http://forum.dog.bg/..._1&#entry835119
Кучо си гризе каишките
Публикувано: 14 November 2010 - 04:15 AM
http://forum.dog.bg/..._1&#entry835119
Публикувано: 14 November 2010 - 08:39 AM

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 14 November 2010 - 08:55 AM
Публикувано: 14 November 2010 - 10:49 PM
Публикувано: 14 November 2010 - 11:25 PM
Публикувано: 14 November 2010 - 11:38 PM
Публикувано: 21 November 2010 - 11:50 AM
Аз си имам кученце на 3 месеца.. трябваше да е лабрадорче, но май повече прилича на питбул
Помощ
Публикувано: 21 November 2010 - 10:59 PM
Публикувано: 21 November 2010 - 11:07 PM
Ladadika, в 21 November 2010 - 10:55 AM, написа:
Аз си имам кученце на 3 месеца.. трябваше да е лабрадорче, но май повече прилича на питбул
Помощ
вземи една верижка или в твоя случей сенджирче, сложи му го и го остави нека да си ходи свободно пуснато и верижката да се влачи по земята.. трябва му не много време - за 1 ден е свикнал..
при всички кучета е така, спокойно не си само ти

If you wanna' be the best, first, you've gotta' take out the best..
Публикувано: 22 November 2010 - 01:56 PM
Публикувано: 22 November 2010 - 02:11 PM
Ето и накратки историята:Тази жена винаги разхожда куч без повод.Ние си вървим с Рекс на повод,а кучето се засили,тя ми викаше,че нямало да ме ухапе,но то нападна Рекси.Аз ги разтървах,докато тя дойде.И като започна да ми вика,като започна да утешава оня пес.След това ние бягаме на вет.Нимах и пари и оставих кучо там и изтичах до нас.Биха му инжекции и още си стои превързан,всеки ден ходим,за да сменят бинта,днес сутринта пак.Утре доктора каза да го махна,за да раната диша.Сега и разходките ни се развалиха,заради тая баба.Няма ли някой най-сетне да я глоби.Просто не ми се разправя с нея,но тя ми прави нарочно,нестига,че нейното куче ухапа моето нищонеподозиращо,ами и тя ми се святка.
Публикувано: 22 November 2010 - 06:44 PM
dog_lover87, в 22 November 2010 - 11:16 AM, написа:
Ето и накратки историята:Тази жена винаги разхожда куч без повод.Ние си вървим с Рекс на повод,а кучето се засили,тя ми викаше,че нямало да ме ухапе,но то нападна Рекси.Аз ги разтървах,докато тя дойде.И като започна да ми вика,като започна да утешава оня пес.След това ние бягаме на вет.Нимах и пари и оставих кучо там и изтичах до нас.Биха му инжекции и още си стои превързан,всеки ден ходим,за да сменят бинта,днес сутринта пак.Утре доктора каза да го махна,за да раната диша.Сега и разходките ни се развалиха,заради тая баба.Няма ли някой най-сетне да я глоби.Просто не ми се разправя с нея,но тя ми прави нарочно,нестига,че нейното куче ухапа моето нищонеподозиращо,ами и тя ми се святка.
Кажи й, че ще уведомиш полицията, че си разхожда кучето без повод, че то е агресивно и вета ще потвърди, че е лекувал твоето куче, след като е нахапано. Може да подейства. Аз лично бих я изпяла без да ми мигне окото. Ще кажа, че кучето е агресивно и щом ми е захапало вързаното куче, може да захапе и мен...
Публикувано: 22 November 2010 - 07:53 PM
Публикувано: 23 November 2010 - 11:16 PM
Публикувано: 24 November 2010 - 01:58 PM
joana90, в 23 November 2010 - 10:21 PM, написа:
Кучето няма вина,никога не съм обвинявал животно за постъпката му,то не разсъждава като човек,а прави първото,което си науми.По-скоро тая е животно,защото минавам оттам днеска сам,а тя вика на онова псе "Дръж,дръж!",добре,че обаче злият пес си душеше нещо.Говорих и с ветеринаря,който ми лекува кучето да потвърди,а тази направо ме изкара от релси.Благодаря за разбирането и ще направя нещо по въпроса,въпреки,че може и нищо да не стане,тя дори нама нашийник/нагръдник и повод за това куче,че камоли да прояви разбиране,че куч е зъл и трябва да ходи на повод.Но дори и да е на повод,незнам как ще го удържи това мусколестото и невъзпитано куче,та то е пълно с енергия.
Публикувано: 24 November 2010 - 06:01 PM
Сега аз не съм се сблъсквала с такъв проблем- при мен да дойде куче, което напада, но моя приятел (Боби ) имаше такава случка с нашето куче. Знам че контакт м/у животните НЕ трябва да има. В случая той какво е направил- идва немската овчарка с нападателна цел. Боби е трябвало да ритне овчарката, за да не се стигне до контакт. Първоначално е сложил кучето зад него, но овчарката ги е заобиколила.
Не зная дали това е правилно поведение и е имал късмет да не му скочи другото куче. Ако беше се стигнало до бой м/у кучета- маламут и овчарка- не ми се мисли как щяха да ги разтърват. Другия стопанин- бабка е блеяла някъде си.
Та това е един краен пример- как можеш да постъпиш.
Аз лично бих отишла да поговоря с тая бабка и да я помоля да не си нахъсва кучето. Защото твоето след няколко месеца ще стане доста голямо най-малкото.
Другото много хора казват , че когато куче е нападното от друго , можело да стане и то агресивно към кучета. Не знам дали е така, но по-добре да и не разбираме :)

Публикувано: 24 November 2010 - 06:06 PM
dog_lover87, в 14 November 2010 - 09:54 PM, написа:
...,стоим с часове,днес излязохме след като се наобядвахме и после-цял следобед игри,обучение,занимавки и т.н.,затова ми е по-удобно с медальон и адресник,че се слива със средата и ако се изгуби да си има и двете(недай си боже).......
сетих за тези свирки , като четох поста ти.
http://www.bg-pet.co...ing/whistle.htm

Публикувано: 26 November 2010 - 07:07 PM

Вход

Горе
Цитиране +