо звучи супер яко. Милото Деденце...
Никой не обича старите кучета Деди вече е обичан :)
Публикувано: 13 December 2010 - 01:03 AM
neofly, в 12 December 2010 - 11:48 PM, написа:
Много се радвам за Деди, за taraT, за детето на taraT, за другото куч на taraT. Изобщо звучи супер яко. Милото Деденце...
И аз се присъединявам към молбата, прекрасно е да прочетеш нещо подобно за лека нощ
Това Деди, още не мога да повярвам какво щастие го връхлетя

Публикувано: 13 December 2010 - 10:05 AM

Публикувано: 13 December 2010 - 03:09 PM
Да ви се връща доброто, прекрасни хора!!!
Публикувано: 13 December 2010 - 06:04 PM
taraТ имам поставена задача да те помоля най официално и от сърце,колкото повече снимки и разкази за Деди,толкова по добре...
Ще обясня и от кой въпросната молба...
Та имам си тук една група бъдещи известни балеринки и гимнастички(възрастова група 4-7 години
P.С...Принципно се разказват много истории,но в момента сме концентрирани всички върху Деди и Ротолина
Моля от сърце молбата на малките пеперудки да бъде уважена,а и заедно с това и треньорката ще намаже положителни емоции и ще ни направите всички много, много щастливи...

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.
Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.
Публикувано: 13 December 2010 - 10:25 PM
Специално за девойчетата на Григо утре вечер им обещавам много снимки:)
П.П.Ако искате вярвайте,ама се чувствам като начинаещ кучкар,ане като човек израстнал с овчарки:)
Публикувано: 13 December 2010 - 10:34 PM

Днес някой седи на сянка, защото преди много време някой друг....... е посадил дърво.
http://www.nuadarits.net
Публикувано: 13 December 2010 - 10:39 PM
taraT, в 13 December 2010 - 07:30 PM, написа:
Публикувано: 13 December 2010 - 11:01 PM
Публикувано: 14 December 2010 - 12:36 AM
taraT, в 13 December 2010 - 09:30 PM, написа:
Деди, всява по някакъв си негов начин респект...така се почувствах и аз когато го видях за първи път на живо.Не мога да си обясня защо, дали защото изглеждаше страшно отчаян, а аз тотално безсилна, дали защото беше някак си съгласен с всичко...
Моите кучовци са пропътували стотици километри в багажника ми, и никога не съм ги мислела, а Деди не ми излизаше от акъла през целия път.Когато пристигнахме в Пловдив, като отворих багажника спеше като пън, викнах му /забравяйки че не чува/ той не реагира въобще, и за момент ми се подкосиха краката...
taraT , не зная дали осъзнавате колко рядко вече се срещат ХОРА като вас, и на колко много хора върнахте вярата в чудесата.На всички нас, благодарение на ВАС, Коледата ще бъде по-вълшебна, и приказна!БЛАГОДАРЯ ТИ!
П.П.Ако имаме късмет, ще разберем и кога Деди има рожден ден.

Публикувано: 14 December 2010 - 02:31 PM
Чудесата стават,когато има добри хора.
Най-интересно е как е стигнал до приютът,все едно е знаел,че от там някой ще му пусне темичка и веднага неговото чудо ще се случи.
Супер сте,да ви се връща доброто многократно и Деденцето дълго да се радва на внимание и ласки.

Никой не може да те накара да се чувстваш посредствен без твоето съгласие.
Елинор Рузвелт
Публикувано: 14 December 2010 - 02:36 PM
desi79, в 14 December 2010 - 11:36 AM, написа:
А на мен ми се струва умишлено изоставен там,вече не е бил потребен ,а са знаели,че от там ще му помогнат.Интересно ми е татуировката докъде би ни отвела.Поне ще се знае истинското име на момчето,а произнасянето на името му може да го накара да се зарадва.
Чакаме снимчици на новодомеца
Публикувано: 14 December 2010 - 02:47 PM
ShiBumi_GirL, в 14 December 2010 - 01:41 PM, написа:
Чакаме снимчици на новодомеца
Според вида, в който е бил, едва ли е изоставен там.Толкова е бил кльощав и мръсен, че доста време явно е скитал.
Произнасянето на името му надали би го зарадвало, при условие, че е...глух, или поне чува само много силни шумове.Хубаво ще е ако от татуировката се разбере поне реалната му дата на раждане, другото едва ли има значение.

Публикувано: 14 December 2010 - 11:40 PM
denicc, в 14 December 2010 - 01:52 PM, написа:
Хубаво ще е ако от татуировката се разбере поне реалната му дата на раждане, другото едва ли има значение.
Да,хубаво ще е да знам кога е роден Деди,за да получава торта за рождения си ден!
Другото наистина няма значение,защото знам ,че няма да го дам на никой повече!
Чудя се дали да започна с ден четвърти ?Мисля ,първо със снимките.
Ето така се посрещаме вече като се връщам от работа!Деди не чува,че се отваря вратата,но вижда Тарютка ,че се изстрелва и вече и той е нареден в коридора./Съжалявам за половин глава,половин опашка,ама коридора е толкова малък,че няма как/
Ето го и щурия дечко,кой ще спечели първо милувка от него?
Тара определено е по-нахална.
Хайде на разходка!
Само да види ,че вземам повода и е нареден на вратата.
След разходка,ядене и още малко игра се спинка така.
Иначе Деди е добре .Хапваме,спинкаме,сресваме ,продължаваме антибиотика и те така.Белички не е правил в къщи,ама и аз не се сдържах и се изстрелях на обедната си почивка да ги видя що правят дяцата и съответно да се разходиме.Започваме постепенно да си показваме характер и да се ежим на мъжкари,което при него е доста смешно ,щото се чува само някакво гърлено ръмжене и опит да се наежим,но пусто тия задни крака все още не ни държат много.Разходки започнахме да правим заедно с Тара,щото иначе има много сърдити.Та така.
Лека вечер на всички,аз отивам да си гуша зверчетата!
П.П.Insult.днес пуснах документите,момчетата обещаха утре да са при вас.
Публикувано: 14 December 2010 - 11:58 PM
Точно се бях притеснила, че ми няма приказката за лека нощ.

Вход

Горе
Цитиране +